Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intrygujący

odpowiem na każde pytanie,w miarę możliwości:)

Polecane posty

Gość więc powiedz
Krytykujesz w pewien sposób cywilizację, ale korzystasz jednocześnie z dobrodziejstw, jakie przyniósł jej rozwój.

Gość Intrygujący
jest to pewien rodzaj hipokryzji.Nie zmienię Świata,rezygnując z jego dobrodziejstw.Chyba każdy ma coś,co nie podoba mu się w dzisiejszych czasach,być może ja jestem bardziej wymagający,oczekiwałbym czego innego w moim idealnym Świecie,ale cóż..biorę taki jakim jest i zmieniam w min tyle ile mogę i ile mi się chce:)

Gość Intrygujący
niech będzie jak jest,ale możesz mówić tak do mnie.A do Ciebie sztanga pasuje:)

Gość Intrygujący
chantelka przeczytałem:)

Gość Intrygujący
jakieś pytanie proszę.

Gość Intrygujący
jakieś pytanie proszę.

Gość Intrygujący
chyba masz okres,albo to wrodzona nadzgryzota złośliwa:)

Po prostu nie lubię ludzi którzy wjeżdżają tu z ksywą która rzekomo mówi o nich wszystko (piękna, miła, przystojny, śmieszna) a w rzeczywistości są od tego bardzo dalecy....

Gość Intrygujący
nie znasz mnie.Myślę że moja ksywa i sposób wypowiedzi jest w porządku i nie jest daleki od tego jaki jestem.Ale jeśli Ty nie lubisz kogoś,po tym jaki ma nick i dlatego,że piszę poprawnie to nie świadczy najlepiej o Tobie,nie sądzisz?

Skupiasz się na tym, by pisać poprawnie, silisz się na oryginalność i to czuć, niestety...dlatego ciężko się czyta.

Gość więc powiedz
Skupia się na tym, żeby pisać poprawnie? :D:D:D Może po prostu potrafi pisać poprawnie i korzysta z tego na co dzień:D

Gość Invisible Mist
Ja mam pytanie...

Gość Lidzia...
odpowiesz na każde pytanie??? No to proszę...ja mam termin porodu na sobotę-czy urodzę wcześniej czy po terminie???

Nie chodzi o poprawność ortograficzną bądź gramatyczną. Dobiera tak słowa, żebyśmy wszyscy pomyśleli, że o Boshe jaki on jest mądry...a Wy oczywiście łapiecie:-O

Gość więc powiedz
Niektórzy mają bogaty zasób słownictwa, dlaczego więc z niego nie korzystać? Nie jest to oczywiście tożsame z mądrością:D

Gość Intrygujący
wybacz,że piszę poprawnie..ale jakoś specjalnie nad tym nie myślę i raczej się nie wysilam,mój polonista byłby ze mnie dumny.. Jakie pytanie?

Gość Intrygujący
lidzia..odpowiadam na pytanic.ale nie jestem wróżbitą:)ale jeśli już pytasz,myślę że urodzisz po terminie,w poniedziałe,a krążek wyjety?:)

Gość Invisible Mist
Gdzie obecnie przebywasz(chodzi o kraj;miasto)? Potrzebne jest mi to do do wyznaczenia kolejnego czarnego punktu w atlasie oznaczającego, że nigdy się tam nie wybiorę. Zaznaczam takie punkty odkąd zacząłem poznawać emgrantów zarobkowych narodowości polskiej. Z tego co widze tam gdzie jesteś skład atmosfery (prawdopodobnie smog) wywołuje halucynacje ewentualnie dłyugotrwałe oddychanie tą atmosferą prowadzi do poważnych ubytków masy mózgowej a w końcu do kalectwa i śmierci. Pytanie numer dwa: Długo będziesz jeszcze pierdolił?

Invisible Mist. Świat się nie zawali jeśli nie odwiedzisz miejsc jakie zaznaczyłaś/eś na mapie;) uwierz...

Gość Intrygujący
oj Chantalka coś jest z Tobą nie tak.Szukasz dziury w całym.Piszę tak jak mi wygodnie.Ale tu masz rację,za głupiego się nie uważam.Za to ciężko mi odgadnąć co jest z Tobą,może nie jesteś doceniana przez narzeczonego,lub Twoi znajomi są ograniczeni.?

Nie mam narzeczonego. Znajomych krąg bardzo ciasny. Widzisz...zamiast intrygować i wzbudzać czyjąś ciekawość sam interesujesz się innymi...ehhh

Gość Invisible Mist
Intrygujący "hm to może mi ktoś odpowie?co się dzieje z ta Polską?a raczej z ludźmi żyjącymi w niej?Jeden pyta czy mam długiego a drugi..Ludzie normalnie żal mi Was,tego kraju i współczuję.Widząc takie wpisy dziękuję sobie za to jaki jestem!" .05.2012] 13:50 [zgłoś do usunięcia]Intrygujący niestety człowiek rodzący się w dzisiejszych czasach,tym bardziej w Polsce z góry jest skazany na większe lub mniejsze niepowodzenie.Żyjemy tak i w takim systemie,że życie będzie dla nas okrutne.Cywilizacja poszła w złym kierunku,nie jesteśmy stworzeni do mieszkania w blokach,brania kredytów,a nawet do łączenia się w stałe związki.Sami sobie zgotowaliśmy taki los i nie na dobrej rady."" Już pomijam, że nie odpowiedziałeś na moje pytania. Pobyt za granicą najwyraźniej otworzył Ci oczy. Zamierzasz napisać książkę...domyślam sie, że takie pogaduchy na necie mają stanowić pewnego rodzaju ćwicxzenia warsztatu literackiego. Można zapytać (ryzykując kolejną zlewkę;/) jaki tytuł będzie nosila? Urodziłem się i mieszkałem w Piekle? Polska-Epitafium? Jak uciekłem z objęć śmierci...moja historia...?

Gość Intrygujący
tak,Polska to bagno a ogromna część polaków to jacyś idioci których powinno się izolować.Żegnam

Gość Intrygujący
y a tak na marginesie,to Ty do mnie mówiłeś mówiąc o emigrantach?Nie widzę powodu żeby Ci odpisywać skoro bredzisz po prostu.

Gość poziomka z aloesem
Kiedy dostanę podwyżkę? oczywiście zasłużoną

Gość :-) zasłużonej to
nigdy nie dostaniesz, chyba że przez przypadek :-P

Gość Intrygujący
niestety nieprędko.W tych kilku słowach użyłaś za dużo razy 'ę' ,poza tym mówisz otwarcie,że zasłużyłaś na podwyżkę.

Gość ona on ona
a zapytam o pogodę - kiedy poprawa południe Polski ? :)