Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiher master

Dlaczego wartościowe, oczytane, uczuciowe kobiety zawsze mają nadwagę?

Polecane posty

Gość hmmmm mm
bo dużo siedzą w "inteligentnych" książkach i im się wtedy tłuszcz odkłada..... coś w tym jest ;)

Gość to niech będzie dzień dobry
Wartościowe kobiety nie mają nadwagi, bo nie są leniwe, łakome i wiedzą jak się trzymać aby mężczyzna miał ochotę kontynuować związek. Grube baby rzucają tylko wymówkami dlaczego taki ich otyły los jest. oł napisała facet na babskim forumie :) masrosc wyssana z mlekiem rodzicielki, bankowo zgrabnej, oczytanej, zawsze idealnie ubranej, umalowanej i az nie chce mi sie psiac dalej 💤 bezwstydnie

wg większości kafeterowiczów kobieta o wzroście 160 cm nie powinna broń boże ważyć więcej niż 50 kg, bo powyżej jest już pasztetem. Bardzo mi się podoba to, że mam 163 cm i ważę 60 kg, a faceci oglądają się za mną non stop. I nie, nie wszystko poszło w cycki. Puknijcie się w puste łby wy wszyscy, dla których waga jest wyznacznikiem wartości.

Gość czop456
Bo grube kobiety sa odrzucone przez społeczeństwo w jakis tam sposób co powoduje że się alienują,zamykają w sobie,wtedy rozwija sie ich świat wewnętrzny,stają się wrażliwe i pielegnują swoja duszę skoro ciała się nie da. Za to szczupłe dziewczyny adorowane przez świat zewnetrzny mają gdzieś swój świat wewnetrzny skoro rzeczywistość jest taka wspaniała,nie obojetne na komplementy myślą tylko o wyglądzie nie chccą starcic tego co czyni je w oczach ludzi atrakcyjne. To moja teoria :)

Gość sylvia 007
znam duzo grubych i glupich ,i duzo wysportowanych i madrych.