Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewwwwwa222

znalazlam u swojego faceta...

Polecane posty

Gość Ewwwwwa222

ulotke ze startera do innej sieci niz z której korzysta w swoim telefonie. Mieszkamy razem, sprzatałam dzis sypialnie i na jego biurku lezał stos starych paragonow, ulotek, wizytowek ktore wyrzucił ze swojego portfela. Co byscie pomyslały na moim miejscu? Co mam zrobic?

Gość Palomaaa
Ukryj numer w tel i zadzwoń, zobacz czy tel jest aktywny

Gość Ewwwwwa222
nie ma tam zapisanego numeru, to taka ulotka informacyjna dołączana do karty sim. Jesli to jego to robi mnie w hvja. Jesli nie jego to po cholere trzymał to w portwelu.

Gość 6uythfh
kręci na boku hehe:classic_cool:

Gość Żeberko
Obserwuj. Drugi telefon pewnie schowany w samochodzie.

Gość Palomaaa
A może pomyliłaś z ulotką dołączaną do karty-zdrapki

Gość rtrttytyytuy
przeciez nie jestes jego żoną, jestes jego dziwą do ruchania, wiec wiesz...

no ok, ale przeciez drugi telefon jesli takowy ma nie rozplywa sie w powietrzu, przyuważ, poszukaj, gdzies musi miec, w aucie moze? ;) glupio tak szpiegowac ale mnie by na twoim miejscu ciekawosc zjadła

Gość Żeberko
Przekop wszystko.

Gość Ewwwwwa222
zastanawiałam sie juz czy nie mam chorej wyobrazni dlatego załozyłam ten temat ale przeciez to smieszne, oczywiscie ze to on kupił ten starter. Kurwa nie wierze

Gość nie musi miec drugiego tel
kurwa mac :o teraz sa telefony w ktorych mozna miec dwie karty. moze sobie tez zamieniac. zdarza sie ze ma wyl tel jak dzwonisz?

a na pewno to ulotka od startera? kurde, dziwne, a telefon swoj ma na dwie karty? jak nie no to szperaj.

jesli zmienia karte to musi ja trzymac w konkretnym miejscu, portfel albo schowek w aucie, w spodniach jej nie nosi.

Gość pastylka na zuo
Nie musi miec na dwie.Bylam z takim,ktory w pracy przekladal karte,bo nie wydzwanialam do niego wtedy przeciez;)Profilaktycznie dzwonil do mnie raz,zeby miec pewnosc:D

Gość Dlaczego go zwyczajnie nie
zapytasz? Przeciez jak zapytasz skąd i po co ma ulotkę z 8innej sieci to poznasz po reakcji nawet jak będzie się wypierał, ze to przypadek, że ją ma to zobaczysz czy jest zdenerwowany czy nie, coś przyczaisz zawsze, chyba go znasz i jego reakcje też?

jak go zapyta to on na bank sie nei przyzna, nic nie powie a jeszcze bardziej bedzie sie ukrywal i stanie sie uwazny, nieg nic nie mowi i sama go sprawdza i obserwuje, wystarcza bzdurne smsy z blachych powodów o roznych porach w ciagu dnia i po raportach bedzie wiedziala czy wylacza telefon.

Gość Ewwwwwa222
przetrzepałam mu poczte, fejsbuki chociaz nigdy tego nie robilam. Nic tam nie ma podejrzanego. Jesli ma drugi telefon to trzyma go w pracy wiec nawet nie szukam On ma taka prace ze na prowadzenie podwojnego zycia nie ma szans, pracuje po 12 godzin dziennie, wraca styrany. a widac jeszcze na flirty ma sile

Gość Żeberko
A co? Pracuje 12 godzin przy maszynie w tylko męskim towarzystwie, że taki sterany? Czy tylko usiłujesz go wytłumaczyć.

Gość Ewwwwwa222
nie wydzwaniam do niego do pracy, to zresztą bez znaczenia bo rownie dobrze moze miec drugi telefon w szafce. Dziwna sytuacja, ciezko mi uwierzyc ze kreci na boku. Mieszkamy dwa lata razem, jestesmy od 5. Facet na głowie staje zeby mnie uszczesliwic, zabiera na wycieczki, kolacje, robi prezenty za kilka tysiecy, rozpieszcza, naprawde czuje sie kochana. Dlatego ciezko mi uwierzyc ze flirtuje sobie na boku.

Gość Żeberko
A może jednak nie flirtuje.

Gość fefewfewew
a w tej pracy nie ma zadnej kobiety co taka pewna jestes? to ze go w domu nie ma 12 i mowi z byl w pracy nie znaczy ze tak jest, od kochanki tez moze wracac styrany :-)

Gość Ewwwwwa222
Jest technologiem w piekarni, pracuje czesto fizycznie a towarzystwo tez głownie meskie. Wiem tez ile pracuje, ile zarabia, przelewy ida na nasze konto, wszystkie oszczednosci ktorych jest sporo i pochodzą głownie z jego pensji są na moim osobistym koncie:/ Samochod ktory kupił za 30 tys jest zarejestrowany na mnie, czy tak robi facet ktory zdradza?

Gość Ewwwwwa222
moze zdrada to za duze słowo bo na romanse nie miałby fizycznej mozliwosci. Biore tylko pod uwage flirty smsowe z jakas panienka jesli juz. To atrakcyjny facet wiec zawsze ktos obok niego sie krecil ale takie zachowanie i tak nie byłoby w jego stylu.

Gość Ewwwwwa222
jest teraz w pracy, napisałam mu smsa co wie na ten temat. Odpisal ze nie pamieta, z pewnie kiedys dostał. Nie przejal sie tym zbytnio pisał co u niego w pracy. Nie wiem co mam myslec, nie chce yc w nieswiadomosci i kiedys byc zdradzaną zoną bo nie zauwazałam sygnałów ostrzegawczych

Gość e tam e tam
taaaaaaaa,i czego oczekujesz od ludzi z kafe ?zeby ci powiedzieli ze kogos ma albo ze nie ma ?to juz sama rozkmin :O kazdy facet kogos ma na boku a te bajki ze on jest taki och i ach ,rozpieszcza cie to jednak nie dla mnie :O

Gość e tam e tam
no to najwyzej bedziesz zdradzana zona ,moj Boze :O prawie wszystkie zony sa zdradzane :O poprostu podzielisz ich los i tyle :D

Gość Ewwwwwa222
jest dzis tyle tematow do skrytykowania, nie trac więc czasu

Gość marrrrika
o kurna ahahaha bez kitu ty nie wiesz co sie w piekarniach wyrabia sodoma i gomora bez kitu młode praktykantki dupodajki była taka karina co laski żonatym knurom robiła i oblechom bezzębnym za 5 zł uczennice daja na worach starym capom cały czas podteksty sexualne wiem bo miałam staż w piekarni dla mnie piekarnia =burdel i to za darmo nawet nie wiecie co ci szmaciarze z piekarni wyrabiaja za plecami żon narzeczonych dziewczyn

Gość jhjghjhg
przesadzasz, mysle ze on Cie nie zdradza. wyluzuj.