Gość Cygaryty Napisano Maj 10, 2012 SIEMA jebała mnie dziś mama; jebała mnie dziś mama; jebała mnie dziś mama; jebała-ała-a-ała; Powiedz czemu chujem wieje stąd; powiedz stara kurwo, kto cię ciął; powiedz czemu chujem wieje stąd; powiedz stara kurwo, kto cię ciął; Zgadnij, skąd wiem, że jesteś cięta; chodzisz cały czas po uszy uśmiechnięta; śmierdzi ci z pyska starczym kałem - - to był połączony oral z analem; sorry, kobieto, sorry stara lancypudro; nawet z tobą nam jest tutaj nudno; wiemy już też, że pizdę masz brudną; wcześniej było łatwo, teraz będzie trudno; wiesz kto cię ciął? To twoja mama; wiesz co tam leży? twoja pidżama; Ty i twój stary to piękna drużyna, piękna to para - stary dziad i dziewczyna; cieknie uryna, chyba znów się zaczyna; znowu zaczyna twoja stara cię pocinać; patrz na starego - znów swędzi go John, trzaska ci chujem w twój nowy gramofon, zakładać chce teraz twój tampon, skończyła stara, teraz ruchać chce on; ciągle uprawiacie kazirodztwo; nie będzie wam łatwo, nie będzie wam prosto; jebie cię tata, strzela ci ciągle z bata; wolę nie wiedzieć, co tam u twojego brata eśli smierdzi ci z włazu, a stara znów sapie - - jebała cię dziś mama; a jeśli czujesz coś w dupie, a nic nie wkładasz - - to jebie cię znów mama; jeśli czujesz coś w łapie i odbyt ci chlapie - - to jebie cię też tata; a jeśli mama nie chce, bo czeka w kolejce - - to jebie cię dziś tata; Jeśli smierdzi ci z włazu, a stara znów sapie - - jebała cię dziś mama; a jeśli czujesz coś w dupie, a nic nie wkładasz - - to jebie cię znów mama; jesli czujesz coś w łapie i odbyt ci chlapie - - to jebie cię też tata; a jeśli mama nie chce, bo czeka w kolejce - - to jebie cię dziś tata; ku-ku-kurwy; kurwy; ku-ku-kurwy; kurwy; ku-ku-kurwy; kurwy; ku-ku-kurwy (kurwy, kurwy); Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach