Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intrygujący

odpowiem na każde pytanie,w miarę możliwości:)

Polecane posty

Gość witaminkaa c
udzielania, gdyby komus przyszlo do glowy wypomniec mi orta ;)

Gość Invisible Mist
Więc skoro wszyscy robimy to samo to dlaczego ciągle się piętnujemy choć tak naprawdę każdy cios każdego z nas uderza we wszystkich:) W tym momencie sytuacja wygląda następująco: Wy macie za złe mnie, że mam pretensje do Was iż krytykujecie polaków (czyli równieśz i siebie) za coś co sami robicie:D:D:D Całkiem możliwe, że wpadliśmy jak Polska w pułapką bez wyjścia bo każdy żal, każdy akt narzekania bedzie się potęgował echem krytycznych odzewów i tak w pierdoloną nieskończoność... Chyba już sami zauważyliście, że nie ma szans na roztrzygnieci ewentualnego zwycięzcy naszej potyczki słownej? Jeedyne co na m pozostaje żeby nie umrzeć z głodu i nienawiści to zmienić temat

Gość Intrygujący
witamina ok.Ludzie ktoś wam płaci za wytykanie innym jaki jest,jaki nie jest,co robi źle,jaki ma pogląd,a jaki to deklaruje,jaka ma świadomość itp.widząc posty Niewidzialnego ręce opadają-najlepsze zdanie/słowo od kilku godzin-wyluzuj!

Gość witaminkaa c
Lub zamknac temat.

Gość witaminkaa c
Moze obylo by sie bez zbednych swar, gdyby zdanie zaczynac od Ja mysle, ze, w mojej opinii itd. A w riposcie odpowiadac : No coz..mam odmienne zdanie niz ty.

Gość witaminkaa c
Zatem ja sadze, ze temat rzeczywiscie rzeka i do niczego nie prowadzi. Jest jak jest, what's the point kontemplowac nad tym ? Nie zawaham sie zaproponowac innego, nad wyraz bezpiecznego : POGODA. U mnie katastrofa, deszcz i chlod przenikajacy kosci.

Gość Invisible Mist
Odnośnie jednak odpowiedzialności za niekończący się łańcuch narzekań to chciałem przypomnieć, że nie Ja to zainicjowałem więc nie ponoszę bezpośredniej odpowiedzialności. W sumie to wiedząc że zaczęliście coś czego nie da się zakończyć to ja całkowicie umywam ręce albowiem nie w tym celu topa tego nawiedziłem:P No ale wpadłem jako przypadkowa ofiara w wir głupoty. Jednak to, że znaleźliśmy się w identycznej sytuacji nie czyni mnie odpowiedzialnym za jej powstanie więc nisko się klaniam i na pożegnanie każ de z was może mnie cmoknąć w dupala w ramach przeprosin za to że narazil mnie na tak traumatyczne przeżycia, które teoretycznie mogłyby trwać do teraz albo do końca świata. Miłego plucia w lustro życzę i walenia głową w ścianę na złość sąsiadowi, który właśnie stąd wybywa:classic_cool:

Gość Invisible Mist
Wit C jakbyś podrzuciła maila to wymienilibyśmy się poglądami, zdjęciami, numeramo telefonów i może w końcu doszłoby do wymiany śliny;) Co Ty na to? Może mieszkamy w pobliżu a ja mam niedobór wieczny wit. C Rozważ to i hejka:)

Gość Intrygujący
1-jestem w pracy i nie jestem w stanie zaangażować się w ta dyskusję tak,żeby Niewidzialnemu w pięty poszło:) 2-temat jaki teraz dominuje,znacznie odbiega od pierwotnego,gdybym chciał rozmawiać o polaczkach założyławn inny..

Gość witaminkaa c
Obawiam sie, ze jemu w nic nie pojdzie. Tak wiec zyczmy mu najlepszego i niestety obedzie sie bez pocalunku w dupala.

Gość Intrygujący
tak więc ja uciekam-Porobilo się:)przynajmniej dwójka się poznała,jakby co to na wesele mnie zaprosicie chyba:)

Gość Invisible Mist
No to w takim razie bywajcie Dziwne sformułowanie: "obawiam się, że jemu w nic nie pójdzie?" W związku z tym, że ma w nic nie iść to z czym się wiążą Twoje obawy? Boisz się że odbiorę sobie życie?1? Bez przesady:P Po prostu nie to nie...Twój wybór Twoja strata...jednak mogłabyś w związku z rozwojem (a raczej zatrymaniem) sytuacji nie spoufalać się mówjąc do mnie per Ty i to jeszcze w osobie trzeciej.:)

Gość witaminkaa c
Polskiej mentalnosci osobniku, twe ostatnie zdanie to zalosnie niski poziom. Ty...🖐️ Co do straty to wole stracic swe polskie korzenie niz nastepna minute z toba tutaj 😘 tym razem ty mnie w dupala.

Gość Invisible Mist
Skoro tak stawiasz sprawę to nie pozostaje mi powiedzieć w tych smutnych dla Ciebie oklicznościach. Opuszczona i wzgardzona, zraniona ale śmiertelnie niebezpieczna:P Miałem Cię zwyzywać ale w tych okolicznościach postanowiłem Ci napisać wirszydełko;) Nie uwierzysz o ile prostsze staje się pisanie poezji jeżeli nie znasz języka, w ktorym ją tworzysz:D Pleasure every time on my side. But at any moment could be your turn You never know what will happen when the dawn is on our side 😘:D:P

Gość Invisible Mist
Trala la la fiuuuu fiu fiu fiu DUMDUMDUMtitititititbęc yeeeaaaaaaahhhhh. "Polskiej mentalności osobniku..." inwektywa ;/ "...wole stracić swe polskie korzenie niż następną minutę z tobą tutaj...." Wychodzi na to z pobieżnej analizy nieco sprzecznych wypowiedzi, że wspólna przyszłość pisana jest nam jedynie na emigracji:):):)

Gość Intrygujący intrygant
Powróciłem:D=+=+=+=+; ogrodzenie z kolczastego drutu dla +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+' ^\=> mojego bezpieczeństwa;) Możecie zadać każde pytanie a ja postaram się odpowiedzieć na nie uczciwie i wyczerpująco. Jedynym ograniczeniem moich odpowiedzi będzie ew ignorancja bądź niepewność co do poprawności.

Gość więc powiedz
dlaczego ludzie czasem rezygnują z czegoś, żeby za chwilę, kiedy nie ma już powrotu, tęsknić za tym???

Gość hejkakolego
intrygujacy, pamietasz mnie? powiedz ze tak? kocham Cie! :*

Gość Intrygujący intrygant
Pyt nr1 Może właśnie dlatego?:) Pyt nr2 Nie pamiętam...:( A powinienem?