Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnmjjnmghbn

czy ona na niego leci? no ja pierdole!!!!!

Polecane posty

Gość Fruzia6
szczery..nic sie nie zmieniłeś :P

Szczery co bys zrobil gdyby jakis facet uczepil sie twojej kobiety jak rzep do psiego ogona ?? zapytalbym tej kobiety: czy potrafisz sie go pozbyc czy moze schlebiaja ci jego afekty od odpowiedzi i dalszego dzialania kobiety zalezaloby jej szczescie przy moim boku

ZS - już siedź cicho i nie prowokuj. Akurat autorka ma rację - jej facet póki co nie zrobił nic złego i najwyraźniej nic nigdy to tej laski nie mial (w końcu startowała kiedy był wolny...). Więc łyknij melisę i spadaj.

Gość sassssssssssssssssssssss
nie rób mu awantur przed delegacją, bo wtedy on bedzie jej sie wypłakiwał jakaś jestes okropna itd musisz być dla niego jeszcze lepsza!!! i owszem, moze coś do niego miec, wiadomo, jakie są kobiety :P

Więc łyknij melisę i spadaj. moorland, jestes nastepna w kolejce by wyjsc na idiotke? jesli tak, to bardzo prosze rozmawiaj ze mna dalej :-)

Gość e tam e tam
autorko co zrobic zeby oni sie tak prrzestali mega przyjaznic? juz sobie odpowiedzialas na pytanie ;co ich laczy a czego brakuje w waszej relacji -przyjazni :O gdyby sie z toba tak mega dogadywal jak z nia to jej by nie bylo :O albo takiej przyjazni miedzy nimi:O widocznie nie ma z toba takiej wiezi emocjonalnej,takiego porozumienia duchowego ,z tamta czuje widocznie lepsza chemie w tym kontekscie.. ktos ci tu doradza ,trutututu .....wez badz namietna ,sexy ,czula,miej zajebisty sex itp,to on nie zdradzi i zapamieta :D to nic nie da ...nawet jakbys miala z nim beznadziejn y sex przed wyjazdem albo wcale go nie miala to ..jak bedzie chcial to zdradzi a jak nie bedzie chcial to tego nie zrobi:O takie przymilanie sie na sile przez sex jest zalosne ,ponizajace ,jak jest z kims fajnie w sexie to powinno tak byc zawsze a nie mega fajnie bo ona boi sie go stracic albo zeby nie szedl do innej:O :D to zrob mu 50 kanapek na droge ,zeby mu nie zabraklo ,zostanie mu jeszcze na kilka sniadan,ale to nie zmienia faktu ,ze on je w koncu zje i pojdzie sobie kupic nowe ,bo bedzie gloodny .. nie mozna sie najesc na zapas,wykapac na zapas ,wykochac na zapas ..na zapas to mozna sobie tylko kupic majtki lub pare skrzynek wody do picia...:D

Gość szczeruś
ZS idioto do entej potęgi nic nie wniosłeś do rozmowy oprócz prostactwa i chamstwa:D Te twoje pseudo-analizy nie mają żadnego poziomu merytorycznego jak i w ogóle jakiegokolwiek poziomu.

już raz próbowałeś - z tego co pamiętam nie umiałeś nawet dobrze słowa odmienić, a afekt ogólny był daleki od zamierzonego. Co...drugie podejście?

No coz. Niechetnie to pisze ale szczery na swoj obscesowy sposob ma racje. nie bardzo rozumiem co znaczy miec racje "na swoj sposob"? wykaz w czym racji nie mam albo nie pisz takich farmazonow

Gość Fruzia6
ale to jest forum każdy wyraza swoje zdanie ale nie kazdy musi sie z nim zgadzac wiec nie czaje co to za masowy najazd na szczerego :/

z tego co pamiętam nie umiałeś nawet dobrze słowa odmienić z przyjemnoscia poobserwuje jak sie ma twoja skladnia i zasob slow, wnioski przyjda same rozmawiamy dalej w tym temacie czy masz ochote wyjsc na idiotke w innym? moze o babochlopach?

Gość a nie mozesz pojechac z nim
na ta delegacje? koszty dodatkowego noclegu za ciebie mozesz poniesc sama, a zwiedzisz od razu fajne miejsca :) moj facet by sie ucieszyl, zreszta jak zabuchowal urlop wczesniej (z grupa innych ludzi) zanim sie poznalismy, to po paru miesiacach zabuchowal tez dla mnie bo nie chcial jechac sam

a niech ma swoje zdanie - ale musi od razu od idiotów wszystkich wyzywać? On ma jakąś obsesję na temat "robienia z innych idiotów" i przegrywa z ping-ponga ze ścianą...

wiec nie czaje co to za masowy najazd na szczerego :/ no pomysl chwile, jesli jest sobie ktos, kto ma calkowicie w dupie co sie o nim mysli na forum, trzyma sie zasad logiki i zdrowego rozsadku, i nagle wpada w stado osob, ktore w zyciu kieruja sie wylacznie emocjami domyslasz sie skutkow?

Gość szczeruś
rozmawiając z idiotą faktycznie można wyjść na idiotę tylko ,że z tobą rozmawiać nie można i nie warto.

ZS - moja składnia jest koszmarna, mówię jak mistrz Yoda, ale przynajmniej nie używam słów których nie rozumiem lub nie wiem jak ich użyć. :)

Gość szczeruś
logika u ZS :D chyba tylko w jego rozumieniu,bo z Logiką jako nauką nie ma to nic wspólnego:D

ale przynajmniej nie używam słów których nie rozumiem lub nie wiem jak ich użyć. sluchaj babochlopie, chcesz rozmawiac czy tylko przebijac pilke? bo w tym rowniez nie masz szans na sukces zatem, co wybierasz?

Gość Fruzia6
wracajac do tematu to podziwiam autorke ja gdybym zauważyła coś takiego to chyba "koleżanka " mojego chłopaka straciłaby włosy i uzębienie, no ale mój nie ma kolezanek, i gdyby jakaś sie kręciła nie byłby zainteresowany bo poza mną świata nie widzi na jego nieszczęście ;p wiec mam to z głowy :)

Gość Fruzia6
kurde ale sie narobiło, odbiegamy od tematu spokojnie rozejm! ;p ja w sumie tez mam w pupie co o mnie ktoś myśli i jak mnie ktoś wkurzy potrafię wyzywać heh :/

ZS - nie prowokuj, nie prowokuj, mnie akurat twoje jeżeni kolców nie przeszkadza. Fruzia - weź jeszcze pod uwagę, że ten facet może tą kobietę zwyczajnie lubić i dlatego może dalej z nią utrzymywać kontakt. Więc nie ma co robić zamieszania (jak na tą chwilę).

Gość sassssssssssssssssssssss
własnie! popieram, u Was brakuje przyjaźni!!!! Ja mam trochę podobnie, mam kolegów i lubię z nimi rozmawiać, na rózne tematy. I właściwie to prawie jak przyjaciele... facetowi oczywiście mówię więcej no i właściwie wszystko mogę powiedzieć na każdy temat. Ale On bardziej we mnie widzi kochanke niż przyjaciółke! Nie chodzi, że wciąż ciągnie mnie do łóżka, no, ale... nie wiem jak to wyjaśnić. Uwielbiam z nim rozmawiać, ale chyba brakuje tego połączenia dusz. może ona to ma z Twoim facetem? jesli tak, to uważaj. Chociaż faceci, nie uwielbiają tak gadać jak kobiety i odróżniają koleżanki do pogadania od kobiet które im się podobają.

Coz szczery racje miales piszac uczepic to sie moze rzep do psa, tam gdzie nie siega pysk psa oraz od kogo zalezy to czy facet ma kolezaneczki, ktore na niego leca - czy od faceta czy od tych kolezaneczek? Tyle. Pisze farmazony? A Ty ich nie piszesz?

Zależy od faceta - każdy ma inne potrzeby emocjonalne. Kiedyś na samym początku związku facet mi powiedział, że głupio jest mu ze mną rozmawiać o wszystkim przez to, że cały czas ma potrzebę imponowania, siedzenia w swojej roli "chłopaka". Myślę, że to napięcie z czasem samo przechodzi, ale nad przyjaźnią trzeba pracować.