Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne xyz

chlopak zwariowal

Polecane posty

Gość dziwne xyz

Moj chlopak obrazil sie, bo nie wyjechalam do niego z samego rana. I tak pewnie zamulalisbysmy u niego... Jest 12 a ja do tej pory musialam ogarnac dom, zjesc sniadanie, umyc sie... Czy tylko mi sie wydaje czy takie zachowanie jest bardzo dziecinne I troszke egoistyczne?

Gość 234523523
jesli umowiliscie sie na rano to mial racje

Gość dziwne xyz
Wlasnie nie umowilismy. mial dzis isc na uczelnie, ale zrezygnowal. Gdy zapytal czy przyjde do niego, odpowiedzialam ze ok. Nie ustalilismy godziny konkretnej. On oczekuje, ze zostawie mieszkanie w balaganie, nie wyjde z psem I na leb na szyje pognam do niego a sniadanie tez u niego zjem...

Gość mańka.dzik
to taka jesteś zarobiona że na kafe siedzisz? może chłopak ma rację ? co by ci się stało jak byś na jeden dzień chatę w bałaganie zostawiła?

Gość dziwne xyz
A taki ze nie bede zostawiac. Poza tym, on tak czesto... internet mam w telefonie : ))

Gość mańka.dzik
ja jestem 12 lat po ślubie i jak mąż wraca z pracy czy jak ma wolne to rzucam gary i spędzamy czas razem nic mnie w tedy nie obchodzi czasem cały weekend mam bałagan bo wole się cieszyć życiem

Gość mańka.dzik
czy to ważne gdzie masz neta? zastanów się jak byś go kochała to na skrzydłach byś leciała a nie pisała że będziecie wymulać mi się marzy czasem tak właśnie po wymulać z mężem cały dzień w łóżku ;)

Gość dziwne xyz
My jeszcze slubu nie mamy :D mam wolne z powodu matur, a chce ogarnac choc troche dom dla mamy ktora ciezko pracuje I pozno wraca. Zal mi jej gdy widze jak wieczorem trzeba np sprzatnac cos. Moj brat to juz w ogole ma wszystko w d. A ze mam wolne to postanowilam sprzatnac. dlatego uwazam ze chlopak przesadza

Gość mańka.dzik
moim zdaniem życie mamy jedno i powinniśmy o nie dbać tak jak byśmy mieli je jutro stracić,a nie przejmować się garami rodzina i przyjaciele są ważni a jebać te gary...

Gość dziwne xyz
Nie mow ze go nie kocham ;) to, ze kocham nie znaczy ze mam dla niego zostawiac burdel w domu I pozostawiac wszystko mamie :)

Gość mańka.dzik
to zaproponuj żeby przyszedł ci pomóc szybciej skończycie i pójdziecie do niego

Gość dziwne xyz
Tylko ze on mieszka na drugim koncu miasta :( dobra, nie bede sie przejmowac. Spadam do mojej roboty I do niego! Pozdrawiam

Gość Marta__.
Czekaj - on specjalnie nie poszedł dzis na wykłady, by spędzić czas z Tobą, a Ty znjadujesz milion rzeczy do zrobienia w domu, byleby tylko do niego na razie nie jechać?

Gość dziwne xyz
nie... nie poszedł bo MU SIE NIE CHCIAŁO. a wczoraj sie zarzekał że pójdzie bo coś ma waznego. nie róbcie więc ze mnie nie wiadomo kogo :D a ja miałam plany na czas mniej więcej do 12, 13

Gość mańka.dzik
no to nie siedź na necie tylko za sprzątanie się weź!!! mama wieczorem też chce odpocząć ha ha :)