Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idzałrwone

zjadłam princesse i umieram... :/

Polecane posty

Gość idzałrwone

hej :P od dłuższego czasu ograniczam słodycze, jeśli już coś zjadam, to np lizak co kilka dni albo kostka czekolady raz w tygodniu lub rzadziej a dziś... :O Mama wczoraj przyniosła wielką orzechową princessę do domu... i kurde... dzis się tak kręciłam i kręciłam przy tej proncessie... no i w końcu ją pożarłam :P ze smakiem, nie powiem ;-) ale teraz jest mi tak maksymalnie niedobrze, że chyba zaraz umrę :( jak to zneutralizować? piję sobie łagodną zieloną herbatę, ale średnio coś daje czy jest coś, co na pewno pomoże? :P

Gość oł gasz tragedia
:O :O

Gość Romeo....
zabij klina klinem - drugą princesą

Gość idzałrwone
robię codziennie brzuszki, ale nie 50 tylko 460 kawa coś pomoże?

Gość bhsahjsjesms
nie martw się mam tak samo....

woda mineralna ps. nie przejmuj się, grzeszek słodyczowy raz na tydzień/dwa nie sprawi, że efekty ciężkich wyrzeczeń miną :)

Gość idzałrwone
no ja nawet nie mam wyrzutów sumienia, bo wiem, że te 248kcal spale dziś, poza tym nawet z nimi nie przekrocze 100kcal:classic_cool: ale normalne mnie mdli i teraz jest mi jakoś tak paskudnie gorąco, jakby 'od wewnątrz' :P może mam jakiś wstrząs czekoladowy? :D

Gość idzałrwone
*1000kcal, afkorz :P

mdlosci powinny przejsc, tylko zrob mocną, najlepiej z ekspersu, bez mleka i cukru. brzuszków zrob w takim razie 2 razy tyle co zawsze. a te 460 to robisz ile razy dziennie? bo ja po ok. 100 3x dziennie

Gość idzałrwone
i w ogóle- dziękuję za miłe słowa :) bywały dni, że bałam sie zjeśc ziemniaka (jednego :D), żeby 'nie zgrubść' :D:D:D

Gość idzałrwone
robię 460 w sumie (jednym z elementów jest a6w, wiec liczba zwieksza się co kilka dni :P), to są różne serie ćwiczeń, po 3kolejki każdda seria :) do tego ćwiczę 15min 'chcę miec takie pośladki' z tamee e Lee i 24min ćwiczeń ogólnych- rozciąganie, ćwiczenia z obciążeniem na ramiona, tam też jest na mięśnie kręgosłupa, sa damskie pomnki, jakieś brzuszki z cięzarkami (ale ich jest w sumie z 20 powtórzeń, więc nie wlicam do 'brzuszków' :P)

Gość ja za to kiedyś
nażarłem się sporego obiadu, a potem popiłem energetykiem, myślałem potem, że się porzygam :o przeszło mi, ale dostałem zaś strasznej zgagi i nie mogłem w nocy spać :o

Gość idzałrwone
j za to kiedyś- biedny :D ale tak to jest :P chyba wolę uczucie 'bycia głodnym' niż uczucie przejedzenia :P staram się go unikać :D (bycia głodnym też staram się unikać, rzecz jasna :) )

Gość wtf ?,
popiłeś obiad energetykiem ? idiota

Gość abababa
Krople żołądkowe lub herbata miętowa najszybciej pomogą. Gdyby mi było niedobrze i zapiłabym to kawą - to dopiero bym puściła pawia :[

Gość pukaa33
ja od dluzszego czasu już jadłam zdrowo i jak zjadłam teraz niedawno zjadlam cos slodkiego to mialam tak samo, brzuch mnie bolal i mnie mdlilo :o

Gość idzałrwone
jestem dziewicą :P więc ciąża odpada :) niebiesko zielona- pozdro :P :D

Mogło Cie zawiać i też możesz być w ciąży.Wypadki chodzą po ludziach. ;-P

Gość idzałrwone
pauka- w takim razie, to rzeczywiście chyba przez ten 'nagły atak' słodkością... cóż- albo trza sie ograniczać non stop i nie jeśc czeko w nadmiarze albo jeśc ciągle:classic_cool: i nie będzie nic bolało :P Gwiezdna- ja nie mam jeszcze kaloryfera, ale brzuch robi się przyjemny w dotyku, wyraźnie czuć jego 'twardość' i zarysowuja się mięsnie :) więc myślę, że podążam w dobrym kierunku :P

Gość Fajny temacik ............
polecam Herbate Kilerke - odrazu pomoze! Szklanka wrzątku, wrzucasz 1 łyzeczke tymianku, 2 łyzeczki lukrecji, i poł łyzeczki imbiru. parzysz pod przykryciem na małym gazie ok 8 do 10 minut. Pic goracą! Pomaga na kazde przejedzenie słodyczami :)

Gość idzałrwone
donkapatke :P:P:P Gwiezdna- smacznego ;) ino se dziabnij jakiegoś mniejszego, coby i Ciebie nie zemdliło ;):P

Gość idzałrwone
oo... ciekawy przepis- zapisze go sobie na przyszłosć aktualnie nie jestem w posiadaniu lukrecji

Gość Fajny temacik ............
Zapisz zapisz :) Aha, kiedy czujesz ze zaczyna Cie brac jakies choróbsko, to my z Mężem odrazu to pijemy i po 2 lub 3 takich herbatkach w ciagu dnia jak szybko zareagujemy to wszystko przechodzi :)

Gość idzałrwone
o, dobrze wiedziec :) bo to zdaje się rozgrzewające...? a w ogóle- lukrecję kupuje się w aptece? to ma być 'ziele lukrecji' czy co? :D