Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhjbhjbhjjhh

Facet zdradził mnie z brzydszą. Rada dla was

Polecane posty

Gość vhjbhjbhjjhh

Zakładam ten temat bo wiem, że jest wiele dziewczyn, które obawiają się zostać zdradzone z ładniejszą od siebie. Ja też miałam takąobawę. Tymczasem facet zdradził mnie z totalnym bezguściem, brzydką, szarą mychą. Przeżyłam to bardzo. To tylko potwierdza regułę, że facet nie zdradza z LEPSZĄ. Facet zdradza z INNĄ. Od tego wydarzenia minęło już prawie pół roku, nadal mam do niego wielki żal, tym bardziej, że tuż po co i rusz wysyłał mi kwiaty, nachodził, i przepraszał. Nie miał powodu mnie zdradzać. Był seks, nie zabraniałam mu NICZEGO (uznałam, że jak cośbędzie chciał zrobićto i tak zrobi). I tak też się stało. Ale przynajmniej wiem, że sama bylam w porządku, i że zasługuję na kogoś lepszego

Gość 16854
piękno i brzydota to pojęcia zwględne. dal ciebie była brzydka dla niego może niekoniecznie

Gość vhjbhjbhjjhh
To nie tylko moje zdanie

Gość promeeteo
Jako facet przyznaje racje. Kilka lat temu spotykalem sie z naprawde ladna dziewczna, ukladalo nam sie super ale poznalem przez siec INNA, zdecydowanie mniej atrakcyjna no i wiadomo jak to sie skonczylo ;) Po prostu byla INNA..

Gość vhjbhjbhjjhh
Dochodzi też tak zwany zakazany owoc, i zdrada gotowa. Dlatego jeśli znowu mnie to spotka, to przysięgam się tym nie dołować. Jego strata, nie moja

Gość męski czyli normalny
Przecież każdy facet chce i potrzebuje odmiany. Już sama fizjologia taka jest. Tak nas stworzyła ewolucja i utrzymywanie monogamii jest dla nas walką z własną naturą. Nie można do wilka mieć pretensji że chce polować, a do faceta że chce więcej kobiet niż jednej.

Gość vhjbhjbhjjhh
Masz rację, też uważam, że monogamia jest wbrew naturze człowieka, ale są inne rozwiązania niż zdrada. A ja nie będę z palantem, który ma mnie, a musi jeszcze zadowolić się byle czym 🖐️

Gość co jest doktorku
"jest wbrew naturze człowieka, ale są inne rozwiązania niż zdrada" niby jakie?

mnie pociagają zapchlone burki jestem zoofilem

podszywie, nie złość się na świat że jest jaki jest i ktoś ci to napisze

Gość vhjbhjbhjjhh
Np uczciwe odejśćie, a nie na takiej zasadzie, że skoczy sobie w bok, a potem będzie grzać dupę przy mnie.

dokladnie jest grupa facetow ktorzy co jakis czas potrzebuja nowa ,inna..chwytaja sie byle czego co sie tylko napatoczy,ale podkreslam nie wszyscy

Brzydsza nie oznacza gorsza:classic_cool: Ślicznotkowm bardzo często się w głowach przewraca z zadufania i egoizmu,a samokrytyka ,to już u takich nie istnieje:o

Gość vhjbhjbhjjhh
Jestem samokrytyczna 🖐️ Ale nie zakompleksiona.

Gość wstyd to kraść i tyle
xyzed a co ślicznotka dała kosza burakowi ;) ?

Gość vhjbhjbhjjhh
Aha, i owszem, gorsza, skoro rozkłada nogi przed zajętym facetem. Ale cóż, widać są siebie warci :D

Gość wstyd to kraść i tyle
vhjbhjbhjjhh zauważ ,że to głownie panowie leczą kompleksy i szukają usprawiedliwienia ;) no ciekawe jak wyjaśnią to ,że ci którzy zdradzają szukają potwierdzenia ,że są dobrymi kochankami.... bo nie zadowalają seksualnie swoich partnerek? nie chodzi tylko o małe wacki ;)

Gość promeeteo
Facet musi bo sie udusi! mialem ponad 30 partnerek i chce wiecej :classic_cool:

zauważyłem temat ,że burak dał kosza ślicznotce :p :D:D:D:D

Gość vhjbhjbhjjhh
Mój był kiepski w te klocki :D No ale potem będzie mógł powiedzieć, że miał 100 lasek :D

faceci szukają usprawiedliwienia ale kobiety nie muszą ,bo zawsze je mają nawet ,jeśli to kurwiszon :D:D:D:D

no proszę , vhjbhjbhjjhh nie szukała tylko od razu ma :D To się nazywa samokrytyka :D:D:D

Gość mój też tak zrobił dawno
vhjbhjbhjjhh Aha, i owszem, gorsza, skoro rozkłada nogi przed zajętym facetem. Ale cóż, widać są siebie warci Ja nawet pamiętam takie panny które uważały to za szczyt osiągnięć życiowych ,że "dały dupy " czy wlazły do wyrka facetowi ładniejszej(często koleżanki) to o takiej szmacie to tylko świadczy i o facecie.Racja oboje siebie warci ;) ja nie zdążyłam podziękować lasce ,że pomogła mi.... gorzej gdybym była mężatką i dowiedziała się jakiego mam szmaciarza.

czyli wyrządziła Ci przysługę jakby nie było więc czy określenie jej mianem szmaty jest prawidłowe?? :D

Gość mój też tak zrobił dawno
xyzed żal mi ciebie autorko olewaj frajerów , może nawet tej brzyduli podziękuj ,że uwolniła cie od chama i współczujesz jej kiepskiego kochanka ;)

Gość Wujek Leon
uroda to nie wszystko, może miała lepszy charakter, była bardziej inteligentna, albo lepsza w łóżku (albo wszystkor razem) no i przede wszystkim była odmianą nawet najlepsze danie w końcu się znudzi

Gość jak się czepia zajętego
to durna szmata i tyle , znam takie brzydule co się chełpią tym ,że przespały się z przystojnym i zajętym albo zrobiły lodzika w kiblu na dysce :P no tak "wartościowe " dziewczyny prawda :D ?

dlaczego żal?? przecież w swoim tekscie napisałaś to samo tylko w inny sposób:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A mnie Ciebie nie żal :D