Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech.............///

Czy jestem psychiczny??

Polecane posty

Gość ech.............///

Wcześniej musiałem jeździć po uzdrowiskach itd. I jak wiadomo byłem tylko na rynku w zakopanym bo było tourde pologne i musiałem 3h spędzić nic nie robiąc. Od stycznia w zasadzie nie wyszedłem z domu. Pracuje zdalnie. Zakupy allegro więc dochodzą. A po żywność nie daleko. Szukam pracy na przeciwległy rejon polski. Znowu podróżując dzień w dzień. Ale jak zwykle mam w dupie otaczający świat. Zresztą szkolenie znowu będę miał w niemczech może tam gdzieś wyjdę. No ale tak do tej pory miałem szkolenia czy to w wawie czy Gliwicach i mogłem cały dzień siedzieć w domu. Tak mam od dziecka. Nie byłem na półmetku, studniówce, 18 tke i czym tam jeszcze. Nie jest mi z tym źle. Ale kobity tego nie akceptują. Bo one to muszą wychodzić. WIĘC SONDA: CZY JESTEM NORMALNY ??

Gość ech.............///
Jak zwykle dziękuje za wypowiedzi ludzi z kafe. Zawsze nie mogłem na was liczyć. Tak ze sory kończę z tym forum nie mój poziom.

Gość ech.............///
No ciekawie się zapowiada. Na razie jestem przyjebanym borsukiem. Tylko czemu borsukiem.

no bo z domu nie wychodzisz tylko siedzisz w norze, przed kompem.. a pogoda taka ladna.. czemu to tak? nie lubisz towarzystwa? ja tez srednio towarzyska jestem ale lubie w taka pogode wyjsc gdzies, chociazby sama na spacer w jakies spokojne miejsce :P

Gość ech.............///
Wolał bym już z google maps podróżować. Towarzystwa nie lubię. Może jakbym miał jakąś kobietę była by mnie wstanie wyrwać o tyle o ile. Ale samemu nigdy. Jw przez 2 lata jeździłem po sanatoriach, puszczach, spa itd. I poza tym zakopcem to jeszcze chyba w Iwoniczu na rynku byłem czy krynicy zdroju.. Bo skończyłem wcześno prace i musiałem zostać bo dopiero następnego dnia miałem zadanie w tym samym mieście to wtedy byłem z 2h na rynku.

Gość zasiedziana przed kompem
Jeśli przyjąć, że normalność to bycie takim jak większość, to nie jesteś normalny :D Mogę cię jedynie pocieszyć, że na tym forum jest sporo takich osób jak ty lol:D

Może na początek dorośnij i nie zachowuj się jak dziecko. Pisze na forum. Czekasz 6 minut i strzelasz focha. Kobieta nie lubią tak kapryśnych facetów.

Gość ech.............///
Bo przyzwyczaiłem się żę ludzie cie mają w dupie.

Gość pomarancza..
skad znalazles taka prace w domu? Mozesz powiedziec co to za praca? Chetnie tez taka podejme w Wawie :) jesli tylko mozna..

Gość ech.............///
Pierwsza moja praca w domu na studiach to był telemarketing przez kompa. 4 czy 5 lat temu. A prac takich jest dużo. Możesz być grafikiem. Programistą. Konstruktorem itd.

Gość pomarancza..
Tak tylko nie znam sie na tym by byc grafikiem czy programista a tym bardziej konstruktorem. CO jeszcze mozna robic w domu pracujac? I gdzie znalezc taka prace?

Gość ech.............///
Telemarketing ci nie odpowiada ?? Ja umawiałem spotkania dla banków i na jazdy testowe bmw. A nie sprzedawałem produkty. Inne prace mi nie przychodzą do głowy...Administracja stronami, programowanie stron itd. Pisanie tekstów na neta itd. Copywriing. No ewentualnie jak jesteś elektronikiem dużo można podpisać umów serwisowych z kimś ale musisz mieć firmę. Dostajesz części do domu i uszkodzone lapy do domu np i naprawiasz. Reszta to ściema więc za ogladanie reklam itd nie patrz.

Gość ech.............///
www.pracuj.pl itd ja używam zawsze multiwyszukiwarki praca.dam.pl ale od 2 coś szwankuje.

Gość pomarancza..
Nie wiem jak sie pracuje w telemarketingu. Trzeba dwonic do ludzi ze swojego telefonu i placic za rachunki czy jak? Z kims ie podpisuje takie umowy o taka prace?

Gość ech.............///
Musisz mieć neta mikrofon i słuchawki. Masz program i dzwonisz. Jednocześnie możesz przeglądać neta jak jesteś sprawna :P No i tam masz opiekunów którzy cie podsłuchują. No i w programie tam przyciski następny pauza itd.

Gość ech.............///
Kocham poziom kafe ... Wpisz sobie w googla telemarketing z domu. Czy tam w pracuj. Firm ci znajdzie kilka. Moja była średnia. Bo przerwy dziwnie liczyli a ja brałem je bardzo często np co 1 czy 2h. Więc tak sobie było.

Gość pomarancza..
A do kogo sie dzwoni i skad sie bierze numery tel? To kosztuje troche wiec firma zatrudniajaca pokrywa te telefony? Dzwonie i co mowie ludziom?

Gość ech.............///
KURWA MAĆ Jak dzwonisz z internetu to za co chcesz płacić?? Dzwonisz ich programem. Oni mają bazę numerów w programie. Oni ci przydzielają o co dzwonisz tak ?? Możesz sprzedawać proszki możesz umawiać spotkania jak ja. A możesz np prowadzić pomoc dla netii itd. JEDYNIE MUSISZ MIEĆ STAŁEGO NETA czyli płacisz normalnie za neta u siebie słuchawki żeby dźwięk był ok i mikrofon. Albo np słuchawki z mik tak Takie to trudne?

Gość pomarancza..
Cos tam znalazlam. A to trudne jest ? Trzeba przejsc jakies szkolenie czy cos? Co sie reklamuje zazwyczaj w takim telemarketingu?

Gość reywyweyey
ale to trzeba mieć gadane raczej :( ja nie lubię rozmawiać przez telefon :(

Gość ech.............///
Ja pierdole na kafe siedzą debile no sory... Gadałas kiedyś przez skypa ?? grałaś w gre?? Masz po prostu na środku do kogo dzwonisz przyciski OPIS rozłącz (koniec) spróbuj ponownie i dalej. No i w opisie wpisujesz co tam gadałaś czyli np oddzwon za 15 min i ustawiasz że za 15 min zadzwonić. Osoby nie zastałem itd. Albo konkretna h kiedy masz zadzwonić. Albo że towar sprzedano czy co tam. PRZECIEŻ JEST tysiące możliwości telemarketingu. U mnie to było np Dzień dobry jest pan stałym klientem naszego banku. I nasz agent chciałby z panem porozmawiać o promocjach specjalnie dla pana. Oferta dotyczy kredytu czy tam czego. I czy byłby pan zainteresowany. Tak - umawiasz spotkanie Wypierdalaj - klient nie zaiteresowany. Bmw Dzień dobry prosił pan o przejechanie się bmw. Obecnie jest możliwość odbycia jazdy takim a takim. czy byłby pan zainteresowany i w jakim terminie Tak - klient zainteresowany w dniu wypierdalaj - klient nie zainteresowany Tak ale chcę iny -klient zainteresowany innym modelem Itd. W handlu wiadomo że dziewczyny mają przejebane. Tak trzeba mieć gadane. Po prostu aplikacja coś jak kalendarz / skype w przeglądarce. Zarobki ok 1 - 1,5 tyś pln z domku było. Ale są to umowy zlecenia.

Gość ech.............///
A po za tym zepsułyście mi temat :( Obecnie 5% ludzi pracuje w domu i nie wiem co w tym dziwnego.... Ja nie wiem. Mnie wkurwiało to że mieszkałem wtedy w domu. I jak siedzisz w domu to każdy coś kurwa chce co 5min.

Gość agabsdhebf
"ech" kretynie dlaczego wyzywasz ludzi od debili? to że ty masz wiedzę na dany temat, nie upoważnia cię do obrażania osób które pierwszy raz w życiu spotkały się z pojęciem telepracy :o

Gość pomarancza..
Dzieki za wyjasnienie!! Fajna taka praca ja bardzo iwuelbiam rozmawiac przez fona!!! Skype i inne tez mi pasuja. To trzeba chyba przejscjakies szkolenie konkretnie pod firme co? A mozesz napisac czy trzeba szukac tylko w swoim miescie firmy czy moze byc z calej Polski? Rejon nie ma znaczenia czy musi byc firma np z Wawy jak mieszkam w Wawie??

Gość nie wiem czy psychiczny
ale agresywny jak rotfailer wydajesz sie byc

Gość agabsdhebf
i teraz idealna pora by wrócić do tematu czy jesteś psychiczny :(

Gość ech.............///
Agresywny że ludzie nie rozumieją prostych spraw tak.. Zabił bym na drodze jak jakiś debil jedzie i wpycha się mimo że ma zatrzymane auto po swojej stronie i specjalnie uczę debila jadąc i nie zatrzymując się bo ON sie ma zatrzymać. A jak nie zna praw niech wypier... Szkolenie trwa dzień 2 max. No ile zeszło by cię nauczenie poczty i terminarza gmaila + programu do dzwonienia ?? Firm jest dużo ja robiłem dla polcalla jakoś tak sie to pisze. Gdzieś ma 2 l. Ale oni wymagają bycia studentem. Bo maja jakieś tam zniżki. I nie muszą ci płacić całego zusu itd. Wiem że są teraz firmy dające komórki do dzwonienia też. ja mówię gdzie robiłem i jak to wyglądało.

Gość ech.............///
polcall jest z wawy ja byłem z podkarpacia. Chyba logiczne że jak robisz zdalnie rejon cie pierdzieli Obecnie jestem na śląsku robię dla firmy z koszalina i wrocławia. Ale to elektronika więc co innego.