Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to takie przegrance

Stare barany mieszkajace z mamusia

Polecane posty

A wzięłaś pod uwagę nadopiekuńczości mam maminsynków , które nie potrafią pogodzić się z tym iż ich synuś nie ma prawa do własnego życia ? do kobiety w postaci żony/partnerki ? do złożenia własnej rodziny ? Same Matki potrafią zrobić z własnych synów niedorajdy życiowe .

Same Matki potrafią zrobić z własnych synów niedorajdy życiowe . to prawda, kobiety sa w tym zakresie doskonale

Gość ha ha ha ha he he
załatwa mi robote za 3k/mies to się usamodzielnie

ale synkowie mamusiom na to pozwalają no trudno by 5-15 latek mogl sie mamusi postawic jak wszystko mamusia za synusia robi :-) a pozniej dwie lewe rece

chodzi nam o facetów którzy mają pieniądze ale nie chcą się usamodzielnić. mój eks też nie chciał mimo że było go stać

kolejny raz podkreślam że rozmawiamy o dorosłych facetach a nie gówniarzach, ale masz rację- jeśli 30 latek chce mieszkać z mamusią mimo że może z partnerką to faktycznie ma rozum nastolatka

on byc moze ma i rozum nastolatka ale kobieta, ktora mu to wypomina, gdy sama nie jest samodzielna i nie ma kasy wychodzi na kompletna kretynke

ale ja mam kasę i mogliśmy razem zamieszkać. gdybym nie miała kasy to bym się nie odzywała

"to prawda, kobiety sa w tym zakresie doskonale " - Na co sami dorośli synowie z chęcią przystają . Dlaczego przystają ? bo zostali tak wychowani i jest im z tym wygodnie :) "dokładnie! ale synkowie mamusiom na to pozwalają " - jw , jest im wygodnie . "załatwa mi robote za 3k/mies to się usamodzieln " - A Ty niby od czego masz rozum , wykształcenie ? Całe życie masz zamiar liczyć na Mamusie ? Bo co , wydała Cię na świat i łaski nie robi żadnej w utrzymaniu Ciebie jako dorosłego osobnika i ew Jego rodziny ? :) I jeszcze jedno chłopaczku , za 3k nie ma takiej możliwości abyś się usamodzielnił . No chyba , że wystarczy Tobie na piwo będąc na utrzymaniu rodziców .:)

Gość ha ha ha ha he he
no to sama kurfa widzisz ze sie nie dsa wiec ryj i spie.dalaj

ja nie mam problemu, to tacy faceci mają problem myslisz sie calkowicie, to kobiety maja wielkie parcie na malzenstwo :-)

to chyba normalne że w pewnym wieku kobieta myśli o założeniu rodziny. a facet jak nie zamierza tego robić to powinien zostać singlem, a nie udawać wielce zaskoczonego jak go dziewczyna zapyta co dalej. nie jesteśmy dupami na materac

nie jesteśmy d**ami na materac no czasem wlasnie jestescie, co wiecej nie chcecie uwierzyc, ze niczym wiecej i konczy sie to tragedia i placzem na forum :-)

może nie potraficie nam tego okazać? jeśli pozwalacie nam odejść mimo że wcześniej zapewniacie nas o wielkiej miłości to co mamy myśleć?

teraz uczył bym na uczelni ortografii? bsa, chlopie, mi kitow sie nie wcisnie wiec wrzuc na luz powiedz co tak naprawde potrafisz robic?

"imperia-Skoro dla ciebie 3 k to mało, to musisz być prostytutką, bo mało który człowiek przekracza tą sumę, szczególnie kobiety. Jak byk musisz pracować w burdelu albo pracujesz w firmie tatusia. Przeciętny człowiek zarabia od 1100 do 2000 zł, takie są zarobki większości ludzi w tym kraju." - Bez komentarza .

jeśli pozwalacie nam odejść mimo że wcześniej zapewniacie nas o wielkiej miłości to co mamy myśleć? ze jestescie tak glupie i naiwne, ze dalyscie sie owinac wokol palca paroma badylami, chwilami seksu, ladnym samochodem i kolacja w restauracji life is brutal, grow up! a i nie pozwalamy odejsc tylko litosciwie nie mowimy - wypierdalaj malenka :-)

Gość Luftwafel
"A jeśli ktoś ma wielki dom, gdzie jest 8 pokoi, dwie kuchnie, dwie łazienki, to jakim musiał by być kretynem, aby wyprowadzać się do klatki, zwaną mieszkaniem w zatłoczonym osiedlu? " ile znasz ludzi, którzy mają takie chaty? poza tym z rodzicami za ścianą to żadne życie.

Gość do zawsze szczery
teraz to juz przeginasz. pffff litosciwie tak? to ciekawe.. myslsiz ze kazda kobieta daje uczucie mierzy badylami i kolacyjkami? zal mi ciebie skoro masz takie poglady

poza tym z rodzicami za ścianą to żadne życie. dla ciebie czarna maso dla kogos innego zycie pod mostem z calym dobytkiem w plecaku oznacza wolnosc

myslsiz ze kazda kobieta daje uczucie mierzy badylami i kolacyjkami? zal mi ciebie skoro masz takie poglady kretynko czy ja napisalem kazda? spojrz na tematy na kafe, same zale, jak on mogl, dlaczego mi to zrobil, czemu mnie zostawil skoro nie potraficie ani zadbac o swoja godnosc, ani zadbac o swoje zycie poza facetem, skoro lykacie kazdy tekst o wielkiej dozgonnej milosci i idziecie do lozka z kimkolwiek to prosze cie, ale do kogo te pretensje? do losu?

W moim świecie umarł byś od razu a jak wyglada twoj swiat, opisz mi go bym lepiej zrozumial co tez w tej twojej pustej lepetynie siedzi

Umiał bym ci jedną ręką kark zmiażdżyć czekaj czekaj, nazywasz sie pudzian? a masz gdzies film na youtube jak to robisz, chetnie zobacze