Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny czort!

ehhh ten nudny seks

Polecane posty

Gość czarny czort!

kiedys przewijal sie na forum taki temat odnosnie tego ze wokol seksu jest tyle gadaniny, ze taki wspanialy itd. mam 23 lata, zdrowy. rok temu dziewczyna sie do mnie wprowadzila i od tego czasu zmienilem moje zdanie o seksie. jest przechwalony, przereklamowany! moja babka nie dochodzi za szybko wiec calosc trwa ok pol godziny! zawsze. i zawsze po tym seksie jestem wymeczony, zdyszany, mokry, nie mam sily juz na nic. nie sprawia jej przyjemnosci jazda na mnie i musze zapier**lac w ostrym tempie non stop a i tak mniej wiecej za co drugim razem ona dochodzi! zaczynam sie powoli wymigiwac, ze plery mnie bola, nawet zaczalem wczesniej chodzic spac. teraz ona wyjechala z rodzina na tydzien na urlop, a ja z olbrzymia radoscia wreszcie moge sobie pobuszowac po ciekawszych stronach i sobie przyjemnosci w spokojny sposob sam dostarczyc. w SPOKOJNY SPOSOB. o niebo lepiej!!!!! moze zwariowalem ale ....:/ mozna by tu gadac zebysmy sobie seks ubarwili tylko ze mnie nic nie kreci mocniej. rzadne przebieranki czy cos. chcialem sie taka obserwacja i smutkiem podzielic.........................

Gość mozeidupek
tez tak mam.dlatego posuwam zonke raz na 2 tyg

Masz tak przez kobietę, która sex sprowadza do leżnia jak kłoda, podczas gdy ty się męczysz, bo ona nie współpracuje.

Gość oj chłopcy
jej - zawsze solidaryzuje się z kobietami - z facetami tylko sypiam :)

Gość oj chłopcy
wygląda :) zależy z kim mieszkamy :)

O rany :( zapewne mój facet tez tak ma..... da sie to zaobserwowac ze mu sie nie chce.... zreszta mówi to otwarcie i tylko by chciał jak najszybciej zasnac.... za to czasem sam sobie robi dobrze :( Tylko czy cos sie z tym da zrobic? :( chyba nie.....

Gość a co mi tam!
wielka tragedia, seks pół godzinny haha to wyobraź sobie co ja przeżywam z moim partnerem dla którego standard to 2 godziny plus gra wstępna. Po takim czasie to Ty bys chyba zszedl z tego świata, skoro po pol godziny juz nie mozesz

Gość feelek
Nie tylko dupą deklem też no i niestety trzeba przestać się lenić