Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzata28latnia

Nie mam pracy a ojciec nie chce płacić

Polecane posty

Gość Małgorzata28latnia

Mam 28 lat i mieszkam z mama. Nie miałam szczęścia do facetów, bo mam kilka kilogramów nadwagi. Jestem miłą uśmiechniętą dziewczyną, która ma swoje plany. Na 165 cm ważę 58 kg, Wiem, że to nie wiele, ale mężczyźni patrzą na to. Wracając do tematu moja mama też należy do puszystych. Zawsze zajmowała się domem i mną. Nie pracowała, bo nie widziała takiej potrzeby. Pochodzi z domu gdzie kobiety nie pracowały. Mieszka z nami moja ciocia, która też szuka pracy. Mój ojciec oświadczył, że poznał inna kobietę, w wieku mojej mamy 52 lata i odchodzi do niej. Mój tato ma firmę transportową. Nie chce nam dać grosza, powiedział, że tłuste foki same mogą zarobić. Zrobiło nam się przykro. Bo nie powinien nas w ten sposób obrażać. Czy istnieje, szansa, że mogę starać się o alimenty na siebie i mamę|??? przy okazji chciałabym pomóc cioci. Zawsze myślałam, że zjadę męża który będzie pracować a ja będę zajmować się domem.

Gość na siebie raczej nie
Mama może wystąpić o alimenty,ty na pewno nie.

Gość Małgorzata28latnia
To jest mój ojciec, ale zostawił mamę i mnie bez niczego. Całe, życie moja mama poświęcała się a on ją zostawił

Gość no to moze tak by to
zacznij szukac pracy, a nie wyplakujesz sie na forum

Gość hjkxcghj
sory ale nei ejstes puszysta co Ty sobie wkrecilas?

Gość Trelemorelle
Wg mnie to zmyślne prowo, "tłuste foki", boszsz :D

Gość Jożin z Bagien :)))
No ale tak naprawdę to nikt nie chciał by chyba utrzymywać trzy baby ?. No proszę Cię, zastanów się sama, co ?

hmmm.Jak sobie wyobrażasz,że co ,że ojciec ma łożyc na doroslą córkę??? Bez urazy ale w wieku 28 lat sie pracuję i smaemu utrzymuje a ne liczy na alimenty od ojca. Ja Zaczełam pracowac od 16 roku życia i dotego sie uczylam.I nikt mnie nie musi od tamtej pory utrzymywac wstyd!!!!!!!!!!!! idz do pracy kup cioci ladna bielizne i wypuśc ją na "kur wa mać"" Może co przyniesie do domu-jakas zarazę:D:D:D