Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalVVVina_VVVip

KIEDY TYLKO WIDIZICIE NA ZAPROSZENIU ŚLUBNYM WIERSZYK, ŻE MŁODZI WOLĄ KASĘ OD...

Polecane posty

Gość kotka74-81
plenerowa i petard ........malzenstwo...czy jeden nick pod harrym

Gość kotka74-81
a moze chca jechac na wyciechka w Himalaje .......... autorko daj im kase po co im kolejne zelazko :P

Gość A ja nie
kotka jakież to zacne trunki stoją po twojej prawicy?

Gość kotka74-81
zona.... to se pisz tak , ... ja nie pisalam a robotow kuchennych wcale nie zaluje .... co do prawicy .. to szlachetne trunki :-)

kotka- dziubasku sympatyczny. Powiedziałaś A, powiedz i B Jakie korzyści płyną z małżeństwa poza tym, że zaczyna się "fajną imprezą", trwa sobie w złudnym bezpieczeństwie a kończy zazwyczaj cyrkiem? Zapodaj mi kilka (+), bo może faktycznie nie dorosłem.

Gość kotka74-81
szonka , bylam tam ..jest bosko ale pod warunkiem ze dzieci nie masz ZONK

Gość A ja nie
a ile wynosi "współczynnik szlachetności"?

Gość kotka74-81
albo jestes jebniety albo naprawde brzydki ..nie czaje Cie

Gość kotka74-81
ostanie bylo do Petarda sorka ...petard

Gość kotka74-81
zonka tylko mi nie pierdziel ...farmazonyow., jak sie nie nadajesz , bo nie czaje

Gość edfrfrefrgrtgvrgtf
Beckham to ma tyle kasy, że może robić wesele w każda sobotę przez cale życie, jemu pieniądze niepotrzebne ja nie dawałam wierszyka, tez uważalam to za wieśniackie, ale wkurzaly mnie takie prezenty nieprzydatne jak jakies wielgachne nieprzydatne cuda niewidy kuchenne jakis dziadoski parowar czy inne , powiedzialam tym osobom po slubie że musialam kupic zwykle garnki :-P

Gość kotka74-81
zwyczajna milosc

Gość A ja nie
petard -> przecież to oczywiste że tylko w związku można być prawdziwie spełnionym i szczęśliwym człowiekiem. każdy kto tak nie uważa jest niedojrzałym gówniarzem i basta :D

Gość kotka74-81
edf...mylisz sie okrutnie..... to sie zawsze przydaje i fajnie sie wspomina od kogo dostales -----rewalcja ro jest ...nawet ja pokezy sobie cos w szafie to wyciagasz i muwisz z DUMA ....TO NASZ PREZENT SLUBNY ....nawet po 10

To, że brzydki to już wiadomo. Jestem brzydkim, jebnietym, niedojrzałym gówniarzem, bo mam inne poglądy. Spoko. To teraz kilka słów ode mnie- ty pierdolony garkotłuku. Nie oceniaj ludzi po kilku zdaniach i jednym poglądzie. Tyle głupia pizdo, bo więcej nie przyswoisz.

Gość kotka74-81
retyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ......przepraszam za byki ... nie patrze jak pisze i dlatego ale mi glupio

Gość kotka74-81
no i mlody bore Cie ....

Gość A ja nie
no fakt :) o ślubie kościelnym się nie wypowiadam bo jestem ateistką, za to cywilny jest git ale w połączeniu z intercyzą :)

Ja na swoj slub nie chcialabym nic. :D Zadnych kwiatow. To tylko nie potrzebny duzy wydatek dla gosci a i tak zwiedna i sie zmarnuja i wyrzuce. Juz wolalabym doniczkowe. :)

Gość kotka74-81
intercyza i doniczkowe...... jestem za .... ale roboty kochenne mam boskie uwierzcie :-)

Gość kotka74-81
niebezpieczna.........srednio na wselu 100 osob.. kwiaty minium 40-50plm na slub.....po co aby w na smietmiku zostaly

Kotka, dokladnie! Zadnych kwiatow jak dla mnie! KIlka doniczek jak juz! A jako prezenty slubne to bym chciala jakies fajne filmy na dvd lub cd z muzyka lub ciekawe ksiazki. :)

Gość Plenerowa Zono
Strasznie obwisle cycki masz na tym zdjeciu,jakbys conajmniej trojke dzieci wykarmila :/ wygladaja jakby wisialy do pepka po zdjeciu stanika...zero jedrnosci

Gość A ja nie
wesele to nie jedyna bibka na której można coś zarobić:D