Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podnoszę bo chcę

DUCHU CAFE NIE GNIEWAJ SIĘ JUŻ

Polecane posty

Gość duchu gamoniu
a ty nancjaniku oryginałku nie chcesz nas stąd tymi tematami wyprowadzić?

Gość jeden z podszywów
to mój temat miło że doceniasz:)

ależ skąd, siedźcie sobie tutaj dzieciaczki i bawcie się dobrze. Oryginalny nancjan jest bez przecinków i kropek.

Gość duchu gamoniu
widzisz już nawet podszywy się mylą

Topik był zgłoszony do usunięcia przez założyciela. Niestety moderacja nie przychyliła się do Jego prośby. Dziwne porządki panują na kafe.

19.05.2012] 21:39 [zgłoś do usunięcia]jeden z podszywów to mój temat miło że doceniasz :D

Gość końbysięuśmiał :).;0ij-=.-,;-.
czopek czopek czopek czopek czopek czopek :P :P :P :P

Widzę, że śmiejąca się klacz próbuje usilnie zwrócić moją uwagę :) Niestety, moje serce należy do alayki ❤️ Przykro mi :(:)

Gość jeden z podszywów
nie automatzmywarka tylko mój już pisałem:)

Gość duchu gamoniu
alayka stara rura gamoniu :D

Gość jeden z podszywów
nanacjan też nie jest młody :D

Gość jesteście dewianty
Na liście zachowań grożących zakażeniem wirusem HIV, seks analny zajmuje niechlubne pierwsze miejsce! Wiąże się to z brakiem naturalnego nawilżenia i dużo większą wrażliwością błony śluzowej odbytu. Uprawiając seks zarówno tradycyjny, jak i analny bez zabezpieczenia z osobą, co do której stanu zdrowia i ilości poprzednich kontaktów seksualnych nie mamy pewności, zawsze narażamy się na ryzyko. W przypadku seksu analnego jest ono jednak nieco większe. I nie chodzi tu tylko o wirusa HIV, ale i inne choroby przenoszone drogą płciową, jak żółtaczka, pasożyty lub choroby weneryczne. Seks bez prezerwatywy jest więc tylko dla zdrowych i wiernych sobie partnerów.

Gość A ty jesteś osłem,
bo uprawianie JAKIEGOKOLWIEK seksu z osobą,która może być zarażona HIV jest piramidalną głupotą:O A to,czy to stosunek waginalny,oralny czy analny nie ma już większego znaczenia;)

Gość nanolokator
skąd tu nagle o wirusie Hiv?

Gość wszedzie widzą ducha :D
23:47 [zgłoś do usunięcia]vera lynn Janusz, no nie, no po prostu kurrrwa no nie. Czy ty nie mozesz wytrzymać bez podszywania się pode mnie?

Duch jest sławny :) Obojętnie jest czy go nie ma na forume, to użytkownicy kafe rozmawiają z nim, oskarżają go, śmieją się z niego i do niego i to na różnych topikach :) MISZCZ :P

nancjanie -oryginalny czy godzi się to, aby oryginalny nick miał mniej postów w profilu niż jego nędzny podszyw? :(

Duch to stary pierdziel, którego życiem jest to forum. Nie wiem czy to takie "miszczowskie".

Siemanko vera😘))) całuję tym razem bardzo czule w rączki. skarbie gdzie to Ty bywała,brakowało mi Twoich oryginalnych powiedzonek :P:D:P

Gość aabbccddeeffg
Wera jesteś na jego poziomie. Chcesz być świetna i rzucasz tekstami typu- uposledzone gimgówno, żałosne, bo zabawne takie tandetne hasełka mogą być gdy pisze je 14latka, a ty się tu tylko ośmieszasz. I ta "dyskusja" o wyższośći twojego cipska, brak słów..

Gość aabbccddeeffg
Najbardziej mnie to dziwi, że Nowy w mieście jest Twoim fanem. Co on widzi w Tobie? Pociąga go twoja prostota?

Gość Nowy=duch cafe
o został już odkryty :D:D:D

Pomarańczowy nicku, zachowujesz się dokładnie tak, jak ja. Różnimy się jedynie tym, ze ja to robię to dla mało efektownych jaj a ty się trzęsiesz jakaś obcą osobą z internetu. Gratuluję. I pisz z czarnego nicka. Z tchórzami nie ma co debatować. :) Aha. OCZYWIŚCIE nie masz stałego nicka. ;););) A Nowy mnie nie lubi :) Tak tylko się nabija. :)

Gość ja dawno zastanawialem
się czy nowy nie jest duchem, bo nie wierzę aby mial takie przerwy pisaniu na kafe, tylko nie bardzo mi pasuje sposób pisania ale zawsze moza zakombinowac

Gość vera Ty mnie zadziwiasz
Cóż Ty wygadujesz vera.Uwielbia Cię :classic_cool: