Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polacy są tacy sprytni

Polacy nie chcą dzieci. 25 proc. osób 20-39 lat zdecydowanie rezygnuje z dzieci

Polecane posty

polacy chcą mieć dzieci ale ich na nie nie stać. w irlandii polacy mają najwięcej dzieci ze wszystkich narodowości a na naszej "zielonej wyspie" opowiada się bajki że "nie chcą".

Gość leśny czlowiek
!offerma - bo zus zabiera pieniądze. i mam nadzieje że niedługo zbankrutuje.

Gość dokkadnie ty wyzej
.

Gość czy to nie prowo egoiste
:O

Gość dbcjzsbvmasv
A pytam się, Z KIM JA MAM MIEĆ TO DZIECKO CO? Jak na około sami nic nie warci faceci, zdrajcy, świnie i kłamcy, nieodpowiedzialne dzieciaki, nastawione na zabawę. KOBIETY NIE CHCĄ RODZIĆ DZIECI, BO NIE MA Z KIM!!! DZIECKO JEDNAK UZALEŻNIA KOBIETĘ I OGRANICZA MOŻLIWOŚCI, JAK MASZ NIEODPOWIEDNIEGO FACETA, TO MOŻESZ SIĘ NIEŹLE WKOPAĆ!!! MUSISZ ZNALEŹĆ TAKĄ PRACĘ ŻEBY ZAROBIĆ NA UTRZYMANIE DZIECKA, PONAD TYSIĄC ZŁOTYCH NA OPIEKUNKĘ ITD, A KTO KOBIECIE Z DZIECKIEM DA TAKĄ ROBOTĘ LEPIEJ DMUCHAĆ NA ZIMNE I SIĘ W TO NIE PAKOWAĆ W TYM KRAJU!!!!

Gość Zuzanna Amelia &10
Na zachodzie jest zupelnie inny socjal. Dlatego rodacy tak chetnie maja tam dzieci.

!offerma polacy chcą mieć dzieci ale ich na nie nie stać. w irlandii polacy mają najwięcej dzieci ze wszystkich narodowości a na naszej "zielonej wyspie" ////////////////// To nie Polacy mają dzieci w Irlandii, tylko Polki ze środowisk wiejskich i małomiasteczkowych, nie mające dobrej wiedzy o antykoncepcji, zachodzą w ciąże. Potem same wychowują dzieci, gdyż ich partnerzy-ojcowie uważają je za puszczalskie, i łatwe. W Irlandii Polacy nie zakładają pełnych rodzin, z decyzją o wspólnym wychowaniu. Doprowadzają do ciąży Polki, a potem je porzucają. Niestety nikt nie przeprowadza badań, na temat tego co się dzieje z Polkami w UK, i ich dziećmi później. A później spotyka je rola samotnej matki. Która jest następstwem ich rozwiązłości podczas imprez. Dla mediów liczy się jedynie wskaźnik urodzeń, a nie szereg uwarunkowań związanych z narodzinami. Tak to capie offermo wygląda. Więc przestań żyć złudzeniami. Najpotężniejszą finansową opiekę rodzinną na Świecie, roztacza się nad matkami w RFN. Mimo tego, od 1980r w Niemcy rezygnują masowo z zakładania rodzin, by realizować się indywidualnie w życiu.

Gość w spółce,w którą matka
zróbcie sobie więcej kafeterianek i kafeteriuszy,ktoś musi siedzieć w internecie

Gość w spółce,w którą matka
Po prostu trzeba zrobić więcej ludzi spędzających życie w internecie,jest ich po prostu za mało.

Gość jak ich zabraknie to
arabska ciemna siła zagrozi

Gość to nie ma znaczenia
ja sie dziwie ze w Polsce to sie wogole jakies dzieci rodza, bo powinno byc zero, czy ludzie rozumu nie maja, przeciez maja pracowac 24/7 za miske ryzu, wiec jak w takich warunkach zajsc w ciaze (moze najlatwiej), donosic ciaze, urodzic i utrzymac dziecko. W Polsce ludzie nie maja mozgw, ze wogole rodza jakies dzieci...

Gość JHGVJHDSFHDVBSF
NO TAK W POLSCE CO INNEGO ZA GRANICA TAM NIE MA POROWNANIA

Gość w polsce bida na dzieciary
nie ma socjalu i ni bydzie :O

Gość Egoist
Kocham janusza z kafe.

Gość gość
jasne ;)

Gość gość
nie stać mnie na utrzymywanie kobiety + dziecka

Gość gość
dzieci chętnie bym miala ale praca bez umowy, bez szans na kredyt, mieszkanie wynajmowane, licze że jakies 5 lat zajmie nam doprowadzenie naszego życia do takich warunkow w których chętnie i z miłościa przyjmiemy dziecko, bede mieć 35 ale czy nie bedzie za póżno.

Gość 32 lata bezdzietna
kiedys rodzilo sie wiecej dzieci bo nie bylo skutecznych srodkow antykoncepcyjnych, nie dlatego, ze ludzie uwielbiali robic dzieci. Myslicie ze 60-50 lat temu kobiety o niczym innym nie marzyly tylko o urodzeniu gromadki dzieci, staniu przy garach, cerowaniu skarpet i calkowitej zaleznosci od finansujacego je meza? Z tego samego powodu kiedys nie bylo rozwodow- niewazne jak bardzo Pan Maz bil i pil- nie mialy zadnej mozliwoc**prowadzenia samodzielnego zycia. Coz, ja nie zamierzam rodzic tylko po to by spelnic jakis tam obowiazek. Nie przepadam za dziecmi, wiec po co mialabym je miec? Mamy siedem miliardow ludzi na tej umeczonej planecie, to dobrze jesli ten lub inny zdecyduje sie nie miec dzieci. Wiem, ze wiekszosci ludzi nie miesci sie w glowie, ze kobieta moze inaczej sie realizowac niz przez macierzynstwo...coz

Gość gość
ja mam 28 lat i nie mogę znaleźć pracy a co dopiero myśleć o dzieciach! ha ha Nie będę rodziła i skazywała moje dzieci na taką wegetacje jaka obecnie panuje, bez perspektyw na przyszłość! Tylko bezmyślne idiotki się rozmnażają!!!!