Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co powinnam zrobić______ja

Moja współlokatorka została zgwałcona...i jest trochę w tym mojej winy...

Polecane posty

Gość no co tu dużo mówić
A no to trzeba było od razu mówić, że twój facet to bezmózgie stworzenie co pójdzie do tej co mu coś lepszego zaoferuje. No to walcz o niego. Padłam, no cóż, powodzenia.

Widzę że żadna z was nie jest w stanie mi pomóc...bierzecie jej stronę, nie znacie wszystkiego...oceniacie mnie na podstawie paru zdań, a moim facecie lekko wspomniałam i już zaczęło sie wyzywanie...

Jesteś zwykłą szmatą i tyle. Zniszczyłaś dziewczynie życie i mam nadzieję, że za to zapłacisz w odpowiednim czasie.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to musi być prowo. Nikt nie jest aż tak głupi żeby mówić obcemu facetowi gdzie leży zapasowy klucz.

Nie moge historia jest genialna xD Autorko pierdol tego faceta i te panne ( a nie sorry ją juz ktos pierdolił xDDD) i jedz na Majorke ^ ^

Ty tak poważnie? Aż nie mogę uwierzyć, że ludzie mogą być tak popaprani... :o Mam nadzieję, że to ''żart'', ale jeśli nie to chyba mało wiem o ludzkiej naturze...

Gość maja88.89
Co powinnam zrobić dobrowolnie poddac się karze za cos posredniego między stręczycielstwem a współudziałem w gwałcie nie wierzę, że takie szmaty ziemia chce jeszcze nosić

Gość nie wiesz co robic ,
i ta szmata i twój facet są gówno warci , jak mogłas dalej mieszkac ze scierwem które zaciagneło twojego faceta do łóżka ? o nim juz nie wspomne na co ci taki frajer? pozegnaj ich obydwu i nie miej wyrzutów nalezało sie dziwce tak ja cipa swedziła ze zabrała sie za twojego faceta to ma nauczke , niczym sie nie martw i pogon ta kurwe ze swojego domu

Gość ciasto z nadzieniem truskaffko
olej faceta,bo jest gówna wart. ja bym takiego elementu nie chciała nawet dotykać. najpierw jest z tobą, później z twoją współlokatorka, później powraca do ciebie a na koniec pociesza współlokatorkę. toż to istna patologia! wyprowadź się od nich. cała wasza 3 ma nieźle narąbane pod sufitem.

Gość ciasto z nadzieniem truskaffko
a ty też jesteś psychiczna...jak można kogoś nasyłać na drugiego człowieka. po co wskazałaś mu gdzie jest klucz??? myślałaś że pójdzie do niej wróżyć z fusów po herbacie>?

Ja nie mogłabym z tym żyć jeśli nie powiedzialambym o tym co zrobiłam i czekałabym na reakcje jego i jej. moim zdaniem nie ma sensu aż tak walczyć o faceta.To poniżej godności.

Gość dfcvcx
ciekawe co ty bys czula gdyby cie zgwalcono w domu!! kretynko ty sie przejmujesz czy on cie nie zostawi? POWINNIEN!!!