Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszczesliwa

zdalam dzis prawko za 1 razem:)

Polecane posty

Gość przeszczesliwa

Tak sie ciesze ze przestac sie smiac nie moge:))) zycze wszystkim zdajacym tego samego;)

Gość dsffsdfsddf
Moja koleżanka też zdała za pierwszym razem, po odebraniu prawka zabiła kobietę na pasach :(

Gość przeszczesliwa
Kocisko90 zycze powodzenia:) ja jeszcze nie wierze ze zdalam:) egzaminator mi kazal w karte z egzaminu do jutra patrzec to uwierze:) DsffSdfSddf nie strasz mnie prosze dzis chce sie cieszyc. nie chodzi o tylko o to ze za 1 ciesze sie ze wogole:) nawet o tym marzyc nie smialam:)

Kurde ja zdaję też w piątek w Legnicy niby łatwo bo miasto bez tramwai i mało sygnalizacji ale jednak nawet i tam nie zdają:( ja mam trzeci egzamin i nawet to dobrze że nie zdałam za pierwszym razem bo poprzez każdy kolejny egzamin jeździ się ostrożniej żeby gafy nie popełnić i potem ta ostrożność wchodzi w krew i mam nadzieję że dzięki temu nie zabiję nikogo i nie zrobię krzywdy ani sobie,ani nikomu innemu:)a i Autorko WIELKI SZACUN:)

Gratulacje :) a powyzej widze juz jedna osoba sie znalazla, ktorej zal doope scisnal bo sama po drugim i trzecim podejsciu wciaz nie zdaje i nie moze sie pogodzic z tym, ze sie nie nadaje, smutne :D

Gość dsffsdfsddf
Mychol o mnie Ci chodzi? Jestem kierowcą od lat 6, też zdałem za pierwszym razem... 🖐️

Ej nic mi nie ściska heh,zresztą to nie było skierowane do ciebie ''ktosiu'' POWYŻEJ..... A poza tym może pochwal się jakim kierowcą jesteś zamiast krytykować innych cooo???? a poza tym ludzie zdają za 10-tym razem i jest dobrze a to dopiero będzie mój TRZECI egzamin więc czytaj uważniej zanim kogoś pociśniesz....ehhh

Gość samica alfa 147
kurcze zazdroszcze i gratuluje, ja mam egzamin dopiero 4 czerwca, jazdy skonczylam 30 kwietnia. Autorko a wyjezdzilas jakies godziny jeszcze oprocz tych obligatoryjnych? Poza tym ja zdaje w Gdansku, daje sobie 3 podejscia, chociaz moj instruktor powiedzial, ze zdam za 1 :)

Gość przeszczesliwa
Niedziekuje:) zeby nie zapeszac. ja bardzo sie balam ale powiem wam jedna rzecz. 15 minut przed moim egzaminem dziewczyna ktora nie zdala zemdlala i dostala ataku chyba padaczki nie jestem pewna stala obok mnie i ledwo ja zlapalam to odwrocilo cala moja uwage od stresu przed jazda bo cieszylam sie ze zdazylam ja zlapac bo walnela by o beton. jak pogotowie powiedzialo ze nic jej nie bedzie to taki kamien z serca mi spadl jakbym juz po egzaminie byla. mam nadzieje ze nastepnym razem jej sie uda.

Gość przeszczesliwa
Tak wzielam 8 bo na egzamin 7 tygodni czekalam i balam sie ze zapomne.

przeszczesliwa a mozesz napisac jak Ci generalnie szlo na jazdach? ile masz lat? siedzialas kiedys za kolkiem? poszlas na prawko bo chcialas, czy musialas?

no i super :) ja wyjezdzilam 32 godziny, w sumie tylko 10 w mniejszym miescie a reszte po Gdansku na trasach egzaminacyjnych, zakonczylam jazdy egzaminem wewnetrznym ( ktory zdalam, jedynie mi zgasl na swiatlach raz ale kto rusza na 4 biegu :P ) , i mam juz zaklepane ok 8h tez wlasnie na 2 i 1 dzien przed egzaminem :)

Powodzenia wszystkim życzę,mam nadzieję że wszystkim się uda:) a jeszcze mam takie pytanko... Braliście jakieś tabletki typu persen lub Valerin itp przed egzaminem???

Pinkusia to nie bylo do Ciebie :) ale uwazam, ze ktos kto podchodzi po 10 razy sie nie nadaje po prostu, nie uwierze w to, ze 10 razy trafia sie na zlego egzaminatora albo ''stres zjada'' jesli sie 10 razy strzela gafe to jest sie nieudacznikiem w tej kategorii. Z reszta wystarczy popatrzec ile jezdzi fajtlap na drogach... i to nic do Ciebie akurat.

Pinkusia ja jestem przed ( Tobie tez zycze powodzenia!! uda sie, musi sie udac!) ale nie mam zamiaru brac zadnych tabletek, ale slyszalam, ze ludzie biora i zdaja bo stres jest nie do opanowania :) ja wsiadlam dzis w auto faceta ( jezdzilam toyota yaris na jazdach a mamy octavie czyli wielka krowe) i jakbym nigdy w samochodzie nie siedziala :P biegi ciezko chodza, sprzeglo jakies nie te, ani tym zaparkowac ani nic :P wstyd :D

Mycha Ty masz juz tzw prawko? Dla mnie masakra bylo jezdzenie po Gdansku :( wymuszania to norma, ludziska nie uzywaja kierunkowskazow, jezdza szybko i trzymaja sie ciasno "na dupie", a L-ke to najlepiej strabic i zepchnac z drogi, i nawrzeszczec jak nie daj Boze zgasnie na skrzyzowaniu i zmieni sie swiatlo na czerwone i spieszacy sie delikwent musi czekac 2min dluzej, o matko przeciez w 2 min dojedzie..do nastepnych swiatel.. I nie chce byc niemila, ale najgorsze dla L-ek sa kobiety :(

Gość przeszczesliwa
Mam 23 lata prawko chcialam zeby do pracy dojezdzac ale gdyby mnie chlopak nie zmotywowal to chyba bym sie nie odwazyla. tylko na kursie jezdzilam w sumie 38 godzin. jazda z wrazeniami bo pare metrow przedemna motor sie popsul na 70 a zaraz dalej pasy malowali wiec mialam cieplo ale jak sie okazalo na koniec to egzaminator mi powiedzial ze moje reakcje na to zagraly na dla mnie na plus. i ze mam predyspozycje na dobrego kierowce. malo go nie wysciskalam tam:) nie uprzedzajcie sie do egzaminatorow ,na tym z ktorym zdawalam znajoma psy wieszala a okazal sie super facetem w dodatku z podobnym poczuciem chumoru:) bede go milo wspominac:)

Przepraszam,poniosło mnie;) no ja mam wielki stres i nawet głos mi drży jak egzaminator mnie o coś pyta na egzaminie:( ale tabletek też nie brałam i tak się zastanawiam czy czymś złagodzić ten stres bo naturalnie się nie da:) a co do auta to też toyotą yaris jeżdżę:) a tak to mamy passata b5 i to też dla mnie wieeelka krowa hehe ;p a i te egzaminatorskie yariski są niektóre tak rozwalone że w jednej sprzęgło jest idealne a w drugim lekko się puści i już auto gaśnie i tak ciężko to wyczuć...tak mi się zdaje przynajmniej:) no chyba że noga mi tak drży że nie mogę go wyczuć;D

Gość przeszczesliwa
Moj egzaminator jak juz wjechalam do wordu stwierdzil ze serce mi bije glosniej niz silnik pracuje:) ale to z niedowierzania ze koncze z pozytywem. tez nie bralam tabletek bo nie wiedzialam jak mi organizm zareaguje.

Przeszczesliwa bo prawidlowa reakcja i krotki czas tej reakcji to chyba najwazniejsze dla kierowcy. Nigdy nie wiesz co sie zdarzy na drodze, jak to mowi moj instruktor "trzeba ogarniac wszystko". Ja bym faceta wysciskala, mam nadzieje, ze bede miala mozliwosc tak zrobic :D i pania w okienku sprzedajaca bilety pkp, i pana menela smierdzacego piwem tez :D Ja tez potrzebuje prawka do pracy, mam 28 lat i malego brzdaca w domu ktory jest zapalonym samochodziarzem jak tata :D no i w sumie 10 lat temu mialam isc na prawko, tata powiedzial, ze nauczy mnie jezdzic ( starym, rozgruchotanym maluchem, na sciernisku za domem) ale po 5 min wyrzucil mnie z samochodu bo o maly wlos bym go nie zepsula na amen :( w tym czasie moja sis byla chwilke przed 18-tka, tata ja wzial na probe, powiedzial "Ty sie nadajesz,pojdziesz na prawko" a mnie tak zostawili :( moja siostra ma juz chyba z 9 lat prawo jazdy :( ja zawsze bylam typem strachodupa, nie lubilam nawet jezdzic jako pasazer :P szczegolnie jak ktos jechal szybciej niz 50km/h :D no i tak zamiatalam to wszystko pod dywan, a to nowa praca to nie ma czasu, pozniej wyprowadzka- wiec znowu kurs prawa jazdy nie po drodze, ciaza to juz w ogole :P Teraz smyk ma prawie 3 lata, zaczelam w grudniu pracowac 7km od domu, moj facet pracuje 2km od domu i ma dosc elastyczna prace wiec zawsze mnie do pracy zawozil/odwozil ( tu gdzie mieszkam jezdza dwa autobusy dziennie, rano i wieczorem :D ) a ja chyba w koncu doroslam. No i tez poniekad mama mnie zmusila ( pozyczyla kase, powiedziala, ze jak zdam za 1 razem to nie bede musiala oddawac :P ) a facet powiedzial, ze kupi mi auto ( stad moj nick, zakochalam sie w alfie 147 ale chyba nie ogarne tego samochoda :P juz mi tu faceci z forum raz odradzali :P ) Wiec w sumie motywacja jest, jezdzenie okazalo sie byc przyjemnoscia a nie meczarnia, och zeby tak jeszcze po drodze wiecej kulturalnych kierowcow jezdzilo ktorzy nie maja w nosie przepisow to bylby na drogach raj :D

Właśnie ja też nie wiem,ale tak ostatnio pomyślałam że te automaty do kawy które stoją m.in. w WORD powinny mieć jeszcze jeden guziczek z jeszcze jedną opcją którą jest.........MELISA ;)

Pinkusia dobre chociaz ze masz juz egzaminacyjne samochody ogarniete ;) moj instruktor opowiadal mi o kursantach, ktorzy jezdzili dobrze w czasie jazd a na egzaminach az sie trzesli ze strachu :(

Melisa powiadasz :D kurcze na sama mysl mam ciarki :P ale kurcze, Gdansk jest 3 od konca na liscie miast w ktorych najwiekszy % kursantow zdaje za 1 razem :( za Warszawa i Wroclawiem :(

I ja mam dokladnie tak samo:( nie wiem co zrobić przed egzaminem,wypłakać się i wykrzyczeć żeby być wyciszona i już wmiarę odstresowana czy jak???nie ma chyba reguły na to kto jak to przeżywa bo jeden idzie sobie na egzamin od tak jak na każdą jazdę a drugi znowu trzęsie tyłkiem tak jak ja np ;)

SAMICA ALFA 147 zobacz sobie na plan miasta LEGNICA i na zdawalność tam,niby łatwo i wgl a ja sierota zdać nie mogę hehe a jeżdżę naprawdę nienajgorzej:)

Gość przeszczesliwa
Alfa- ja taka plochliwa bykam ze nawet bedac na glownej sprawdzalam podporzadkowane a moj instruktor mnie za to opierdzielal a na egzaminie okazalo sie ze dobry nawyk bo by mnie babka na jej ustap skosila. a z ta meliska dobry patent;)

Gość przeszczesliwa
Zdawalam w lublinie