Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola93

Tym razem to znowu ja + ban x2 - JESTEŚ TU ???

Polecane posty

Gość na dywanie razem latali
:classic_cool:

Gość jest ostatnio wklejal swoje
dobra to odwroce pytanie. czy to zdjecie bylo robione wlasnie tam ? nie pytam o to z dywanem :D

Gość To przeczytales ja
doglebnie :classic_cool:

Gość Dlaczego się rozstaliście ?
z takim wyglądem ładniejszej nie znajdziesz :D

hm...dawne czasy...teraz mam inna dziewczynę... jeszcze ładniejsza :classic_cool: (chciałbym zobaczyć minę ex jak to przeczyta:D) i wlasnie spi obok mnie całkeim naga i coś zaczyna sie wiercic a jak sie obudzi i zobaczy mnie na kafe to będzie niedobrze

00:57 [zgłoś do usunięcia] jest ostatnio wklejal swoje dobra to odwroce pytanie. czy to zdjecie bylo robione wlasnie tam ? nie pytam o to z dywanem nie, to nie jest wroclaw ale podpowiem ze troche mniej zimno, prawie letnio...:D ale wiecej ci nie powiem.

chyba jednak sam o sobie zakladasz te tematy bo nikt cie o nowa nie pytal :D to jak z tym zdjeciem to taka tajemnica gdzie bylo zrobione :D ?

To dlaczego siedzisz przed monitorem zamiast leżeć na gołej babie? Pyta ci zmiękła, czy jak?

tez mi wielka tajemnica :D zrozumialbym gdybys nie chcial napisac gdzie takei dywany sprzedaja ale robic tajemnice z tego gdzie jest mcdonald czy inna przydrozna knajpa to naprawde dziwne.

01:02 [zgłoś do usunięcia] jest ostatnio wklejal swoje chyba jednak sam o sobie zakladasz te tematy bo nikt cie o nowa nie pytal to jak z tym zdjeciem to taka tajemnica gdzie bylo zrobione ? tak, przekroczylbym granicę...tzn byloby takie ryzyko

mam cię uczyć jak wybudzić kobietę? ok muśnij ją delikatnie penisem po ustach:D to się rozochoci

ostatnia rzecza jaka by mi przyszla na mysl to namierzanie ciebie :D bez obaw nie zamierzam ci tego latajacego dywany podprowadzic. tak pytalem niejako z ciekawosci mialem swoj powod ale z cala pewnoscia nie byl ani troche z toba zwiazany :D dzieki za wymijajaca odpowiedz z tym cieplo zimno w sumie o potwierdzenie tylko mi chodzilo a twoich fot nie kolekcjonuje pierwszy raz ja widzialem kilka dni temu. to ja wtedy pytalem o ten dywan i stwierdzilem ze ladna laska.

to znak...żeś słaby w jajach. powinieneś ją przepołowić, albo przynajmniej zapalić:D

Gość Ta nowa kobieta
to Zosia Rączkowska :classic_cool:

mnie sie wydaje ze to ty sam o sobei zakladasz te tematy :D chociazby po to aby sie pochwalic tym o co nikt nie pyta :D twoja sprawa w sumie.ja o co mialem zapytac to zapytalem wiec spadam.

Co z ciebie za facet? Baby nie możesz dmuchać, bo śpi. Palić nie możesz przed komputerem. ...a twoja była panienka urządza ci awantury na ogólnopolskim forum, tylko dlatego, że wyglądała chujowo.:D

chyba renia a nie ronia :D znowu mamy wspolne znajome :D

petard ty masz jakies sadystyczne zapedy :D za dlugo tu przebywasz.

nigdy nie zdazylo mi sie zalozyc topika ao sobie nawet po pijaku a celowo ciągne ten wątek licxzac ze sie pojawi moj największy fan... na kafe... mam pewne podejrzenia kim on jest bo sporo o mnie wie z tego co sie dzialo kiedys na kafe:D to ktoś z kim musialem sporona kafe gadac np 4 lata temu

petard no jestem troche pantoflem nie przecze:D w kazdym razie posuwanie spiącej laski nie wiele różni się od atakowania wała z kołdry..bo nie ma zadnejinterakcji pomiedzy ruchającym a obiektem pożadania... takie cos mnie nie kręci:D

mnie sie wydaje ze lata ci sie pomylily bo z 4 lata temu tu ja tu chyba bylem a ciebie nie pamietam. pamiec mam dobra wiec cos krecisz pewnie jak z tym ze to nie ty zakladasz te tematy :D