Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ................

CO TO KURWA ZA KRAJ..............

Polecane posty

MIESZKAM W JENDYM DOMU Z RODZOCAMI ALKOHOLIKAMI , MĘŻEM , SYNEM, SIOSTRA ,BRATEM , BRATOWĄ I BRATANICĄ-NIBY KAZDY MA SWÓJ POKÓJ, KUCHNIE, ALE ŁAZIENKA WSPÓLNA, WEJSCIE I OGRZEWANIE TEZ-ZIMA KURWA PROBLEM O PALENIE W CENRALNYM-TYLKO MY KUPUJEMY WĘGIEL MAM DOSYC-WIELE TAKICH STRESUJACYCH SYTUACJI-JA MAM POCZĄTKI ANOREKCJI-SYNEK MIMO 3 LAT MA PROBLEM Z KORZYSTANIEM Z TOALETY KREDYTU OCZYWIŚCIE NIE DOSTANIEMY-BO MAMY ZA MAŁE ZAROBKI-NIC TYLKO WZIĄĆ SZNUR I SIE POWIESIC

Mimo to i tak zagłosuje na swoją Platformę. Zniosę wszystko byle Kaczyński nie doszedł do władzy.

Rozumiem Twój ból, ale mieszkanie na kupie nigdy nie jest dobre. musicie coś postanowić. Nie możecie ogrzewać całego domu za wszystkich . Wyjazd za granicę? Ja taki mam zamiar mimo, że nie brakuje mi m2

DOKAD I ZA CO? PODSZYWIE -TWOJE PRYMITYWNE ODPOWIEDZI I TAK KAŻDY ROZPOZNA-NAWET NIE ZMIENIAM NICKU BO PO CO...

Gość ŻEBY CIE !!!
Nosz kourva twoja nagła mać !!! Taka chata gdzie każdy ma swój pokój i tylko jeden kibel !?!?!? Coś tu karwa twoja zać ściemę nam chcesz sprzedać!!! no bez jajec laska.Likwiduj ten temat i paszoł vooon

Gość kujhguih
macie jedno dziecko i oboje pracujecie to wynajmijcie

bo najpierw się mysli a potem robi dzieci. Dobra wiem wiem, że za późno juz, ale nóż mi się w kieszeni otwiera jak ludzie biorą ślub nie mając pieniedzy na życie razem

tez o tym myslałam , ale ważąc 40kg do pracy fizycznej juz sie nie nadaje-jeździłam juz za granicę-gdy byłam młodsza ciagle pracowałam w gospodarstwie rodziców-wiec nie boję sie takiej pracy-ale teraz zwyczajnie juz nie mam na to siły

Gość kujhguih
to nazbieraj tej sily i nawet meza wyslij i wynajmijcie

dla twojej informacji-mieszkamy w domu pietrowym-i stać nas było na założenie rodziny i bycie razem jako pierwsza wyszłam z domu za mąz i ja miałam tu mieszkać-ale rodzice przygarneli mojego brata niedorajdę i jego zone-z siostra sie dogaduje syn urodził sie 4 lata po slubie

No i w takich wypadkach brakuje Adika-przez komin by przepuscił i wioo-dzieci tylko szkoda,ale one na swiat sie nie pchają🖐️

Gość *Reniferek*
Tak jakby nie macie wyjścia i musicie się wynieść. Zacznij więcej jeść..

a jest gdzies taki zapis,że jeśli ktos nie ma swojego prywatnego mieszkania/domu to nie ma prawa mieć dzieci-moje dziecko nie chodzi głodne, brudne-ma wszystko czego potrzebuje i jest kochane -denerwuje mnie tylko,że zarabiajac nie stac nas nawet na kupno domu za 120tys.

dla twojej informacji, mieszkanie z rodzicami swiadczy o tym, ze się tej kasy na życie razem NIE MA. Moi starzy też mają wielki dom, ale nie wyobrażam sobie mieszkac z nimi. Ale jak chciałaś to teraz płacz, ze na węgiel ci nie dają, a dziecko szczy pod siebie.

wiesz z nerwów nie moge po prostu więcej jeść, mam scisniety zoładek-a za przemiłe słowa otuchy "dziekuję"...

no jak widać chodzi zaniedbane skoro w wieku 3 lat szczy pod siebie. Więc nie pikol, ze takie dobre warunki zyciowe ma hahahaha szkoda, że takeigo prawa nie ma, może wtedy mniej patologii by było.

Gość Leonardo Da Nici
Przylbica na twarz bejbe pod pache i zdupczaj z tamtad bo sie tym gownem zahclysniesz> A szkoda tak "fantastycznej kobiety".

popadlas w chorobe pschiczną i mimo tego nadal nikt tobie nie odebral praw rodzicielkich??osoby z zaburzeniami psychicznymi nie powiny sprawowac opieki nad wlasnym dzieckiem

Gość kujhguih
a co to trwa od paru dni czy miesiecy? ogarnijcie sie w koncu a nie uzalanie nad soba

a jaka ty chcesz otuchę? Ludzie ci prawdę piszą a ty otuchy chcesz hahahaha Nie żartuj. Dziecko skazujesz na życie w patologii i mamy ci przyklaskiwać? Każdy potrzebuje własnej przestrzeni, więc nie dziw się, że dziecko jest znerwicowane

widzę,że tu sami dyplomowani psychologowie...

no tak bo lepiej odebrac dziecko kochajacym rodzicom, bo nie maja własnego domu...

Gość kujhguih
to zacznij szukac czegos na wynajem

mieszkam na wsi-atu o wynejem czegokolwiek cięzko-wręcz niemozliwe

Gość Wydaje mi się, że
Autorko spokojnie. Nie załamuj się złośliwymi wpisami.Nie wszyscy są twardzi, ale jak ktoś chce, to może się taki stać. Musisz zacząć działać bardziej bezwzględnie wobec rodziny i zacząć myśleć przede wszystkim o dziecku, o sobie i mężu. Czy to, że dom należy do Ciebie, jest jakoś udokumentowane? Dom jest przepisany czy tylko "na gębę" Ci rodzice obiecali?

no jak widac lepiej odebrać, skoro dziecko wychowuje się z matką chora psychicznie (skoro masz anoreksje to nie jesteś odpowiednią osobą do wychowywania dziecka) w domu gdzie nie ma wlasnego kąta. I nie, nie psychologowie, tylko normalni ludzie logicznie myslący. Idź do psychiatry, wylecz swoje dolegliwości, naucz duże dziecko sikać do sedesu i wynieś się na swoje. (I nie nazywaj brata nieudacznikiem, skoro mieszka z mamusią, bo sama robisz to samo)

kobietoo??!! jak ty masz wpelni zajmowac sie i wychowywac dziecko jesli z samym sobą masz problemy ,ktore doprowadzily do destrukcyjnych zaburzen w twoim funkcjonowaniu.Jaki ty przyklad wlasnemu dziecku dajesz nie będąc w stanie porządku z wlasną osobą zrobić.Anorekcja, mysli samobojcze--- to jest wzor do nasladowania??co ty sobą reprezentujesz jako matka?I potwierdzam to, osoby z zabuzreniami emocjonalnymi, psychicznymi, nie powinny wychowywac dzieci.Njapier ze samym sobą dojdz do ładu i skaldu a dopieor pozniej za wychowanie dziecka sie bierz