Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gliwiczanka24

KRZESEŁKO DO KARMIENIA Z PASAMI !!! PORADŹCIE ???

Polecane posty

Gość Gliwiczanka24

Witam muszę kupić krzesełko do karmienia z pasami i niewiem jakie może doradzicie jakiś nie drogi w granicach do 150-180 zł Mile widziane zdjęcia fotelika Zastanawiam się też czy te odchylenie siedzenia się przydaje ?

ja mam drewniane, nie mam linka, ale jest naprawdę spoko nie bardzo rozumiem po co odchylanie w krzesełku, raczej spać tam nie będzie

ja mam drewniane, nie mam linka, ale jest naprawdę spoko nie bardzo rozumiem po co odchylanie w krzesełku, raczej spać tam nie będzie

gliwiczanka idz do kaji na żwirki i wigóry tam jest duży wybór i przystępne ceny :)

Gość Gliwiczanka24
ja mialam drewniane ale sie polamalo a maly mi wychodzil z tego krzeselka dlateego chce z pasami by bylo bezpiecznie by mogl czasem posiedziec jak np cos robie

no nie żartuj, połamało się? nasze stoi nienaruszone, a stolik mozna tak przysunąc do dziecka, ze w życiu nie wyjdzie, oczywiście nie dociskac do dziecka ale może miałyśmy inne modele i z innego materiału zrobione ja nie bardzo tym plastikom zaufałam

Gość Gliwiczanka24
no niestety sie polamalo a maly wychodzi z niego i nic nie pomaga Jest dzieckiem ktore sie nie boi i nawet jak bylo wyzzej to i tak wstawal wiec strach dlatego chce kupic z pasami

ja miałam drewniane a pasy dokupiłam osobno :) mówie ci zajedz do kaji tam mają a przynajmniej mieli bardzo duży wybór :)

Gość Gliwiczanka24
TE DREWIANE DO MNIE NEI PRZEMAWIAJA MIALAM BO DOSTALAM ALE NIE BYLAM ZADOWOLONA

i powiem szczerze ze jestem z niego strasznie zadowolona...zreszta nie tylko ja bo dziecko tez uwielbia w nim siedziec :)

a ja rodze dopiero w lipcu a kuzynka juz mnie zaopatrzyla w krzeselko :) jej maluchy do 5 roku zycia korzystaly z czegos takiego. http://allegro.pl/klups-agnieszka-i-sosna-krzeselko-do-karmienia-hit-i2306255524.html i co najwazniejsze mimo uplywu czasu nic sie z nim nie dzialo, troszke tylko ceratka pod pupa sie zdarla ale to przez to ze maluchy same ja zalatwily :)

Gość Gliwiczanka24
SzczesliwaPrzyszlaMamusia2012 ja wlasnei takie mialam i mi sie polamalo dziecko wychodzilo wiec stwierdzilam ze nigdy wiecej najlepsze z pasami

Gość Gliwiczanka24
???

Gość Gliwiczanka24
????????????????

my mamy zupełnie inne niż prezentuje przyszłamamusia.... nasze jest drewniane i zupełnie nienaruszone, wiec wnioskuję, ze Twoje autorko było z kiepskiego materiału zrobione, bo mój młody też sie na nim wyżywa, ale jedyne co jest to zarysowania i to na blacie, reszta trzyma sie super