Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka84

Jutro mam sprawę

Polecane posty

Gość brunetka84

...w sądzie o podwyższenie alimentów,spłatę zadłużenia w alimentach i żeby dziadkowie płacili skoro facet z którym mam dziecko się nie wywiązuje z obowiązków i comiesięcznych alimentów które nakazał sąd...mam stresa :(

Gość xendzia
po co robiłas dzieciaka z takim debilem ?

Gość brunetka84
No też sie zastanawiam...kiedys było inaczej...

Gość tgerwgrw
To chore, Bogu ducha winni dziadkowie mają bulić na bękarta wnuka? Na szczęście to nie przejdzie 🖐️

Gość zjebanezycie
oby ci nic nie podwyzszyli, wypierdalaj do pracy jak nie masz kasy zebraczko jebana .........

Gość robtada
ruchać to się chce ale zeby później poprawnie egzystowac i pracować to juz nie ma kto

Gość brunetka84
Zastanawiam sie jakim prawem,oceniacie innych ludzi,nie znając sytuacji...pracuje,mieszkam w Warszawie,ALIMENTY to nie żebractwo-tylko łożenie pieniędzy na dziecko i branie odpowiedzialności za swoje czyny-ja się wywiazuje ze swoich obowiązków--co do dziadków-nic o niech nie wiecie-poza tym mam takie prawo i z niego korzystam !

Gość idiotka ze starszych
ze starszych ludzi bedzie pieniadze zdzierac. Najpierw sie puscila, a potem dzieciaka nie potrafi utrzymac

Gość zjebanezycie
kazdy przypadek jest taki sam, rzniesz sie gdzie popadnie, dajesz dupy kryminalistom potem biegasz po alimentach i ciagniesz od dziadkow, tak jakbys z nimi miala dziecko. scierwo jebane

Gość ujnii
nie przejmuj się, zrobił dziecko niech płaci, a dziadkom przeciez on moze oddawac kase

Gość eryeryrewyrer
Trzeba zmienić prawo w tej kwestii, niedopuszczalne jest by alimenty na nieswoje dziecko płacili rodzice, dziadkowie czy rodzeństwo :O

Gość jwonaka
Niedopuszczalne to jest, żeby dziecko przymierało głodem, bo np matka nie ma jak iść do pracy, bo nie ma z kim zostawiać dziecka, albo zarbia 1200 zł, z czego 600 zl idzie na opłaty... I co dziecko ma głodować, bo jakiś frajer woli kasę wydać na siebie, na imprezy a matce grosza nie dać? :O tacy faceci to największe cioty :O Autorko nic się nie bój, na pewno przyznają Ci alimenty, przyznają dziadkom nawet wtedy, gdy dziecko jest już studentem zaocznym i nawet wtedy przyznają. Trudno, skoro jego rodzice nie potrafili go wychować na mężczyznę, niech płacą. Czemu dziecko ma cierpieć przez nieodpowiedzialnego ojca i nieodpowiedzialnych dziadków :O

Gość brunetka84
Bardzo mi przykro,że znacie tylko taki przypadki gdzie Wasze kobiety matki się "puszczały" i nie wiedzą z kim Was maja...Ale nie każdy jest tami sam i nie wkłada sie wszystkich do jednego wora :)

Gość zjebanezycie
to mogla myslec o tym zanim zaczela sie rżnac na prawo i lewo a nie teraz ciagnie kase od kazdego, scierwo jebane...

no dobra a teraz wypierdalaj pazerna suko, oby ci nikt na starosc szklanki wody nie podal

Gość brunetka84
Jwonka-dziekuje za dobre słowo :) to będzie moja 2 sprawa.

Gość fewewfewef
Nieodpowiedzialnych dziadków? Tępe, myślące pizdą maciory :O

Gość brunetka84
Faceci ale jesteście zacofani-

Gość zjebanezycie
polowe tych alimentow pewnie wyda na solarium i fajki, a w miedzy czasie bedzie sie rżnac z innym fagasem blachara jebana.....

Gość robtada
to trzeba sie wiązac z porządnym męzczyzną , pelno takich jest ale takim sukom jak ty oni nie odpowiadaja bo sa nudni, bo flaki z olejem bo nie ma adrenaliny zadaje sie taka z menda który ja leje po mordzie i doopy nadstawia bo kocha , albo zdradza ją a ona wybacza albo przymyka oko na jego wybryki, to ruchaj sie i zabezpieczaj jak wytrzymać nie możesz a ty pindo dzieciaka robisz i ganiasz domagając sie forsy od jego rodziców

mozliwe, ale to ty masz bekarta i zebrzesz kase:D to juz wole byc zacofany :D

Gość jwonaka
brunetka84 Wszystko będzie dobrze :) Sądy są przychylne matkom, a przede wszystkim niczego niewinnym dzieciom. A te wszystkie krytyki to pisze jeden facet pod różnymi nickami, który pewnie jest taką ciotą, że nie daje rady zarobić tych paru stów miesięcznie na dziecko. I nikt nie jest jasnowidzem i nie jest w stanie przewidzieć, czy facet za 5, 10, 15 lat po rozstaniu będzie płacił na dziecko? A autorka mogła dziecko usunąć, albo porzucić itp., ale znosi wszystkie trudy, bo dziecko kocha i chce jak najlepiej, chce żeby godnie żyło.

Gość robtada
zjebanezycie --za forse od dziadków kupi sobie ciuchy , bielizne, fajki itd , dzieciakowi nawet obiadu nie zrobi bo będzie szukać innego fagasa do ruchania

Gość brunetka84
Nie wiem skąd Wy znacie takie historię ,że kobiety sie puszczają...Skoro Wy tylko takie znacie to co powiecie o swoich mamach,czy kobietach,zonach..hmmm..miłego dnia.Pozdrawiam

Gość _turbodymomen_
Trochę to dziwne z tymi dziadkami. W końcu rodzice autorki też są dziadkami a alimentów nie płacą.

autorce nie zalezy na dziecku tylko na pieniadzach:D

Gość jwonaka
idiotka ze starszych coś czuję, że bękarta to masz ty, a twoi rodzice muszą płacić za ciebie, bo jesteś ciota, co nie potrafi zapewnić godnego życia własnemu dziecku.

Gość ruda od wczoraj
a ja zapytam ile lat ma ojciec twojego dziecka?

Gość jwonaka
brunetka84 no właśnie, pewnie ze swoich doświadczeń znają takie historie.

Gość zjebanezycie
jesli facet ucieka od dziecka to zwykle dlatego ze wie ze jest z niewłasciwą osobą, on pewnie doskonale wie ze jestes kurwą i mial tylko cie do ruchania....