Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość observvvvver

Jak poznać dziewczyne która mnieszka w pobliżu mnie....

Polecane posty

observvvvver Witam to co proponujesz, zresztą ja mam wrażenie, że to jak Ona się zachowywała było całkowicie zamierzone, taka oschłość i sztywność O czym ty chłopie piszesz ? Co było zamierzone ? Oschła i sztywna ,no może taka była a ty jaki jesteś w stosunku do niej ? Pewnie taki sam .Jeśli jej się podobasz ,jest Tobą zainteresowana a jest wstydliwa to Twoja obecność może ją paraliżować .Sam przecierz wiesz najlepiej jak Ty się czujesz na jej widok,z nią może być tak samo.Co możesz zrobić hm nie wiem czy ona kończy pracę punktualnie ,jeśli tak to kilka dni starałbym się na nią natknąć i powiedzieć dzień dobry ,z czasem się wyraźnie do niej uśmiechając ,wtedy po jej reakcji będziesz mógł coś wywnioskować.Jeśli będzie Ci odpowiadać i do Ciebie się uśmiechać, to będzie to dobry znak ,lecz może być nieśmiała i musisz ją trochę oswoić.Kiedy zauważysz że już z daleka się do ciebie uśmiecha to wtedy powinieneś do niej zagadać, o coś spytać ,powinno już być łatwiej .Przede wszystkim staraj się jak najczęściej ją widywać ,nawet jak się domyśli co TY kombinujesz ,to tym lepiej ,na pewno będzie szczęśliwa że wpadła Ci w oko .Oczywiście pod warunkiem że jest Tobą zainteresowana ale to chyba jasne.Naprawdę działaj Men bo ktoś ci ją spod nosa sprzątnie i będzie nowy topik pt"Jestem frajerem" ;)

Gość AS26
Bluemen, dobre podsumowanie tematu ;) Mam jednak wrażenie, że Autor szuka dziury w całym i woli platonicznie wzdychać, niż spróbować. O tym świadczą powracające wątpliwości i powtarzające się od początku rady. A tak naprawdę sprawa jest banalna i typowa. W zasadzie sytuacja do rozwiązania od ręki.

Gość kobieta z krwi i koścci
AUTORZE TEMATU. Przestań już szukać wymówek tylko cos w końcu zrób. Przekorcz w końcu tę granicę, bo tak możesz się czaić to miesiącami. Każde jej zachowanie interpretujesz na swój spokój. Kobiety lubią odważnych mężczyzn i na pewno jej to schlebi jesli okażesz zainteresowanie, a nie takich kurde ciamciaramcia, którzy nie potrafią nic zrobić. Za chwilę będzie - rezygnuję, bo ona nie spojrzała na mnie dziś rano - a co ona ma patrzeć na Ciebie i ciągle wzdychać, skoro ty nawet dzień dobry jej nie powiesz, to czemu miałaby zwrócić na Ciebie uwagę! Kobiety lubią jak się im zainteresowanie okazuje w widzoczny sposób, a ty nie robisz dokładnie nic. Ja juz mam alergię na takich jak ty, którzy czają się nie wiem ile, nie czekaj na idealną sytuację, tylko sam ją stwórz. Skąd ona ma wiedzieć, że jesteś zaiteresowany. Ja mam tak, że jeśli facet po jakimś czasie mnie nigdzie nie zaprasza ani nic nie porponuje, to uważam, że nie jest zainteresowany. Nie zrobisz nic, a pewnie zobaczysz ją za jakiś czas z innym gościem, zwłaszcza jeśli jest ładna, który właśnie umiał coś zrobić. I wtedy będziesz pluł sobie w twarz i racjonalizował, że ona jest poza twoim zasięgiem, podczas gdy mogłeś ja mieć.

Gość observvvvver
>>Kobieta z krwi i kości - a jak Ona jest taka jak Ty??? ;)

observvvvver Kobieta z krwi i kości - a jak Ona jest taka jak Ty observvvvver rusz swój kuper sprzed komputera i idź spotkać swoją szarą myszkę .Tracisz czas i ani się obejrzysz będzie za późno .Gdybym był na Twoim miejscu to już była by moją dziewczyną lub gdybym jej się nie spodobał tylko znajomą .Masz chłopie idealne warunki ,mieszkacie blisko siebie ,wiesz gdzie pracuje czego Ty jeszcze chcesz ? aha już wiem, odwagi no ale odwagę to musisz wykrzesać z siebie sam, my Ci nie pomożemy.Kurna ja Ci zazdroszczę że masz na celowniku dziewczynę która Ci się podoba, bo ja aktualnie takiej nie mam, więc wątpliwe by się dzisiaj coś jeszcze u mnie w tym temacie zmieniło, Ty szanse masz ,tylko działaj a nie rozmyślaj !