Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdamiakAdriannna

stomatologia To nie sprawiedliwe

Polecane posty

Gość hgg
hahahahahhhahahaha

Za rządów Kaczyńskich nikt nie prosił o dwód ubezpieczenia zdrowotnego pamięta ktoś te czasy? Nie no kogo ja pytam ...POLAK I MA PAMIĘTAC COŚ??HA HA HA HA MUSIAŁBY MIEĆ ZDOLNOŚĆ UCZENIA NA BŁĘDACH A TU DUPA!

Gość hgg
pamietam natomiast że za kaczynskiego na dostanie się do ginekologa trzeba było czekać 3 tygodnie, a teraz max 3 dni, a nieraz nawet od ręki

Doprawdy? Nie wiem bo jak raz na pół roku do gina idę to i tak wcześniej sie umawiam a jak mam pilną sprawę że jadę na sygnale to i tak potrafie wejśc bez kolejki rejestracji itp. Dwa razy w życiu raptem miałam taka sytuację więc nie ma co narzekać. Legitymacje podbijane co miesiąc to przegięcie! Pamiętam swego pierwszego pracodawce Jakie on robił fochy jak miał podbijać legitymację Najpierw ją przyjmował i wkładał do szuflady a potem przedrzymywał dwa tyg po czym robił łaskę jak mu się o tym przypomniało . Naprawdęskoro możnabyło z tego zrezygnować to po co ten comiesięczny rytuał-to takie dymanie obywatela!

A dziś jakbym musiała wejść bez kolejki ...to ja nie wiem chyba by mnie prosili o podbitą książeczkę pozwoliliby mi się wykrwawić na śmierć i kopnąć w kalendarz Rządy rządom nierówne!

Gość hgg
ja mówię żem służba zdrowia i jakos wchodzę bez kolejek ;P