Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najmadrzejszy na swiecie

desperate housewives

Polecane posty

Gość yankee
W Polsce dopiero to leci? :-D :-D no to pięknie do tyłu :-D

Nie, po prostu pozno zaczalem ogladac;)🖐️ To nie tak jak z Dexterem i ze na biazaco;)🖐️

Mialem przerwe na czytanie ksiazek i Dextera🖐️ Teraz wracam do DH🖐️ Przerwalem w pazdzierniku🖐️

Gość wet sand wet skin
Bing Bang Theory i Rules of Engagement nie maja sobie rownych :) ale tylko w oryginale oczywiscie

Za BBT mam zamiar tez sie zabrac i za Good Wife;)🖐️ Planuje tez powrot do Na wariackich papierach i Cudowne lata:)🖐️

A pamietacie Przystanek Alaska?:) Wyobrazcie sobie, ze nie ogladalem jeszcze tego serialu🖐️

Gość nipoj
Przystanek Alaska to moim zdaniem serial wszech czasów, na każdy humor włączyć odcinek i od razu się nastrój polepsza. Jak ktoś lubi taki klimat, ze sporą dawką humoru, ale i trafnych i mądrych puent z dodatkiem pewnej nienormalności, to polecam, to jest najlepszy serial jaki znam, ale podejrzewam, że nie do wszystkich trafi tak samo

Na dzisiejszy wieczor chcialbym zaproponowac film pt. Lars and the real girl. Jest to swietny film o facecie, ktory stworzyl wlasny swiat w realnym zyciu i zyl z urojona dziewczyna.

Na Dextera niestety do czerwca trzeba nam czekać :( Za tydzień finał Spartacusa, jeśli ktoś ogląda. Znalazłam za to sobie serial z Kevinem Baconem " The Following" I " Bates Motel".

Czerwiec juz za pasem, takze spoko maroko. Dalej w kolejce planuje zobaczyc Ocaleni. Kolezanka namawia mnie na Gre o tron. Chcialbym tez zobaczyc film pt. Przyjaciel do konca swiata.

Gość grerggergr
Dr House i The Big Bang Theory

Gość Wpadlam, jak sliwka...
Mnie wciagnal serial "True Blood".