Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TreFila

Ile czasu dojeżdżacie do pracy??

Polecane posty

Gość Dojeżdżaczek
W mordę jeża, biorę taką robotę z dojazdem 90 km, trudno będę walczył z tirami, dziurami i miśkami zza krzaka z suszarami :). Jeden warunek ! Na łapę nie mniej niż 8 tys !

Jeśli pociagiem to ok. Ja dojeżdżałam 50 km do Warszawy autobusem, fatalnie. Wypadek czy korek i nawet ponad 3 godziny w jedną stronę. Koszmar. Pociągiem ok:) Wiadomo chociaż ile czasu się straci:)

Gość TreFila
No tak, jeśliby dali jakąś dużą kasę, to może ona nadać sens nawet 90 km... Przynajmniej masz trochę satysfakcji i wiesz po jakiego grzyba zwlekasz się z łóżka o nieludzkiej porze. Ważne, żeby jakąś motywację znaleźć.

Gość TreFila
No i oczywiście, jak zwykle - widzę plusy, widzę minusy i żadnego konkretnego wniosku z tego nie wyciągam :O

Gość Fajny temacik ............
Fajny temat :) ja mam do pracy 18 km w tym 5 km w samym miescie, reszta za miastem. Czasem jezdze 40 min czasem 50 min w zaleznosci od zamknietych torów a mam ich az 3 sztuki po drodze w tym jedne podwójne :)

Gość Dojeżdżaczek
W mordę jeża, biorę taką robotę z dojazdem 90 km, trudno będę walczył z tirami, dziurami i miśkami zza krzaka z suszarami . Jeden warunek ! Na łapę nie mniej niż 8 tys !

Gość Betinkaaaa
ja do pracy ide 10 minut ;)

Dojeżdzaczek - fajnie sie Ciebie czyta. Posmiałam sie :)

Gość TreFila
Betinka, wstydziłabyś się, szczęściaro! :P

Mój kolega ma do pracy... no niech sie ino zastanowie...... Musi zamknąc drzwi od domu, zejsc schodami, przejsc na druga strone ulicy i wejsc do budynku i do pokoju - jak myslicie, ile sekund mu to zjmie? ;)