Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka84

Jutro mam sprawę

Polecane posty

nie przejmuj się kochana. dziadkowie mają taki sam obowiązek płacenia na wnuki jak tatus nie chce. trzymam kciuki.

Gość brunetka84
Jeszcze raz napisze...JA WYWIĄZUJE SIE Z OBOWIĄZKU UTRZYMANIA DZIECKA....Czy tak trudno zrozumieć,że skoro ojciec dziecka nie płaci zasądzonych alimentów-to coś z nim nie tak ? Więc dziadkowie mogą płacić za niego...a może lepiej obciążać państwo z funduszu ?

Gość ruda od wczoraj
ej autorko powiesz w koncu ilelat ma tatus twojego dziecka?

Gość idiotka ze starszych
stan na ulicy z dzieckiem w reku i kartka, to wiecej do puszki uzbierasz :D

przeciez ona nie wie ile on ma lat, nawet nie wiadomo czy to jest ojciec pewnie :D

Gość brunetka84
lat ma 27,ja mam 26-dzieck ma 4 latka

Gość ruda od wczoraj
ale przeciez on jest pelnoletni to czemu jego rodzice maja placic ci alimenty?? nie mozesz zglosic sprawy do komornika?

a imie ojca znasz? :D

Gość brunetka84
zalezy mi tylko na kasie, dzieciak jakos sie wychowa ale kase musze zdzierac....

Gość jwonaka
brunetka a może i by było lepiej, bo jakbys brała kasę z funduszu, to by wpadł w takie długi, że ho ho :D i do końca życia by się nie wypłacił. a z tą ciotą, co tu się podpisuje pod różnymi nickami nie ma co gadać, bo on nawet nie potrafi zarobić tych parę stów na WŁASNE dziecko, i jego mamusia musi za niego płacić :)

jak rzeczywiście jest takim draniem, jak piszesz to życzę powodzenia w sądzie.

Gość brunetka84
doradzcie mi może jak załatwić pozytywne rozparzenia sprawy przez sąd moze kupic sędzinie koniak?

Gość brunetka84
Kurcze,czemu ktoś misze podpisując się moim NICKIEM ?

dobry pomysl, albo puscic sie z sedzia jak bedzie facet tylko nie zapomnij sie tym razem zabezpieczyc :D

Gość zjebanezycie
to ja ci powtarzam poraz kolejny, bylo trzeba sie nie rżnąc ty kurwo skoro nie wlasciwy facet. skoro facet sie nie poczuwa do ojcostwa to i po huj od niego bierzesz kase? takie kurwy jak ty tego nigdy nie zrozumieją bo tylko mają forse przed swoimi oczami...

Gość ruda od wczoraj
wiec czemu nie chcesz alimentow z funduszu tylko wolisz od jego rodzicow? w ogole dziwne jest to ze oni mieliby ponosic odpowiedzialnosc za bledy syna

Gość brunetka84
Jakie głupoty piszecie hahaha no łzy mi leca po policzkach0rządam kasy na dziecko bo się nalezy i nie wypowiadaj sie juz cwaniaku-zapytaj MAMy czy tatuś jest Twoim ojcem i powiel sie z nami tą informacja

Gość jwonaka
ruda od wczoraj widzę mało wiesz o życiu, komornik to nie cudotwórca i nie wyciągnie kady od bezrobotnego lenia śmierdzącego, albo od frajera, co pracuje na czarno, byle tylko grosza na swoje dziecko nei dać:( żałosne.. to niech dziadkowie płacą, skoro syna nie potrafili wychować :O może i dziadków szkoda, no ale co dziecko ma cierpieć? patrzeć, co mają jego rówieśnicy itp., a on ma nic nie mieć?

zebraczka z bekartem :D

Gość brunetka84
Prawdę mówiąc zesrałam się bachorem tylko po to by móc ciągnąć kasę

Gość brunetka84
DLaczego dziadkowie mają płacić-proste-jest takie prawo i korzystam z tego...

przeciez to dziecko i tak zawsze bedzie odstawac od rowiesnikow bo za kase skubana to tu to tam i tak sie nie da dziecka normalnie wyposazyc

Gość jwonaka
ale z was ciule, autorka sie no właśnie. a ta zdesperowana ciota, co wypisuje pod kilkoma nickami, to pewnie on miał właśnie takie zjebane dzieciństwo, bo jego ojciec stwierdził, że nie będzie na swoje dziecko płacił, bo matka się puściła. A matce nie chciało się walczyć o alimenty na godne życie, i autor tych wypocin chodził głodny brudny i śmierdzący i wyrósł na ciotę, któa teraz też nie potrafi swojego dziecka utrzymać.

Gość zjebanezycie
gowno do mordy ci sie nalezy. i kutas do dupy

Gość kkkiiikkkaaa
Ale wy idiotyzmy piszecie... Dziecko ma oboje rodziców, więc oboje powinni partycypować w kosztach jego wychowania. Jak ojciec nie chce płacic - niech płacą dziadkowie, skoro wychowali taką kanalię. Nasrane macie z tym puszczaniem się, serio:o

Gość brunetka84
Tak,specjalnie zaszłam w ciążę,wiedziałam,ze w tym czasie mnie zostawi bez pomocy i liczyłam na miliony od niego-racja racja-jakie bzdury....a co do komornika skoro ojciec dziecka pracuje na czarno to nie ma z czego sciągać alimentów...wiec egzekucja jest niemozliw-takie czasy

Gość kkkiiikkkaaa
I sorry, ale ja uważam, że płacić powinni nieudolni wychowawczo rodzice (czyli dziadkowie, którzy nie potrafili wpoić synowi elementarnego poczucia obowiązku), niż państwo z funduszu alimentacyjnego.

Gość brunetka84
Jeśli z dziadkami się nie uda to następna w kolejce będzie jego siostra :) Nie popuszczę!

Gość Żeberko
Alimenty to nie żebractwo - to obowiązek wobec małego człowieka, niefrasobliwie powołanego do życia przez czasem niemyślących rodziców. Tak czy srak dziecko musi jeść, musi być ubrane i chodzić z książkami do szkoły. No i jest to przede wszystkim dziedzic fortuny i nazwiska dziadków - więc jeżeli tata olał swoje geny, dziadkowie powinni wykazać się odpowiedzialnością, chociażby tą najłatwiejszą, finansową.