Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walczący z życiem

Gdzie znaleźć wrażliwą dziewczynę ?!?

Polecane posty

Gość duena
pisz do mnie

Gość Walczący z życiem
To chyba nie masz aktywnego konta na gg ?!? Pogadałbym z każdym, bo pewnie mi to pomoże

Gość duena
zaraz tam ci dwa 1)43058441 2)40955729

Gość Walczący z życiem
A to walcząca z życiem, jak ty sobie radzisz. W moim przypadku to prawdę mówiąc nie mam zbyt wielu przyjaciół. Mam kilku, ale czuje się opuszczony.

Gość duena
masz juz

Gość walcząca ze światem
szczerze to zaczęłam myśleć że nie istnieje już facet, który szuka wrażliwej dziewczyny, wróciła mi nadzieja :P nadzieja matką głupich haha :P znając życie to nie spotkam na swojej drodze takiego który szuka takiej dziewczyny jak ja :P w sumie już się z tym pogodziłam :P

Gość Walczący z życiem
Właśnie założyłem sobie jedno konto na gg ale i wysłałem zaproszenie :P

Gość duena
ja tez sama pisz te dwa gg aktualne sa teraz sama jestem

Gość walcząca ze światem
jak sobie radzę? tak naprawdę to właśnie chyba sobie nie radzę :P niby mam przyjaciółki, ale czasami czuję że to nie to, ja właśnie jestem inna i przez to czuję się jak piąte koło u wozu i uznałam że lepiej siedzieć w domu, czytać książki itp, bo im mniej gadasz z ludźmi tym mniej przykrości usłyszysz :P nie żebym non stop w domu siedziała, próbuję nie być taka całkiem aspołeczna :P ale różnie to u mnie bywa

Gość BluMen14
AniołekDaleki11 Piszesz dziewczyno szczerą prawdę .Ciężko poznać bliżej taką dziewczynę bardzo nieufne są,często czerwienią się na sam widok chłopaka.Poznałem kiedyś taką dziewczynę ,musiało sporo wody w rzece upłynąć by poszła ze mną na prawdziwą randkę ale warto było ,biła "plastiki" na głowę .Jak się trochę "otrzaskała" (inne stroje ,fryzura trochę pewności siebie) to musiałem ją mieć stale na swoim radarze ,bo za dużo trutni się zaczeło wokół niej kręcić .Wcześniej mało kto ją zauważał ,wystarczył odważniejszy image i trutni full.

Gość mnbvgcfdr
Wszędzie takie są. Pośród ludzi, np. na imprezie, też możesz spotkać bardzo wrażliwą, wartościową, romantyczną dziewczynę. Takie okazy wcale nie muszą chować się w domu. Po prostu rozglądaj się uważnie i nie bój się zagadać, jak któraś Cię zainteresuje. ;)

Jak ja uwielbiam spokojne dziewczyny ! za taka to bym w ogien wskoczyl mam juz dosc imprezowiczek ktorym po pijaku wsuwac mozna reke do majtek :-(

Gość mnbvgcfdr
Ale jakbyś miał okazję, to pewnie byś wsunął. :)

Gość AniołekDaleki11
Wrażliwe dziewczyny nie mają łatwego życia. Każde złe słowo, każda krytyka jest bolesna. Bardziej przejmują się opinią. Mnie kiedyś pewien chłopak wykorzystał dlatego jestem całkowicie nieufna w stosunku do mężczyzn. Ludzie wrażliwi cierpią 2 razy bardziej więc trzeba być ostrożnym w każdym słowie bo odbierają sygnały i gesty tak na prawde nic nie znaczące dla ciebie. Nie spotkałam jeszcze takiej osoby prawdę mówiąc, sama ukrywam swoją wrażliwość. Może dlatego poza najbliższymi przyjaciółmi i ludźmi z klasy nie utrzymuję kontaktu ? Gdyby chłopak podszedł do mnie i zaczął rozmawiać w sumie nie miałabym pojęcia co odpowiedzieć. Warto najpierw dowiedzieć się coś o takiej dziewczynie bo niezręczna cisza jest pesząca. Pozdrawiam i życzę Ci abyś w końcu znalazł tą dziewczynę. :)

Gość duena
ja jestem spokojna i wrazliwa a mnie nikt nie chce

Gość lamka 2
Ja taka jestem i nikt takich kobiet nie kocha buuu

Gość wrazliwosc nie jest
cecha jakos specjalnie deficytowa poniewaz wiele osob ja posiada. Szczerze mowiac wydaj mi sie, ze nie jest ona zadna zaleta charakteru (no chyba ze mowimy o wrazliwosci szczegolnego rodzaju np na piekno sztuki albo silnie rozwinieta empatie) a ty masz po prostu jakies idealistyczne wyobrazenie o ludziach wrazliwych (sa eteryczni, delikatni, mili itd)a tak miedzy Bogiem a prawda to raczej ciezko z nimi byc i oni sami maj pod gorke bo wszystkiego sie boja , byle pierdola urasta w ich umysle do rangi zyciowego problemu a przeciwnosci losu zalamuja ich kompletnie dlatego zaleta jest wewnetrzna sila a nie wrazliwosc i krucha konstrukcja psychiczna PS no chyba, ze zwyczajnie uzyles zlych slow do opisu osoby o poznanie ktorej Ci chodzi moze np uczuciowa lub zdolna do wchodzenia w glebokie, autentyczne relacje miedzyludzkie byloby lepszym okresleniem

Gość duena
pogadajta ze mna na gg

duena - nikt cie nie chce bo wiekszosc facetow- zwlaszcza mlodych to matoly ktorzy szukaja laseczek do zaliczania a nie milosci wiem co mowie bo 70% moich kumpli takich jest

Gość duena
aa ale ja moge kazdego poznac

Gość Walczący z życiem
Ja też :P

Gość duena
nordic chce cie poznac na gg

Gość mnbvgcfdr
A co z tymi 30%? Zwykle i tak zakochują się w pustych, ale atrakcyjnych dziewczynach, które nawet by na nich nie spojrzały. :)

Gość duena
ja chce wrazliwego faceta na gg teraz do 22.00

Gość BluMen14
AniołekDaleki11 Bardzo dobrze rozumiem o czym piszesz .Chcąc poznać dziewczynę o której wcześniej pisałem ,to musiałem mieć anielską cierpliwość .Udało mi się ją poznać tylko dlatego że jestem uparty i łatwo się nie zniechęcam.Ale często wyglądało to tak jak bym się narzucał .Ciągle słyszałem teksty że nie jest zainteresowana poznaniem mnie(czułem i widziałem jednak co innego),że nie ma czasu bo się uczy,jest czymś zajęta itd.naprawdę potrafiła zniechęcić.Wielkim problemem było ,by dała się zaprosić gdziekolwiek.Początek naszej znajomości to rozmowy które musiałem nonstop podtrzymywać, bo byłaby krępująca cisza. Naszczęście jestem dość wygadany więc jakoś to szło ,ale było ciężko.Piszesz "Warto najpierw dowiedzieć się coś o takiej dziewczynie" Fajna rada tylko jak to zrobić? Jak nawet jej znajomi ,tak naprawdę nic o niej nie wiedzieli.Tylko dzięki mojemu uporowi i cierpliwości zostaliśmy parą,warto było nie mam wątpliwości ,ale to była droga przez męke.

Gość duena
co z tymi wrazliwymi facetami sa tu??????????????

Gość walcząca ze światem
Blumen, no to gratuluję wytrwałości i fajnie że się opłaciło, tylko że niestety większość facetów teraz chyba woli podane wszystko na tacy, zero starania się i w ogóle, fakt że jak za dużo trzeba się starać to też nie za dobrze, ale niektórzy już tacy są, życie daje popalić, człowiek się naobserwuje i później ciężko uwierzyć że ktoś może mieć wobec ciebie czyste intencje :(

Gość duena
swieta prawda

Gość duena
no to kto na gg