Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita m.

jakie zupy lubicie i jakie gotujecie??

Polecane posty

Gość gość
rosołek z makaronem pomidorowa ale zawsze z ryżem !! barszcz ukraiński szczawiowa krupnik kapuśniaczek brokułowa lane kluski na rosole jakaś warzywna botwinka krem z brokuł szparagowa moja ulubiona z soczewicy czerwonej !! :) grochowa ale tylko jako krem

Gość gość
Jesli mieszkacie w Krakowie koniecznie powinniście sie wybrać na pyszną zupe rybną dokładnie tutaj http://corleone.krakow.pl/zupy/ Przyznam ze nigdzie nie jadłam takiej dobrej zupy.

Gość gość
Tak naprawde lubie każdą zupę. Zwykle staram się gotowac zdrowo. Teraz odkryłam też bulion warzywny Krakusa. Dodaje go własnie do zupy, rosołu, pomidorowej. Jest pysznie i zdrowo.

Gość gość
Faktycznie, ten bulion wydobywa naprawdę prawdziwy smak zupy. Uwazam ze warto jest własnei wymienić kostki na taki płynny bulion warzywny.

Uwielbiam zupy. Jesienią i zimą są codziennie na obiad. Bardzo lubię zupę krem z cebuli :) Zimą sprawdza się rewelacyjnie. Gotuje wywar warzywno-mięsny ( gotowałam też z tym bulionem drobiowym z butelki Krakusa i wyszła też naprawdę bardzo smaczna). W tym samym czasie podduszam cebulkę. Cebulę blenduje z warzywami, później mieszam z wywarem tak aby uzyskać zupę krem. Do tego grzanki czy groszek ptysiowy i mamy naprawdę super smaczną zupę.

Gość gość
To ja moje drogie, polecam Wam dodać fajnego bulionu Krakus. Jest w takiej małej butelce. Ja odkąd go dodaję moje zupy są naprawdę pyszne, i maja taki wyrazisty smak.

Gość gość
też lubię ten bulion, najczęściej drobiowy kupuję, zupy smakują na nim jak domowe no i co ważne to chemii żadnej w nim nie ma

Gość gość
Tak naprawdę najlepiej dla mnie kiedy w ciągu tygodnia na stole pojawia sie pomidorowa, ogórkowa i warzywna. Uwielbiam. Ale spróbuje teraz dodac wspomnianego przez Was bulionu.

Gość gość
Bulion jest extra, u mnie nie wychodzi z kuchni. Mam go non stop, do zup, sosów i innych dań. Jest zdrowy a ja sobie cenię takie produkty, z kostek już dawno zrezygnowałam

Gość gość
Jak gotując zupę, można kupować gotowy bulion? Przecież to trzeba być mózgiem do potęgi :D :D :D :D

Gość gość
gość dziś Przecież nikt NORMALNY tego g0wna nie kupuje. I stąd ten żałosny spam tego szajsu - a nuż choć jednego kr32tyna złowią :D

Gość gość
Ja akurat używam bulionu warzywnego i uważam ze naprawdę jest pyszny i rewelacyjnie podkreśla smak zup.

Gość gość
gość dziś Ja też :) Trochę podsmażonej na maśle włoszczyzny i jest pyszny wywar, bez żadnych chemicznych świństw za grubą kasę :)

Gość gość
Bulion warzywny to bulion gotowany na warzywach wlasnorecznie a nie jakies gotowe gowno ze sklepu :o lenie :o Zupy uwielbiam. Gotuje najczesciej: pomidorową, rosol, krupnik, ogorkową, kwaśnicę, żurek, barszcz czerwony, botwinkę, grochówkę, jarzynową, pieczarkową, ziemniaczaną, brolułową, kapuśniak, grzybową, barszcz ukraiński, fasolowa... Dla mnie zupa na obiad musi byc. Obejdę sie bez dania głownego. Zupy mroze lub gotuje na 2-3 dni.

Gość gość
Warzywa podsmażone na maśle i gotowane w szybkowarze pyyyycha!

Gość gość
rosół pomidorowa grochówka kapuśniak żurek jarzynowa z czerwonej fasoli (taka przeze mnie wymyślona) gulaszowa fasolowa (z fasoli Jaś) barszcz biały i czerowny

Gość gość
Tak naprawdę przecież wiele osób lubi gotowe dania obiadowe. Naprawdę moge każdemu polecić, ponieważ smakują jak takie prawdziwe domowe jedzenie.

Gość gość
Bardzo lubię. Moje ulubione to pomidorowa i pieczarkowa. Robię je najczesciej. DO tego teraz odkryłam bulion w plynie Krakusa, wiec moje zupy smakują jeszcze lepiej.