Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cassi

Plamienie/krwawnienie na poczatku ciazy w UK

Polecane posty

Gość Cassi

Witajcie kochane Jestem w 4tyg ciazy i od 5dni mam brazowe plamienia.Za wczzesnie zeby zobaczyc pecherzyk na usg. Zaczlam brac na wlasna reke Duphaston,niestety w Uk tego nie propnuja.Wczoraj bhcg 75.00 a progesteron 14.00 mam powtorzyc w piatek.Czy ktoras z was miala podobne doswiadczenia.Czy jest jeszcze szansa?Dodam ze pierwsza ciaza obumarla-zasniad.Przeraza mnie fakt przejscia przez to znowu a niestety objawy byly te same. Podzielcie ze ze mna swoimi historiami z UK....

Gość uk girl
zrób sobie bete to chyba jedyne wyjscie.Ja tez jestem po jednej ciązy obumarłej w UK i wiem jak wyglada tu niestety podczymywanie tak wczesnej ciązy :(

Gość uk girl
jesli masz mozliwosc isc do polskiego lekarza prywatnie to idz,zawsze ci cos moze zaradzic nawet jak to tak wczesna ciąża

Gość dfghjk1212
bo w uk nie podtrzymują ciaży.To mimo wszystko kraj o beznadzieejnym poziomie leczenia.

Gość uk girl
podtrzymuje ale już pózniejsza ,tak wczesna ciaze niestety uznaja ze co ma byc to bedzie nic na siłe

Jedyna porada to idz do polskiego ginekologa napewno jest w twojej okolicy, ja rodzilam w uk ale nie mialam komplikacji. Powodzenia, bedzie dobrze!

Gość uk girl
niestety jak widać nie ma naszej zainteresowanej

Gość tutaj sie nie podtrzymuje ciaz
Do 12 tygodnia,jedyna szansa Pl ginekolog albo zalatw sobie Luteine z Polski..

Gość dwie kreski
Cześć wszystkim ! Mam pytanie: mieszam obecnie w Anglii ale za 1,5 wracam do Polskim. Najprawdopodobniej jestem w 7 tygodniu ciązy i tu pytanie. Czy wizyta u ginekologa w anglii liczy się w polsce do becikowego? Bo wiem ze do 10 tygodnia powinnam zgłoscić się do lekarza w polsce ale nie mam możliwości.

Gość Cassi
Dziekuje bardzo za slowa otuchy. -UK girl jutro ide na druga Bete.Wiem,ze wiesz co czuje jak sie juz to przeszlo raz strach paralizuje... Probujesz znowu? -Fajna Mama jestem z Londynu ;) -1212 rzeczywiscie maja zupelnie inne podejscie do wczesnej cizcy niz Pl. Mam jeszcze duphaston z Pl,biore tyle moge zrobic,za wczesnie na usg Ciagle sprawdzanie czy jeszcze plamie doprowadze mnie do szalenstwa :(