Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coreczkamamusi11

Kocham moja mame!

Polecane posty

Gość coreczkamamusi11

Ok wiem, wezmiecie mnie za wariatke. Ale zbliza sie Dzien Matki (w moim kraju nieco wczesniej niz w PL). Moja Mama jest najwazniejsza osoba w moim zyciu. Tyle dla mnie zrobila i ciagle robi, zawsze ma racje (predzej czy pozniej zawsze do takiego wniosku dochodze), dba o mnie jak tylko moze, martwi sie non stop, jest zabawna i dobra i zaloze sie ze nikt nie ma tak wspanialej mamy.. ;) Wiadomo, ze czasem dziala mi na nerwy ale wiem ze to nie ze zlosliwosci a z troski. Chce na dzien Matki napisac do niej list, dlugi i "wdzieczny". Myslicie, ze to dziecinne i beznadzieje? Ja sama dzieci nie mam wieeec sie nie znam, tu duzo mamusiek jest to moze mi ktoras poradzi. Co chcialybyscie dostac od doroslego dziecka? Zegarki, wisiorki i kwiatki mozecie pominac ;))

co chciałbym dostać? myślę że najpiękniejszym prezentem są słowa "dziękuję za wszystko, kocham cię", ja zawsze tak mówię mojej mamie i zawsze nieustannie widzę łzy w jej oczach :) żadne kwiaty, czekoladki, prezenty nie wyrażają tego co te słowa.

Gość coreczkamamusi11
taki wlasnie mam plan z tym listem, podziekowac za wszystko! takze nie taki zly pomysl :) dzieki

Gość ja na odwrót
nienawidze mojej matki! :(

Ja też kocham nad życie moją Mamę. Uwielbiam, ubóstwiam i nie wyobrażam sobie życia bez niej. Pomysł z listem jest dobry, ja kiedyś wiersz dla Niej napisałam, bardzo się cieszyła i wzruszyła