Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalVVVina_VVVip

KIEDY TYLKO WIDIZICIE NA ZAPROSZENIU ŚLUBNYM WIERSZYK, ŻE MŁODZI WOLĄ KASĘ OD...

Polecane posty

Gość MalVVVina_VVVip

PREZENTÓW- OD RAZU ODPUŚĆCIE SOBIE IMPREZĘ:d WIADOMO, ŻE ORGANIZUJĄ JĄ PROSTAKI- WIĘC I IMPREZA BĘDZIE PROSTACKA :D KIEDY TYLKO WIDZĘ ZAPROSZENIE, NA KTÓRYM PISZE "NIE DAWAJCIE NAM PREZENTÓW, WOLIMY KOPERTĘ, I PAMIĘTAJCIE WŁOŻYĆ TYLE, ŻEBY ZWRÓCIŁO SIĘ ZA TALERZYK" PADAM NA PYSK ... oczywiście są one w bardzo "ZABAWNEJ" formie, np. Goście nasi ukochani my już w domu wszystko mamy chcecie coś nam podarować dajcie śwince się radować świnkami można nazwać jednak "młodą parę", która na takie coś pozwala...czy na prawdę wesele musi być pokazem chamstwa i buractwa?! jasne, zaraz posypią się gromy, że przecież "tak lepiej dla gości" i "nikt nie chce dostać 8 żelazek" ...ale moi drodzy - i tak w wiekszości otrzymalibyście kasę...więc po co o nią się tak prosić? jeszcze nigdy na zaproszeniu osoby NA POZIOMIE (wykształconej,bogatej,kulturalnej) nie widziałam czegoś takiego... zobaczcie na zaproszenia znanych ludzi (często można spotkać w internecie, jak wyglądały ich zaproszenia, np. Evy Longorii, Beckhamów, itd) myślicie, że na jakimkolwiek był taki wierszyk? hahaha

Gość przegrałem życuie
Masz rację.

Gość jwonaka
masz dużo racji w tym, ale z drugiej strony to jest praktyczne podejście, no bo faktycznie po co komu 8 żelazek? ale pisać żeby się zwróciło za talerzyk to przesada, no ale jak ktoś jest np bardzo biedny

100% racji z tym, ze to absurd porownywac Kowalskiego do Beckhama ;) 🖐️

a jak kogos nie stac to robi skromna kolacje i tyle, jak mnie nie stac na ferrari to sie nie zadluzam na 5 tysiecy lat tylko jezdze peugeotem.

no i oczekiwac elegancji czy wyzszej kultury od klasy robotniczej? :O 🖐️

Gość MalVVVina_VVVip
pijany kjójićek OJ, JA MYŚLĘ, ŻE W KWESTII WESEL MOŻNA PORÓWNAĆ ZWYKŁEGO SZAREGO KOWALSKIEGO DO BECKHAMÓW... wiecie dlaczego? bo biedaczyna pracująca za parę groszy chce się poczuć jak GWIAZDA...a ślub jest do tego "idealną" okazją...więc zaprośmy 150 osób! wypożyczmy wielką białą limuzynę! fundnijmy sobie tort równowartości 3 miesięcy naszej pracy! a co!!! tylko, że ... lepiej napiszmy na zaproszeniach, że potrzebujemy kase...bo inaczej tego kredytu to nigdy nie spłacimy!

Gość MalVVVina_VVVip
Plenerowa Żona - i o to chodzi!!!!!! przecież często ślub biorą młodzi ludzie, np. mający po 23 lata... przecież można zrobić skromną uroczystość- wynająć salę, zaprosić najbliższych-rodziców, chrzestnych,dziadków-poczestować pyszną kolacją i dobrym tortem...ale NIE! wódka musi lać się strumieniami, orkiestra zamówiona rok wcześniej głośno przygrywać "czarne oczy" i wodzirej biegać po sali z kapeluszem, zbierać pieniądze z okrzykami "kto da więcej za Panne Młodą?" ja właśnie mam przed sobą zaproszenie, na którym oczywiście oprócz standardowego wierszyka o pieniążkach :D jest jeszcze jeden- zamiast kwiatów Państwo Młodzi proszą o śpioszki, KOSMETYKI (!!!!!!!!!) i zabawki dla dziecka ... (Panna Młoda w ciąży)....

Gość nie znosze proszalnych
wierszykow.Nie wypada dopraszavc sie jakichkolwiek prezentow!!!!Mozna to ew cichem ustalac z bliskimi

tez tego nie znosze wrecz, ja i tak daje co uwazam, nigdy nie daje kasy bo to mi sie wydaje jakby to byla jalmuzna. predzej sie pochlasatm zeby o cokolwiek prosic na swoim weselu - ktore nota bene bedzie skromne i bez tych glupich kapel i dennych zabaw.

Gość nie wiem, nie wiem JAK
uswiadomic ludziom,ze takie dopominanie jest NIEELEGANCKIE!!! A chyba zeby ich wesele eleganckie było!

Gość nie wiem, nie wiem JAK
a chyba chcą, miało byc oczywiscie.

A kto normalny żeni się w dzisiejszych czasach? Oto jest pytanie. Mnie osobiście mdli na samą myśl, że miałbym uczestniczyć w takiej imprezie... Taka ceremonia trąci fałszem, pokazówką i niepotrzebnymi nerwami... Siermiężny chuj kładę na ślub, wesele i cały ten cyrk...

Gość zagubionej duszyczki szukam
moja koleżanka miała wierszyk że zamiast kwiatów wolą butelkę a i tak fchui kwiatów dostali :classic_cool:

Gość kotka74-81
Mialam 28 lat jak sie chajtalam .... nie chcialam kasy . chcialam tylko tego aby sie wybawic na swiom wlasnym weselu... Goscia zapewnilam caly komfort (kempingi z prysznicami ) nie wazne..... nigdy bym nie napisala takiego wierszyka na zaproszeniu ..ale kuzyn sie chajtal i mial taki wierszyk.. , bo w polowie chate mieal wyposazona ... wiec ... no dla mnie fajne ... mialam 2 komplety garow, 5 zylazek , poscieli nie zlicze , sztucow od zajebbbb.... ***********************pomysl autorko

Gość kotka74-81
zjebal+++m ...chodzilo mi o to ..., ze ludzie juz maja w domu duzo..

jak mowi przyslowie.. darowanemu koniowi nie patrzy sie w zeby. masz honor i klase to nie wyciagasz lapy po kase, no chyba ze nie masz..

Gość kotka74-81
PETARD ....... mmmmmmmmmmmm nie wiesz co tracisz .... zmien tok myslenia.. ja z ta ciazka suknia zeszlam dopiero o 7 rano z parkietu

jak to zorganizujesz na poziomie to dostaniesz to co potrzebujesz. w internecie mozna robic liste prezentow i kazdy z gosci wybiera co by chcial podarowac. albo po prostu goscie sie pytaja jezeli oczywiscie zalerzy im na tym zeby ci sie nie powtarzalo. bo jak im nmie zalezy to akurat ty nie mozesz wymagac zeby bylo inaczej :)

Co takiego tracę? Wyjaśnij mi proszę, bo mój mózg nie łyka pewnych kanonów.

Gość kotka74-81
plenerowa ....dokladnie... ja wszysko mialam w d............. liczyli sie goscie a ja przy nich sie tak czulam.. ehhhhhhhh..nie da sie opisac

Gość kotka74-81
nie pierdolcie...ja robilam wszysko sama w polsce .......... :-)

Gość kotka74-81
petard.... to ze kopa dostale , to wcale nie oznacza ze bogin nie ma ... tylko przykre ze taka ocene na zycie masz

Gość kotka74-81
tak 5 .....i calem macy sprzetu ktory mi dzielnie sluzy ;) generalnie chajtajac sie ..mialam w dupie co dostane .....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tamci widocznie wola kase , bo inna potrzeba