Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

zasady sevior viwru

Polecane posty

Gość zielonooka z sanoka
bąton przewiduje prawo zemsty w dobrym guscie jest subtelnie pomscic zniewage,na ten przyklad w3yzarcia gum.uczynilas slusznie i subtelnie nie frasuj sie

"ja nie lubie jak facet idzie pierwszy wszedzie to znaczy po schodach itd a za nim biegnie dziewczyna" Facet po schodach powinien iść pierwszy na dół i drugi na górę (jakby kobieta spadła, to ma ją łapać).

Gość zielonooka z sanoka
kobiet upadłych bąton nie kaze lapac a porzadna kobieta ze schodow nie spadnie.chyba ze jest pijana ale to zsie wyklucza

Czyli co zielonooka sógerujesz, że dobrze uczyniłasm, a nawet sóbtelnie?

a co wy myślicie, że baby to take łamagi, że trza je pottżymywać? nie zgodzę się. Baba rzondzi we zwionzku i to ona prowadzi procesje, a chłop ma podąrzać jej krokem.

jósz nie bonććie tacy zamknienći we sobie, poraćcie mi proszę.

Gość zielonooka z sanoka
kochanienka nie frasuj sie. postapilas porzadnie i humanitarnie, znasz bąton i tak se trzymaj elegancka komtessa z ciebie a tamta niech cierpi w pokorze bpwiem zasluzyla sobie na swoj los lakomczucha jedna

ale ona mi wyrzarła gumy a ja jej cało paczkie czipsuw!! Fakt faktem on głupiutka jest to morze nie zauwarzyć, ale jegby zobacyła to co jej muwić mam?

Gość zielonooka z sanoka
mnie insza kwestia frapuje, czu wdalyscie sie w konferencje vis a vis en face po tym rzekomym zajsciu?bo to trzeba po angierlsku zalatwci milczeniem pominac a nie sie wdawac w szczegoliki i klotnie

Gość zielonooka z sanoka
ano wlasnie widzisz jaka telepatia przewidzialam twe pytanie haha nic nie mow nie zniz sie do poziomu jarmarcznj rajfurki i sie nie tlumacz glupi nie zauwazy madry nic nie powie

TY dla mie trudnych słów urzywasz, trochie angielszczyzny trochie wzrotuw nie polskich i ja nie wiem co ty piszesz ;(

Gość zielonooka z sanoka
co ty nie wiesz to ja ci wytlumacze ty sie nie poddawaj trza sie rozwijac nowe zwroty poznawac jezyk swoj wzbogacac. inteligientnas to chwycisz wlot

Hej. dopiero dołączyłam, widzę, że tu dyskusję zawzięte. odbiegam od tematu...nie wiem czy mam ochote wyjść dzisja do paru na piwko czy posiedzieć przed tv. Fiel sprawdź co tam kula mówi :)

nie no ja tak to chwytam szybko tylko niektóre masz nie polkse słowa i nie mogie jakoś tego złonczyć w jedno całość, ale ogulnie trochie rozómiem. JA nei jestem głópia. dobże rozwionzuje kżyżuwki.

hej zwiazdeczko :) ostatnio nie wrurzyłam z kóli bo się rozładowała, tera operóje kamieniami. Oturz powiem Ci, żeby se dziś piwo darowa, bo jake warzne wydażenie się dziś wydaży na kafeterii. A w temacie mówimy o kórtóralnych zahowaniach, co niekturym jak widać tgo brakóje.

Gość zielonooka z sanoka
fielka z runow wrozysz?ja tez jako volva rzucam czary

co to runy i co to volva? te drugie to pewnie smochut co? a te runy? morze runo leśne?

oj ale w trojmiescie tez sie dziej, festiwal filmowy w gdyni, jakies juwanelia..;a co do zasad dobrego zachwoania to my w szkole taki przedmiot mieliusmy i wszytsko trzeba było znac na pamięć...nawet centymetry w marynarce gdzie ile ma być

a ja take żeczy to mam w palószku. Wszystko wiem, nawet że marynarki się nie zapina na wszystkie guziki tylko na jeden ot gury. a co do piwa to jek cie tam ciongnie to ić, ale rzebys potem nie rzałowała.