Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania90+

12Skitzo gdzieś znikął twój temat z oceną zdjęcia

Polecane posty

Gość Ania90+

a chciałam dodać, że dobrze ktoś zgadł, że specjalnie piszesz, że plastik, żeby inni chwalili, chyba chciałabyś, żeby inni mówili na ciebie plastik, ale masz przede wszystkim zbyt pulchna buzie i w ogole pospolita jestes, takze do "plastiku" ci daleko, mam kolezanke "plastika", czyli wiadomo super opalona, blond włosy jasne, ale ona jest ładna, słodka, szczupła a ty nie.

Gość Ania90+
no, to można powiedzieć że plastik chociaż bardzo brzydkie oprócz tej czarnej. Ale są tez takie ładne słodziutkie plastiki i 12skitzo pewnie marzy by taka być, ale nistety, z tą pulchną buzią ...

Gość Ania90+
jakie masz BMI 12skitzo? Bo z twarzy wyglądasz na grubą. młode dziewczyny mają zazyczaj takie drobne, szczupłe twarzyczki

Gość Ania90+
skoro nie zależy ci na wyglądzie, to po co trzaskasz jakieś glupie miny a robisz sobie sama foty :D skoro nie zalezy ci na opinii to po co wrzucasz tu swoje zdjecia do oceny?:>

nie chce mi się z tobą dyskutować. Wolę skorzystać z pogody. Miłego ścierania piany z mordy :*

Gość Ania90+
pewnie korzystaj, przejdź się lepiej na dworze zamiast robić głupie fotki, na dobre ci to wyjdzie mały spacerek :D