Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiher master

Dlaczego wartościowe, oczytane, uczuciowe kobiety zawsze mają nadwagę?

Polecane posty

Gość hiher master

to jakaś plaga :(

Gość Następny w kolejce do kata
Dlaczego rozczarowani miłością goście zawsze deprecjonują kobiety, które ich odrzuciły nie wprost? W dodatku obrażając całą masę innych?

Pewnie dlatego, że nie są w stanie powiedzieć o obiekcie swojej miłości "Jesteś pusta głupia i mało wartościowa...Jednak ten służalczy stosunek, który się w nich ukształtował do tych pań powoduje,że takie pokrętne obrażenie "wartościowych itd kobiet" będących w domyśle przeciwieństwem wybranki jest jednocześnie inwektywą i komplementem:D Facet walczy...godność i złość karzą mu wyzwać ją od najgorszych ale że w zamęcie sprzecznych uczuć cele też stają się przeciastawne to ostatecznie wygląda to tak: do tej co go nie chciała: "dlaczego wartościowe kobiety zawsze są grube......""" Oważ uważa się za cud urody więc wyczuwa pułapkę, jednak nie jest pewna jak zareagować bo skoro ona nie jest gruba to nie jest wartościowa,,,ale z kolei nie zaliczył jej do pasztetów...Co to było? Według mnie to się nazywa asekuranctwo. Odrzucenie formalnie zostało pomszczone. ale żeby upiec dwa gółąbki...i nie spalić mostów za sobą inwektywa jest tylko zasugerowana...a przy jednoczesnej możliowości bycia skomplementowaną wiadomym jest, że Owa weybierze jako intncje odrzuconego skomplementowanie jej. I tym oto sposobem i wilk syty i owca cała tylko oczywiście za wszystko trzeba zapłacić bólem niczemu niewinnych na których nikomu nie zależy więc można je złozyć w ofierze:( W efekcie obrażone zostają niewinne dziewczyny, najbardziej narażone w tych gierkach na artaki innych...:O jesteś żałosny koleś..

Równolegle wymyśliłem dwa razy prawie to samo zdanie:/ tylko z innych przesłanek wywnioskowane i zapisałem:O Czas se rower kupić......

interpretuję ten temat tak, bardziej prosto: facet poznaje dziewczyny na poziomie i bardzo fajne z charakteru ale jakoś tak się złożyło, że mają tez nadwagę. wiec sie pyta WTF? ;)

A ja Ci mówie, że to zamęt w głowie njun... Tak to formułuje żeby nie było wyjątków;) Zauważ że skoro wartościowa=gruba to pustak=lala

Autor na daną chwilę nie jest w stanie rozstrzygnąć nic bo chce osiągnąć jednocześnie dwa sprzeczne ze sobą cele.

Gość bo trzeba być idiotką
żeby sobie odmawiac jedzenia :)

Gość NastępnYwKolejcEdoKata
™ A kto jemu dał to prawo w takim razie™

Gość następny w kolejce do kata
Jak zaczniecie deliberować nad wnioskami mogącymi płynąć z błędnych założeń to beze mne:) bo trzeba być głupią żeby sobie odmawiać jedzenia ale bo trzeba być szczupła żeby zaliczać ciacha powodzenia w rozważaniu tych ważkich problemów

Gość następny w kolejce do kata
njun....słowo wolność...a tymbardziej słowa, oznacza, że słowo jest tworem wolnym i nieprzypisanym do nikogo, Nie jest niczyją własnością a zatem należy do wszystkich. Mam prawo się nie zgodzić z ty co pisze?

żeby zaliczać i być zaliczaną 🖐️

Bo trzeba sobie odmawiać jedzenia żeby być szczupłą To podmienianie zdań nie doprowadzi do sformułowania złotej myśli:P

Chyba że chodzi Ci o to, że mianowniki ułamkow są wymienne i możemy skrócić ułamki do całości co da nam równanie wyglądające jak pierwsza para liczników....tylko że to nie znaczy że niemożna tego zabiegu wykonać z wartościami mianowników jako licznikami w drugim równaniu, które też wyjdzie nam prawdziwe--------->CVaniARO

wartosciowe dziewczyny JEDZĄ ciacha :)

Gość kjkjmkjmokmkj
ja z kolei zastanawiam sie, dlaczego ratownicy medyczni zawsze nosza zolte bluzy i uwielbaja bekon, a wykladowcy KULU nosza oklulary, chodza z gazetam pod pacha i lekko seplenia. to dopiero plaga!

Gość jedzą ciacha powiadasz:D:D
Chyba ja Ciebie zjem tak coś mi chodzi po głowie ostatnio...troche częściej niż wcześniej:classic_cool:

Gość wielke PHI!
wartosciowe dziewczyny JEDZĄ ciacha Chyba wartościowe kanibalki Syndrom modliszki czy coś tam

Gość to nie jest zabawne
jestem wartosciowa,wielu mi to mowilo, bardzo inteligentna a mimo to mam nadwage bo mam sklonnosci do ''zjadania stresow''. czyli kiedy sie denerwuje to siegam po ciacho. wlasnie zaczynam diete. zdaje sobie sprawe ze jesli bylabym szczuplejsza to mialabym mega powodzenie.

Gość drenażysta
"Dlaczego wartościowe, oczytane, uczuciowe kobiety zawsze mają nadwagę?" Wartościowe kobiety nie mają nadwagi, bo nie są leniwe, łakome i wiedzą jak się trzymać aby mężczyzna miał ochotę kontynuować związek. Grube baby rzucają tylko wymówkami dlaczego taki ich otyły los jest.

Gość katos
Dlaczego wartościowe, oczytane, uczuciowe kobiety zawsze mają nadwagę A ile to jest ta nadwaga dla takiej przeciętnej kobiety mierzącej 160 cm? Bo może kobiety wcale nie uważają, że mają nadwagę ;)