Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka84

Jutro mam sprawę

Polecane posty

Gość idiotka ze starszych
to kiedy nastepne? :D tym razem wyceluj w jakiegos z bogatymi dziadkami :D

Gość jwonaka
no na pewno znajdą się dzieci, które będą miały więcej, bo akurat mają ojców, którym zależy na własnym dziecku i ciężko pracują by mu nic nei zabrakło. ale dobrze, że autorka walczy, trudno no ale co zrobić, jak ciota żałuje tych paru stów miesięcznie na własne dziecko :( echh niektórzy ojcowie mimo, że są po rozstaniu to z własnej woli dają matce 1000 zł miesięcznie, dziecku 100 zł kieszonkowego i zabierają na wakacje... bo robią to dla dziecka, które kochają.

Gość kkkiiikkkaaa
Natomiast ściąganie alimentów od rodzeństwa ojca jest już zwykłym chamstwem (choć podejrzewam, że napisał to podszyw), bo rodzeństwo niczemu winne.

Gość brunetka84
Ostatecznie jak nic nie wyjdzie z wyciągnięcia kasy z dziadków, rzucę bachorem o próg i powtórzę karierę Waśniewskiej

Gość brunetka84
jak sad mi nie przyzna alimentów od dziadów to oddam sprawę do Sztrasburga albo wynajme osiłkow w ulicy :(

jakby nie dala dupy byle komu to by dziecko mialo normalne warunki, a tak wieczna zebranina bedzie

Gość ewfrrftwew
A od dziadków nie jest chamstwem? Dlaczego mają płacić za głupotę DOROSŁEGO syna i jakiejś kukuryny która nie potrafi się zabezpieczyć?

Gość kkkiiikkkaaa
idiotka ze starszych, przestań pierdzielić. Sama się nie bzykasz? Mąż mojej przyjaciółki okazał się świnią po 15 latach małżeństwa, wcześniej każdy uważał go za chodzący ideał, więc reguły nie ma. Mam nadzieję, że twój facet też się taki okaże:)

Gość alojzy wilkolak
ludzie z sianem zamiast mozgu Skoro szanowny tatus nie łozy na dziecko to chyba jasne,ze alimenty placa dziadkowie. Autorko zycze cI powodzenia

Gość jwonaka
idiotka ze starszych no widzisz, gdyby twoja matka nie dała dupy, to b y było o jedną mniej ciotę taką jak ty, która nie potrafi zapewnić godnego życia własnemu dziecku.

Gość brunetka84
Liżę się po sutach i nadziewam na butelkę coli

Gość robtada
brawo dla podszywacza :D

ale co się tak spinacie,,,od dziadków nie jest tak łatwo wyciągnąć kase

starsi ludzie na leki nie beda mieli bo matka dziecka nie umie utrzymac i potrzebuje dodatkowa kase na kosmetyki zeby lepiej wygladac przed nowymi fagasami :D

Gość jwonaka
kkkiiikkkaaa to jest facet na 100% , tzn. pół facet .... :O kobieta by tak nie napisała, przeciez każdą z nas może to spotkać... nikt nie jest jasnowidzem ... i kobieta bałaby się nawet tak pisać w obawie, że ją los doświadczy taką właśnie ciotą, którą nie będzie obchodziło własne dziecko :(

Gość Żeberko
Jakby babcia miała wąsy ..... jakby nie dała, gdyby lepiej wybrała.... Stało się jak się stało, dziecko jest na świecie i trzeba na nie łożyć, nie da się dziecka wysłać do pracy. Dziecko jest częścią rodziny, nosi jej nazwisko i rodzina musi mu dać jeść. Ale przecież o ile łatwiej jest wyzwać matkę od dziwki...

Gość zalezy o jakiej mocy
a dziadkowie moga wynając sprytnego adwokata albo tez jakichs osiłków i co ta głupia pipa zrobi? widac po jej postach, że to jakis prymityw :P

Gość Ian Pavulon
Niestety baby mają gówno zamiast mózgu i nie jest to tajemnicą, najpierw się jedna z drugą puszcza z menelem spod budki z piwem a później ciąga po sądach niewinnych ludzi i próbuje wyłudzić od nich pieniądze. Kopałbym po ryju.

Gość Dla mnie to chamstwo rządać
Kasy od dziadków. Sama mam dziecko i nigdy bym tak nie postąpiła. Polskie prawo jest takie że szuka kozła ofiarnego a samo nie pomoże. A pieprzenie że rodzice źle wychowali to żenada. Ile to dzieci z dobrych domów jest kryminalistami, a z patologii dobrymi ludźmi. Wychowujemy do pełnoletności, potem nie mamy na dziecko wpływu. Do niczego zmusić nie możemy, ale odpowiadać finansowo to i owszem. Rozumiem alimenty od ojca dziecka, ale z dziadkami nie spałaś, by odpowiadali za to. Dla mnie jesteś złą kobietą.

Gość jwonaka
taaa, nie będą mieli na leki :D jak już to dlatego, że nei zainteresowali się wychowaniem syna i nie wpoili mu podstawowych wartości i woleli chlać niż nauczyć syna, że za swoje postępowanie bierze się odpowiedzialność, i jeśli nie potrafił "wyjść" w odpowiednim momencie to niech się interesuje własnym dzieckiem.

Gość brunetka84
ja mam kase na dobrego papuge w jeden wieczór potrafię zarobic tyle, co wiekszosc z was w miesiąc :P

przeciez widac ze to jakas patologiczna rodzina:D skoro ojciec pracuje na czarno to dzadkowie pewnie tez bez grosza i autorka gowno sciagnie :D

Gość jwonaka
Ian Pavulon wiesz co ja może nie kopałabym , ale wykastrowała twoją matkę, żeby więcej takiego ścierwa jak ty nie urodziła, bo po co?

Gość Ian Pavulon
brunetka84, jesteś kurwiszonem?

Gość jwonaka
Dla mnie to chamstwo rządać aha, a powiedz co ty byś zrobiła gdybyś nie miała grosza przy duszy, maleńkie dziecko głodne, a twoj ex z dziadkami by sie smial ci w nos i grosza nie dal? poswiecilabys dziecko, zeby tylko nei wziac kasy od dziadkow :O

Gość jwonaka
jesli moj partner by mnie zostawił, a miałaby z nim dziecko ktore on mialby w dupie czy jest glodne czy nie, to nie wahałabym się szukać pomocy gdziekolwiek, byleby tylko mojemu dziecku nic nie zabrakło.

jak matka sobie nie radzi z dzieckiem to sad powinien zastanowic sie nad odebraniem jej praw rodzicielskich, co to za wyrodna matka w ogole :(

a autorka przede wszystkim powinna zastanowic sie nad sterylizacja

Gość Żeberko
Co za świnia z tej matki - żądać alimentów na dziecko, no no? Przecież powinna właściwie co miesiąc płacić alimenty tatusiowi, że ją łaskawie zapłodnił, zamknąć mordę i stanąć z wyciągniętą ręką pod kościołem i nie przeszkadzać tatusiowi w układaniu sobie życia, prawda?

Gość Uroczy Roman
Dziecku nic nie zabrakło ? A jeśli coś zabraknie to co ? To podejście do wychowania potomków, tworzy cioty i kaleki życiowe z roszczeniowym nastawianiem do wszystkich do o koła, a najbardziej do matki.