Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalVVVina_VVVip

KIEDY TYLKO WIDIZICIE NA ZAPROSZENIU ŚLUBNYM WIERSZYK, ŻE MŁODZI WOLĄ KASĘ OD...

Polecane posty

Gość ????ooooo
HMS co too za ciag liter/szyfr masz w stopce????

haha pierwszy raz slysze ze mam obwisle cycki , zazwyczaj czytam ze nie mam wogole cyckow, albo ze mam silikonowe. no ale co wpis to opinia :)

ZDŻ:D Widzę, że masz swój ulubiony kubek. Kurwa:D Już go widziałem na kilku fotach. Przywiązujesz się do przedmiotów?

Gość petard powiedz prosze
To sie przyjrzyj swojemu zdjeciu- Zamiast jedrnie 'unosic sie ku gorze' i odstawac,twoje splaszczone cycki ciagna ku dolowi....przeciez widac jak byk...

Gość kotka74-81
Niebezpieczna ....... na dvd to se moge dzis cos nagrac ...........to nie chodzi o to ......o podejscie ..jak ktos mysli ze lub to skarbonka......to zycyze powodzenia IM

Gość A ja nie
może źle dobrany stanik... o co tyle jazgotu? :o

Gość kotka74-81
SLUB ***** nie wiem dlaczego nie weslo

Gość kotka74-81
heh......to moze na wibratory przejdziemy p

Gość A ja nie
kotka piszesz z telefonu czy jak???

Ten który stoi przed twoim nosem.Czy to nie na nim układałaś te widelce? Widziałem to także w twojej kuchni jak smażyłaś cycki kurczaka:) Może to filiżanka? Wiem, wiem. Jestem jebniety, ale zwracam uwagę na nieistotne elementy.

Gość kotka74-81
masakra ....... co sie dzieje z zawistymi duszami.. , .....zwala topik kobiecie i ujjjjjjj

ja te cycki ogladam codziennie po kilka razy, bez stanika i na zywo, a ty oceniasz z jednego zdjecia. jak zakladam inny stanik, inna sukienke i robie inna poze to wygladaja inaczej, tak samo na jednym zdjeciu wychodzi jakbym miala ciemniejsza cere, a na drugim jasniejsza. ludzie dopierdalaja sie do tego ze mam za biale zeby, ze pewnie sztuczne, ze wlosy mi sie za bardzo pusza, ze mam garba, ze to tamto sramto, zamknijta jadaczki wredne malpiszony :)

Gość kotka74-81
Petard ........ nie wiem czy sie dobrze znam ale chyba ....Twoim sie sisze.....mam wytpliwosci

Gość A ja nie
tamten był brązowy a ten jest chyba w kwiatki?? :D

petard --> powiedz mi jeszcze ze mam cycki oklaple to ci jebne.. tak wlasnie wygladaja rzeczy na zdjeciu, to jest taki kubel na zabawki mlodego ktory stoi okolo 1m za moimi plecami wysokosci okolo 40cm. zachwiala ci sie perpektywa. a ten kubek z tym widelcem to nie byl w srodku bialy :)

tamten byl czarny tylko flesz odbil od porcelany takim brazowym kolorem, nie no nie wytrzymam.. ludzie to jednak sa spostrzegawczy i maja pamiec do takich pierdol :P

Nie, nie. Chodzi mi o kubek który stoi przed twoim nosem na twojej fotce ze stopki. Cycków nie komentuję, bo to nie moja zabawka:D

Gość kotka74-81
Zonka... przeczytaj ,, Pamietniki Fanny Hill ** pogadamy tzn popiszemy ...rewelacja

Gość aaaa zabolalo ja,ktos trafil w
Czuly punkt :) PZ- wstawiajac swe zdjecie na podrzednym forum internetowym licz sie z tym ze kto chce i jak chce bedzie je komentowal Po co je wstawilals?by sie dowartosciowac???widzisz czasem czlowiek ma o sobie wygorowane zdanie widzi siebie takim jakim chcialby byc a tak naprawde daleko mu do tego i osoby trzecie od razu to zauwazaja Piszesz ze masz zajebiste cycki i to Twoje wyobrazenie natomiast ludzie widza je takimi jakie sa-czyli obwisle i sie z tym nie kryja bo i po co?pokazuje fote wiec sie o to prosi..

Gość kotka74-81
ide spac ... buziaki tylk dla zonki..... :-) dobranoc

Ze mną nie chcesz dyskutować? Czytałem je i powiem ci jedno: "opis podwójnego rżnięcia bez przystanków" jest przekoloryzowany :D Podobnie jak kazde wesele

Gość Czytalam pamietniki tej
Prostytutki. Zonie do niej daleko bo nie ma poczucia humoru.

"petard --> on stoi z tylu a nie przede mna" Lol:D:D Najwyraźniej perspektywa spłatała mi figla...

Gość kotka74-81
no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...o co chodzi nie zgadzam sie ???????????????????? koszmar czlowiek jakis

Gość A ja nie
o boże co za durne babsko:o petard nawrzucaj jej bo ja nie mam dzisiaj weny:o

to dlaczego wklejam fote to moja sprawa, nawet gdybym chciala sie dowartosciowac to co ci do tego? mozesz sobie komentowac moje obwisle cycki, w sumie to juz sie przyzwyczailam, nie takie rzeczy czytalam o sobie, no ale po co masz komentowac? mnie nie ubedzie a tobie nie przybedzie no chyba, ze robisz to wlasnie zeby samemu sie dowartosciowac , ja ci na to zezwalam :)

Gość kotka74-81
jakies dziecko..... trzeba umiec ..czytac ze zrozumieniem..ggggggggg