Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacy dzentelmann

Gdzie znalezc taka kobiete?

Polecane posty

Gość asqwebvc
Od takich rzeczy są domy publiczne.

Gość On chce żeby podczas
bolcowania jej od tyłu, recytowała Encyklopedię Powszechną :classic_cool: A tak w ogóle...za cienki Bolek, czyt. za głupi jesteś na seksowną, oczytaną laskę tylko na bzykanie. Jakby było inaczej, nie zadawałbyś tu tak idiotycznego pytania, cieniasie![czesc[))

Gość lokijukilokipok
Przykra sprawa ta twoja domniemana yntelygencyja.

Gość On chce żeby podczas
A teraz, ustaw się w rząd i spierdalaj stąd! :P

Prosilbym o kulture i nieobrazanie mojej osoby. Ja nikogo nie obraza, odnosze sie z szacunkiem do wszystkich, zwlaszcza kobiet

On szanuje siebie i...kobiety! I nie pójdzie do burdelu:D:D:D:D Nie padłam ze śmiechu. Posłuchaj frajerze, oby było niedoczekanie twoje, żadna na poziomie, żadna powiadam nie powinna na ciebie splunąć:P

Owszem szanuje kobiety, mowie jasno czego od nich oczekuja, co moge dac, nikogo do niczego nie zmuszam. Jesli kobiecie to pasuje, to sie godzi, jesli nie to nie godzi. To chyba jest fair?

Gość lokijukilokipok
Dziewczyny są po prostu szczere :)

Gość lokijukilokipok
I coś nie bardzo ci idzie to szukanie co :D

Gość dziś na pomarańczowo
to, co reprezentujesz, to żaden szacunek, a jedynie jasne postawienie sprawy, uczciwość. kobiet nie szanujesz, nie ściemniaj. i też uważam, że żadna na poziomie na Ciebie nie spojrzy, no chyba, że taka powiedzmy 40latka, która już w życiu dostała nieźle od facetów po tyłku i jedynie seks od czasu do czasu jej w głowie, jeśli o panów chodzi. takiej pani szukaj.

Gość kjhgcfcyv
Dajcie mu spokój on tylko chce bzykać.

Owszem szanuje kobiety. Na jakiej podstawie twierdzisz ze nie szanuje kobiet? Na czym opierasz taka teze?

Gość trtrtrtrttrtrtrtrttr
Ponieważ masz je gdzies?

wymagasz inteligencji u kobiety a sam chyba nią nie grzeszysz, co ? seksu bez zobowiązan kobiecie z klasą zasadniczo się nie proponuje, ale uwodzi się kobietę, dając jej do zrozumienia, ze nie oczekujesz związku, kobietę trzeba intelektualnie nakręcic - jak sam to zauwazyłes, ale czego jak widac zrobic nie potrafisz seksualne nakręcenie kobiety polega na tym, że ona marzy o tym, zeby rozłozyc przed tobą nogi, ale nie pragnie domku i dzieciaków - takich kobiet i to tez z tych inteligentnych jest duzo a ty chciałbys jak w domu publicznym, tylko za darmo - bez staran, mowisz czego chcesz i po sprawie to zadziała tylko na brzydkie, głupie lub zakompleksione tu nie chodzi o szczerosc-klamstwo uwodzenie jest elementem erotycznej gry - juz do niej nalezy, jest jak dobra gra wstepna i tak wiekszosc kobiet bedzie wiedziec, po co sie spotykacie, nawet bez Twoich zapobiegliwych deklaracji a zakochac sie mozna bez wzgldu na wczesniejsze ostrzezenia badz ich brak zarówno ona moze sie zakochac jak i ty, nie masz reguły

Nie czaję potrzebna Ci kobieta tylko do seksu ale musi coś sobą reprezentować? A co chcesz ją przedstawić rodzicom i znajomym?

Nie mam gdzies kobiet, szanuje je. To ze od kobiet oczekuje, tylko i wylacznie seksu, i to oczywiscie seksu dobrowolnego, wspolnie uzgodnionego, to nie oznacza ze nie mam szacunku do kobiet. To tak samo, jakby posadzac o brak szacunku kobiete, ktora wymaga od faceta tylko rozmowy, i to wtedy gdy obie strony na te rozmowe maja ochote.

@dorjankab Przeciez, jak sie spotkamy, to nie bedziemy zaraz szli do lozka, po minucue, pogadamy jakis czas, nakrecimy sie intelektualnie na seks, a do tego trzeba inteligencji. Kreci mnie inteligencja u kobiet, szukam kobiety ktora kreci inteligencja u facetow

@dorjankab Przeciez, jak sie spotkamy, to nie bedziemy zaraz szli do lozka, po minucue, pogadamy jakis czas, nakrecimy sie intelektualnie na seks, a do tego trzeba inteligencji. Kreci mnie inteligencja u kobiet, szukam kobiety ktora kreci inteligencja u facetow

Masz gdzieś ich uczucia.

Ale ja nie chce wywolywac u kobiet zadnycn uczuc, od razu to mowie, zaznaczam. To nie tak ze rozkochuje je i od nich chce tylko seksu, nic z tych rzeczy

Gość lokijukilokipok
rozmowa a seks to dwie różne sprawy i inteligentny człowiek zdaje sobie z tego sprawę ;)

Gość lokijukilokipok
nie chcesz uczuć, dlatego burdel to idealne miejsce dla ciebie

"Ale ja nie chce wywolywac u kobiet zadnycn uczuc, od razu to mowie, zaznaczam." i to jest Twoj problem, bo w kobiecie trzeba wywołac uczucia, ale nie uczucie milosci a uczucie porządania to są dwa niezalezne uczucia

Gość lokijukilokipok
za każdym razem bierzesz inną, żeby nie wkradły się uczucia, bo ileż to przypadków kiedy kolo zakochuje się w dziwce

Ilez razy mozna pisac. Interesuje mnie seks z kobieta, ale nie na zasadzie, ze sie spotykamy i od razu sie rozbierami. Najpierw jest jakas kolacja, rozmowa, zbudowanie atmosfery, potem lozko i nic wiecej. Zaden zwiazek, uczucia nie wchodza w gre

No ale napisz jaka byłaby różnica pomiędzy zwykłą dz*wką a jak ty to określiłeś inteligentną kobietą w której nie chcesz wzbudzać uczuć?