Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewwwwwa222

znalazlam u swojego faceta...

Polecane posty

Gość marrrrika
praca w męskim towarzystwie to cczyste zło wszędzie gazetki z dziwkami przechwalanki że tą by wyruchał tamtej w to by wsadził z tą mógłby miec dzieci choć w domu juz ma nasłuchałam się że chej naprawde faceci z piekarni i budowy to najgorsze odpady genetyczne jakie moga być a i zdarzało się że zapraszali jakies szmaty lumpiary obok była casablanca-taka agencja

Gość e tam e tam
Ewwwwwwa 222 zaloz jeszcze kilka takich tematow :D bedzie co krytykowac :P

Gość marrrrika
a uczennice naiwne wywłoki 17-19 lat dają sięza cyckiki łapac za tyłki kładą sie na nie a one rżą jak kobyły i się cieszą bo ktoś je zaczepia a te chuje takie cwane wszyscy zajęci ale nie przepuszczali

Gość e tam e tam
technolog w piekarni i takie zarobki ?prezenty za kilka tysiecy?samochod za 30 tys.na twoje nazwisko? :D chyba sie za duzo "Dynastii"naogladalas :D

Gość Ewwwwwa222
5-6 tys. czy to duzo to watpie, na pewno nie w warszawie. No ale jesli zajmuje sie zawodowo zbieraniem kartofli tak jak ty to nie watpie ze ciezko uwierzyc

Gość e tam e tam
Warszawie piszemy z duzej litery buraku z piekarniany z gimnazjum :O

Gość stefan podaj cegle
nie przejmuj sie Ewwa :D on cie kocha ale wczoraj byl u mnie w burdelu,no nie na dlugo ,bo mowil ze czekasz na niego,ale co sobie ruchnal to ruchnal:D:D aa i musial prysznic brac ,zebys sie nie domyslila :D to pewnie z tego numeru do mnie dzwonil co znalazlas:D:D ale on juz dlugo do mnie przychodzi ,takze wierny ci nie jest :D a i opowiadal faktycznie ,ze takie ci prezenty robi,ze kase ma na twoim koncie,ze samochod na ciebie zapisal :D:D ale widzisz i tak kawal chuja z niego:D:D ale sie nie przejmuj,facet sie nudzi przy 1 dziurze ,schabowym co dzien kazdy by sie porzygal jakby go jadl non stop :D:D