Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trąbińskia

czy kiedykolwiek jakaś dysklusja na kafe wpłyneła na was w jakikowliek sposób?

Polecane posty

Gość trąbińskia

Chodzi mi o to czy np. - załamaliście się po przeczytaniu czegoś - jakaś rada bardzo (bardzo!) wam pomogła i pamiętacie ją do dziś itd..?

Gość jak pisze na powaznie
to zazwyczaj nikt nie odpisuje, więc nie :D

Gość rtrttrrtrt
Tak. Raz porządnie ryczałam po przeczytaniu wpisów na kafe. Napisałam tu z poważnym problemem, miałam wtedy myśli samobójcze, a wszyscy uznali że to prowokacja, pojawiły się podszywy bezsensowne. Nikt mi nie uwierzył, wysmiano mnie. Płakałam wtedy cały wieczór i nie mogłam się uspokoić, bo nawet na anonimowym forum nie znalazłam ani jednej osoby która chciała dać mi jakąś radę.

Gość ja wiem tylko to że
Tak - byłam wtedy na rozstaju z moim facetem, strasznie się kłóciliśmy, napisałam o tym temat, wwszyscy radzili bym go rzuciła, ale pojawiła się jedna osoba która doradziłą spojrzeć na wszytsko z jego strony, nie upierać się przy swoim, nie być taką upartą, przyznać się do błędów. Tak zrobiłam, pogodziliśmy się, pamiętam wciąż tamte rady, dobrze się układa w moim związku.

Gość stella...
nie załamałam się bo mam dystans do tych wypowiedzi. ale zdarzyło się że mnie coś utwierdziło w moim postanowieniu i to było ok

Gość Zuzanna Amelia & 8
Tak wiele razy. I pozytywnie i negatywnie.

Gość Ewelinaa..a
założyłam kiedyś temat o bardzo ważnej dla mnie rzeczy... bardzo długo zbierałam się by wyrzucić to z siebie, nikt o tym nie wiedział... dotyczyło tego, że pewna osoba molestowała mnie seksualnie w dzieciństwie... postanowiłam napisać to po raz pierwszy, powiedzieć komuś, a chciałam właśnie anonimowym ludziom, nikomu bliskiemu... liczyłam na.. nie wiem? trochę współczucia, trochę pocieszenia, może rad jak dalej normalnie żyć?.... wyśmiano mnie tak jak w przypadku wyżej, zaczęły pisać podszywy a ogólnie temat uznano za prowokację.. postanowiłam wtedy że nigdy więcej nikomu nawet nie spróbuję pisnąć słówka na temat tego co działo się w moim dzieciństwie... bo reakcja na forum upewniła mnie w tym, że nikt tego nie zrozumie..

Gość trąbińskia
up

Tak. Zrozumiałem, że warto sobie odpuścić próby podrywu i pogodzić się z myślą, że resztę życia spędzę sam - to było prawie dwa lata temu, gdy odkryłem to forum.

Gość jnbh
Tak. Zalamuje sie za kazdym razem , gdy czytam to forum :P