Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podnoszę bo chcę

DUCHU CAFE NIE GNIEWAJ SIĘ JUŻ

Polecane posty

Gość tchumaniaczka
sorki, tylko zabrzmiało to trochę nieprawdopodobnie :(

duchu, tak się zastanawiam kim Ty tak naprawde jesteś?? Nie chodzi mi o życie prywatne, tak ogółnie kim jesteś na kaffe???????

Laura C.P i I.-- dziecko drogie nie warto komuś gębę robić i kłamać jednocześnie.Odpowiedziałem żartobliwie a Ty okłamałaś mnie.Byłoby oki tylko wśibska pomarańczka Cię wsypała.Wię ONa Cię powinna przeprosić a nie mnie.Widzisz pamięc na razie mam dobrą wiec czasem warto dożyć do póżnych lat.:)

Laura C.P i I.-- nie mów do mnie swoim językiem ,gdyż nie rozumiee Cię.Co to za boot?

To już zależy od Twojego poświecenia i wyjaśnieniu mi takiej drobnostki.

Ale pamiętam doskonale gdy pierwszy raz "poznałam" cie na kafee , straszyłeś mnie synem informatykiem, i tym ze wyslesz moje wypowiedzi do szkoły sorry facet, ale nie moge traktować cie powaznie od tego czasu ;) a jezeli Tajlandia to cos dla Cb nie osiagalnego, nie realnego to ja pytań nie mam.

Jesli coś mówię co ktoś nie rozumie powinien wyjaśnić a nie wykręcać sie sianem.

Na razie mówisz nie na temat.Zadałem Ci proste pytanie.Dlaczego nie potrafisz wyjaśnić??

Jeśli nie potrafisz wyjaśnić znaczy że mówisz o tym co nie masz zielonego pojęcia.Jak inaczej to wyjaśnić??:O:(

Laura C.P i I.-- dam Ci przykład.Zatrzymuje Cię policja.Pytaja się Ciebie o dane osobowe.Co mówisz pocałujta wójta czy podajesz normalnie?

nancjan,-- co to za dubczelnik z Ciebie jak przed alayką dajesz nogę:D

Laura C.P i I.-- czy wymagałem tego od Ciebie jak zapytałaś mnie?Teraz ponownie pytam co oznacza BOOT.:)

duch- raczej ona ode mnie uciekła, jak zaczynało być romantycznie. boi się uczucia

nancjan,-- nie sądze, za cwana alayka jest i dajesz normalne tyły.Po prostu doskonale się bawi i twierdze,że jest ładna kobietą i bardzo skromną w realu.:)

Tutaj się z Tobą akurat duchu zgodzę. Chociaż nie widziałem jej fotki.

nancjan,-- może Ty wyjaśnisz mi co oznacza słynne słowo BOOT??Myśli że w konia ja robię:DNie rozgranicza żart od powagi.Ot młodość:D

Duchu co za zdolności, to Ty widzisz więcej niż przeciętny smiertelnik!!! Napisz mi jaki mam teraz kolor paznokci, moze masz zdolności paranorlmalne? :classic_cool:

Laura C.P i I.-- odpowiesz na tak proste dla Ciebie pytanie czy zakończyć mam z Tobą dywagacje??

Bardzo (nie) miło było.Jak się coś mówi to trzeba rozumieć te slowo młoda dzierlatko.:)