Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najmadrzejszy na swiecie

desperate housewives

Polecane posty

Jak na serial przyjemny dosć, lubię ten humor i niektóre tragiczne momenty. Ale z sezonu na sezon śmiać mi się trochę chce, tam niemal każdy kogoś zabił:D

najlepsze jest greys anatomy:P chociaż fakt 'gotowe na wszystko" też są niezłe kiedyś zaczęłam oglądać i niestety przerwałam za to hause ewidentnie od 7 sezonu jest do d...

jak Wy to robicie, że nie nudzą Was seriale? Ja nawet z Dr. Housem nie wytrzymała - na wyrywki oglądałam jak akurat trafiłam na program...

w zasadzie chyba najlepsze są zawsze drugie sezony:D pierwsze to dopiero tworzenie się koncepcji i poznawanie bohaterów drugie zawsze dopracowane i przemyślane no a te juz 6,7,2435 do dupy wyjątkiem jest CSI las vegas:P

dexter jest mocno przereklamowany a już ostatni sezon z rozkochaną siostrzyczką i ostatnią sceną :O nie zdziwię się jak w nastepnym dexter zabije ufoludka

Gość ona4165114646
ike, popieram! Grey's Anatomy rządzi!

czyli warto isc w te desperate h. ?;) ike Ja Dextera bede bronil;) akcja trzyma w napieciu, pierwsze 3 sezony byly super. O tej jego siostrze mi nic nie mow, bo strasznie wkurza mnie ta laska. Nie lubie takich glupio-madrych ludzi.

Moor, dlatego ja zawsze oglądam z wątkami komediowymi, zawsze przyjemniej niż jakąś nędzną komedyjkę "nienawidzili się a potem żyli długo i szczęśliwie". I stanowią doskonałe tło do wszelkich innych nudnych czynności :D

ale się wlecze...i to jest problem. Owszem, jak mogę oglądać odcinek za odcinkiem to nie ma problemu (tak jak obejrzałam Tudorów na 3 posiedzeniach...), tylko z reguły nie chce mi się tego ściągać :P Dlatego wolę książki...kupuję całą serię i nikt mi nie zabroni czytać jak długo i jak daleko mi się podoba :P

jestem na 21 odcinku 8 sezonu, im dalszy odcinek tym bardziej mi przykro :(

kurcze może sama w wolnej chwili do tego serialu powrócę ale musiałabym oglądać od początku "Ja Dextera bede bronil akcja trzyma w napieciu, pierwsze 3 sezony byly super. O tej jego siostrze mi nic nie mow, bo strasznie wkurza mnie ta laska. Nie lubie takich glupio-madrych ludzi." no właśnie pierwsze 3 sezony były do rzeczy ( z tym super .. czy ja wiem- zależy co kto lubi) ja siostrę dextera lubiłam 1 sezon podobno serial powstał na podstawie książki? i powinien dawno się skończyć ? być mozę stąd takie pierdolety w ostatnim sezonie

tudorowie są boscy też obejrzałam jednym ciągiem parę razy:P karol to ciacho :classic_cool:

tak, przykro bo koniec sie zbliża :(

spadku jakości nie zaobserwowałam :D

soprano też przerwalam ale tak sobie mnie interesował

feger Znam to uczucie, mialem tak z Soprano;) podobnie bedzie z kryminalami Agathy Christie, bo przeczytalem juz prawie polowe jej powiesci;) jak skoncze wszystkie to nie wiem co bedzie, bo bardzo przywiazuje sie do takich rzeczy;)