Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KeeperOfSecrets

jakie pamiętacie najśmieszniejsze wątki (może prowokacje) z kafe?

Polecane posty

Gość moim zdaniem ....
a diabla pod lozkiem?

Gość po godzinach
szukam tematu o najglupszych takstach facetow do dziewczyn/ co najglupszego uslyszalas od faceta ma ktos moze w ulubionych i moglby linka wkleic ? z gory dzieki

Gość BluMen14
Jakby ktoś był zainteresowany - autor opowieści o lubelaku (dwie części), gargusiu (niedokończone, gdyż moderacja usunęła), tarociście-egzorcyście i wiele pomniejszych prowokacji, napisał zupełnie niedawno nową historyjkę (ponoć pamiętnik). Sprawdzone und potwierdzone, że to ten sam osobnik ;) choć tematyka trochę inna i mniej zboczona. Dla fanów pisarza niezrzeszonego: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4846490&start=0

Gość aż łezka sie kręci
Rany jak kiedyś tu było wesoło.Idealna odskocznia takie miłe prowokacje , i tematy a teraz ...jak koszmar takie dno wchodze tu ciągle w nadzieji na cos fajnego w starym stylu i niestety zawód straszny :O Co do tematu to wiele tu wymienionych ale był tez temat o kolesiu co sledził swoja ulubienice zwał sie ,,gdzie ona była '' czy jakos tak niezłe teksty koles tam sadził m.in.-przeprowadzał ,,czynnosci operacyjno sledcze'' Ludzie stwórzmy nowa kafe i żyjmy jak kiedys a gimgówno niech zostanie tu skoro nie można sie ich pozbyć

Gość BluMen14
A mi się wydaje, że zawsze było narzekanie na podszywy, upadek jakości i inteligencji i wspominanie "starych dobrych czasów". Pod tym względem kafe się nie zmieniła. Mam wrażenie tylko, że podszywów jest mniej, najczęściej skopiowane ze starych wątków bądź ebooków starych stulejarzy i dział erotyczny, który kiedyś był wylęgarnią pomysłów i główną siedzibą stulejarstwa, stał się nudny, drętwy i nieciekawy. Brakuje mi też takich charyzmatycznych typów jak: Musztarda, lubelak, matylda, pisarz niezrzeszony, hygeniści, garguś, skoczek i wielu, wielu innych :classic_cool:

ja pamietam kultowy temat "pierdolenie o szopenie", to tak ok. 2005 roku, a jestem tu od 2004, teraz rzadziej juz, niestety, na studiach mialam duzo wolnego czasu:P

a tak w ogole to teraz na maksa spowaznialam, moze ze wzgledu na prace i ogolnie moj wizerunek zawodowy, ale ciagnie mnie tu jak cholera:D

Gość naba na
a jaki jest twoj zawod jesli mozna spytac?bo powaznie to zabrzmiało:D :)

w pracy musze byc powazna, stanowcza, profesjonalna. A tutaj mnie ciagnie i uwielbiam czytac i sie smiac do łez z niektorych tematow:P

Gość może ktoś kojarzy wątek
wcale nie taki dawny "mama i tata buju, buju". Zrobił furorę na erotycznym :P

Gość Kafateryjna Pupencja
Czy ktos widział Pokutnice Janie?

Gość moim zdaniem ....
blueman, dietetyczna opowiesc jest cudna. czytam od 2 godzin. moje ulubione zdanie jak na razie: "Nieszczęsna parówka poszybowała niczym przekarmiony wróbel, pacnęła w okno i spadła na parapet, skąd błyskawicznie zwinął ja Frędzel."

Gość BluMen14
22:47 niby BluMen14 masz tupet jak cholera ,piszesz o podszywach a sam to robisz, jesteś cienki jak szczyny węża.Spodobał ci się mój nick to sobie go weź.

Gość Rolnik z Doliny Nidy
Dla mnie zabawne były prawiczki. Ile czasu można pościęcić na fakt , że się jeszcze nie moczyło kija.

Gość nie pamietam dokładnie
ale kiedyś na erotycznym laska podała numer do kolesia i poprosiła czy może ktoś do niego zadzwonić. Ktośtam zadzwonił, laska: i co on powiedział, ktoś: halo?

Gość t436t3245
"jeszcze byl temat "kot idzie do kosciola ze swieconka?"" To pamiętam :D:D Miałam z tego straszny ubaw :D:D

Gość BluMen14
Łatwo rozpoznać jego styl :) Właśnie przez te zdania "perełki", specyficzne poczucie humoru i fascynację makabrą :) Jak nie masz wrażliwego żołądka i nie boisz się rzeczy obscenicznych, polecam wcześniejsze opowiadania: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3671564&start=0 Ktoś o nicku "wszyscy znamy sryldę" wkleił dwa pierwsze oficjalne opowiadania pisarza usunięte zresztą przez moderatorów. Zwracam uwagę, że nie wszystkie fragmenty sygnowane nickiem "pisarz niezrzeszony" są jego autorstwa. Pod tym nickiem pisało wówczas kilka osób, ale poznacie go po stylu :) I słynna historia tarocisty: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3833023 Pisarz pod nickiem "bardzo miły blondyn z grzywką". Tu również pod tym nickiem pisało kilku autorów. Również łatwo rozpoznać pisarza niezrzeszonego. Życzę miłej lektury i wspominek :)

dziwne, zajzalam na swoj profil i pisze, ze mam tylko 7 postow :o a ja tu pisalam tak duzo za dawnych czasow .... chyba ale pewnie te tematy stare pokasowali, to i ilosc postow sie nie wyswietla .... hm.

Gość był taki temat że sie
dziewczyna młoda po pijackiej imprezie integracyjnej przespała z 50letnim kolegą z pracy i rano miała poszczaną piżamę zastanawiała sie czy to on sie zsikał czy ona pisałam tam podszywy i bylo dużo śmiechu, że sie z takim starym oblechem kotłowała, ktory już moczu nie trzyma.

franca sorry ale tak reklamowałam top na wszystkich możliwych ... itd... że ....ups:D

franca, ja jestem taki wesoły, ekspresyjny, optymistyczny ludzik :)