Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham Hugh

Jak to jest mozliwe ze nikt tu jeszcze nie biadoli, ze House nie bedzie

Polecane posty

Gość kocham Hugh

Zostaly jakies 3 odcinki do konca i koniec, na zawsze! Ja sobie nie wyobrazam zycia bez Housa, serio!! Nie mam tv, raz na dwa tyg obejrze jakis film, a House - byl raz w tygodniu. Co teraz bedzie?? Juz nawet myslalam, zeby zalozyc jakas stronke z numerem konta na ktore fani housa beda wplacac pieniadze, zeby jakos przekonac Hugh zeby wrocil!!!! 😭 A wy nic, w ogole was to nie obchodzi :O

Gość kocham Hugh
zartujesz, nie? ja naprawde cierpie!! mam nadzieje ze tworcy Housa maja w planach cos rownie dobrego!

Gość Marek10111
Nie, poważnie mnie zaskoczyles, nic o tym nie wiedziałem. Wilk ma rację jednak, pomimo że nie chce by się to skończyło to musi tak się niestety stać.

Gość junn
Zgadzam się że trzeba wiedzieć kiedy skończyć serial bo potem robią się popłuczyny a szkoda.

Gość kocham Hugh
no, ale przeciez 8 sma seria jest swietna! wg mnie wszystkie byly ciekawe i wcale nie jest coraz gorzej..

Gość cheese puff
podnosze - moze ktos ze mna pobiadoli ;)

Gość badambadam
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym :classic_cool:

Gość pytaniedowertypa
ja sie kurva ciesze bo juz żygam tym housem :D

Gość a gwerapisera
dobrze, ze nie jestem fanka tego durnego serialu ;) scenariusz kazdego odcinka ... pacjenta z dziwnym przypadkiem, wszyscy rozwiazuja zagadke co mu jest i na koniec - tadaaaam dr House odkrywa rzadką chorobe na ktora choruje pacjent :) buahahha , normalnie szpital jest pechowy, ze mu tyle oryginalnych przypadków przychodzi :D

Gość cheese puff
to nie jest tak ze akurat do tego szpitala trafiaja dziwne przypadki, tylko ci pacjenci trafiaja z innych szpitali w ktorych nie mogli ustalic co im jest i nie zawsze house stawial diagnoze, ale generalnie tak bylo bo w serialu house jest genialnym diagnostykiem zacznij ogladac to zobaczysz jak to wciaga!

Gość a gwerapisera
obejrzalam pare odcinkow i mnie nie wciagnelo. kazdy ma wlasny gust i ma miec prawo do wlasnej opini odnosnie serialu :)