Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEEEJJ

PROBLEMY Z WŁOSAMI??? PISZ POMOGĘ

Polecane posty

Gość to ja tez chce porady
no tak ale ja mam ani to proste ani krecone takie nijakie jak ich nie potprostuje masakra jest

Gość HEEEJJ
ja mam takie zdjecia o jakich NAPISAŁAM TAK BO MI SIE TAK CHCIAŁO I CO CI DO TEGO?? MASZ LEPSZE RADY TO PODZIEL SIĘ A NIE RWIESZ ZA SŁOWKA

Gość ja mam takie zdjecia o jakich
no ale dobra dawaj tą rade na porost wlosow bo ktos pytal, normalnie ciekawosc mnie zżera co doradzisz :D

bo Ci sie chcialo... to na innym temacie napisz ze radzisz jak wyleczyc sie z różnych chorób i pisz głupoty bo tak Ci sie chce 🖐️ nie znasz sie to nie udawaj 🖐️

Gość HEEEJJ
ja mam takie zdjecia o jakich SUSZARKA TO PODSTAWA DO STYLIZACJI WLOSÓW JAK NAJBARDZIEJ ALE JA POMOGŁAM JUŻ WIELU KOLEŻANKOM TAKZE WIESZ TWOJE OPINIE TU MNIE JAKOŚ MAŁO INTERESUJĄ

Gość HEEEJJ
ja mam takie zdjecia o jakich PIERDOL PIERDOL JA POSŁUCHAM:p

no stylizacji, to samo napisałam - uwazasz ze codzienne chec uniesienia wlosow to stylizacja? :D dooobra nie mam wiecej pytan :D po co zrobic cos zdrowo naturalnie? łatwiej zniszczyć prawda 🖐️ dobra chcecie to sie jej słuchajcie, ja tam widze rady dla wypalonych tapeciar wiec dziękuje :D 🖐️

Gość HEEEJJ
taki sobie gościu NA ŁYSIENIE TO JUŻ PISAŁAM KOMUŚ GARNIER NERIL HAAR REAKTIV

Gość okrasa
ja polecam olejek argonowy, dobry na suche włosy, ja nakładam głównie na koncówki,zeby włosów nie obciążac, wczesniej uzywałam jedwabiu ale nie dawał takiego efektu, teraz mam bardzo świecące włosy. Włosy myje delikatnymi szamponami dla dzieci- mi to pomaga na suche , puszace i zniszczone włosy.

Gość to ja tez chce porady
a ile tego olejku na cale wlosy czy koncowki tylko? i gdzie go kupie?

Gość HEEEJJ
WEŹ IDZ KOBIETO JAKBYŚ ZOBACZYŁA MOJE WŁOSY TO BY CI KOPARA OPADŁA ZĘBÓW BYŚ NIE ZDĄZYŁA ZBIERAĆ NA TYM FORUM POLECAM SPOSOBY TUDZIEŻ INNE METODY DBANIA O WŁOSY NIE KAZE NIKOMU TEGO ROBIĆ A TAMTEGO STOSOWAĆ STARAM SIĘ POMAGAĆ

a ja mam taki problem ciekawe czy mi pozmozesz moje wlosy rosna tylko do tego samego momentu i ani cm dalej scinalam wiele razy i zawsze konczy sie na tej samej dlugosci uzywalam wielu odzywek i szamponow na porost ale nic nie pomogly.

Gość HEEEJJ
Nerwica to ja uMARŁAŚ??? NIE MOGĄ CI WŁOSY ROSNĄC I PRZESTAĆ CO TY BREDZISZ

Prosze, pomoz mi! W ubieglym roku pierwszy raz w zyciu przefarbowalam moje piekne blond wlosy na czarno. A ze mi nie pasowal ten kolor, to znowu rozjasnilam kilkakrotnie na blond. Juz nigdy nie bede miala moich pieknych naturalnych wlosow. Teraz co miesiac farbuje, zeby odrost byl nie widoczny. Wlosy wypadaja mi garsciami. Co robic? Prosze, pomoz!!

HEEEJJ taki sobie gościu NA ŁYSIENIE TO JUŻ PISAŁAM KOMUŚ GARNIER NERIL HAAR REAKTIV Hahahhahahha :D Kurwa cud medycyny, prawdziwe lekarstwo na łysienie :D Nie ważne geny, nie ważna dieta - szampon i przestaniesz łysieć :D Łysienie to forma choroby i w pierwszej kolejności nalezy zadbać o siebie od środka, napewno nie zastąpione będą witaminy z grupy B, plus inne dodatki które można spotkać chociażby w suplementach diety - już sto kroć lepsza jakaś skrzypowita ogólnie na zdrowie jak szampon z dupy sprawiające wrażenie poprawy. Na same włosy woda brzozowa do wcierania w skóre która wzmacnia i wpływa korzystnie na wydzielanie sebum aby włosy zbyt łatwo nie wypadały - będą zdrowe, mocne a cebulki długo będą się trzymały. Poza tym warto głowe masować bo wpływa to na ukrwienie skóry, znawczyni może nie wie ale to przy naczyniach krwionośnych wyrastają cebulki i jeśli z nimi będzie poprawa cebulki również się poprawią - mocne i zdrowe. Dobre są takie pajączki do masowania ale warto to robić naprawde codziennie. Dużo osób działa też od środka poprzez picie napoju drożdżowego z zabitych wrzątkiem drożdży - o tym radze przeczytać dokladnie w google bo duzo pisania, dowiesz sie co dokladnie taki napoj zawiera co ma wplyw na umocnienie wlosow A polecany szampon polecam stosowac rowniez - żeby mieć czyste i ładnie pachnące włosy 🖐️ Dobranoc 🖐️

Gość no rzeczywiście
HEEEJJ Nerwica to ja uMARŁAŚ??? NIE MOGĄ CI WŁOSY ROSNĄC I PRZESTAĆ CO TY BREDZISZ idiotka z Ciebie wiele osób ma ten problem specjalistko od włosów...

Gość okrasa
co do olejku arganowego to ja daje troszke na dloń ,wcieram w koncówki a co zostanie to lece po calych włosach, a gdzie go kupic to ja nie wiem, mieszkam za granicą i tu kosztuje 2 euro- 18 ml, ale starcza spokojnie na 3 miesiace. Co do porad HEEEJJ to uważam,ze dobrze radzi,szczególnie jeśli chodzi o naturalne metody.

A ja mogę? mogę ja odpisać co robić jak włosy przestają rosnąć? :D

Gość a ja Wam wszystkim
olej rycynowy kosztuje ok 5zł, kupić można go w aptece, smaruje się go przy samej głowie, tak jakby fabować odrosty, pasmami.

Gość florecita
do autorki topiku Co zrobic zeby wlosy u nasady byly podniesione sztywne wrecz a na dole gladkie jak uzywam odzywek to sa one przyklapniete

Gość HEEEJJ
happy feet po pierwsze jeśli chcesz wrócić do swoich naturalnych włosów to proponuję wybrać farbę podobna do twojego naturalnego odcienia wtedy jak będą rosły nie zauważysz że są odrosty. Chcę powiedzieć że stosowanie rożnego typu rozjaśniaczy to właśnie sposób na duze wypadanie włlosów więc za nim podejmiesz tak radykalną zmianę koloru włosów najpierw pomyśl czy dobrze bedziesz w nim wygładała. A jeśli już chodzi o farbowanie to raczej nie farby tylko szampony koloryzujące nie niszczą włośów tak jak farba. na wypadanie polecam neril haar reaktiv jest naprawdę dobry i zadbaj o włosy nie tylko zewnętrznie ale i wewnątrz skóry głowy czyli tabletki na odżywienie cebulek i witaminy z grupy B

Gość HEEEJJ
florecita dawałam kilka rad na ten temat właśnie ale jeśli już to ja np stosowałam zieloną schaume zalęzy tez od długości włosów bo jeśli są długie i ciężkie to będą przychlapniętę, proponuje jakąś fryzurę która zmieni objętość włosów

Gość HEEEJJ
imbecyl od włosów z tej autork włosy nie mogą przestać rosnąć kobiecino jeśli już to rosną wolniej z kąd ty takie madre rzeczy bierzesz??

Gość adibi
podobny problem-mialam kolor czerwony-taki bardzo czerwony. spieram go za rada fryzjerki szamponem przeciwlupiezowym, po malu przeswituje przez to rozowo-szare cos co zostalo moj wlasny, taki ciemniejszy blond... i pytanie. czy wystarczy ze teraz poloze np ciemny blond i mi przykryje te resztki rude czy dekoloryzacja???

Gość HEEEJJ
ale chcesz wrócić do naturalnego?

Gość adibi
chce przed latem wrocic w miare do naturalnego, bo na lato bardzo mi wokolo buzi jasnieja, prawie do bailych i chcialabym miec mozliwie zblizony do naturalnego kolo na koncach, dodam ze mam juz odrost tak z 6cm i niby jakos sie "zlew" z tym rozowo-blond-burym hehe

Gość adibi
"zlewa"

Gość *liliann
@ HEEEJJ Ja, naturalna blondynka, wiek 25, włosy do łopatek, lekko falują. MATOWE! Jak to zmienić? :) :) :)

Gość HEEEJJ
hmmm ja nigdy włosów nie farbowałam ale moje koleżanki miały tez ten problem że np blondynka miała farbowane na czarno i chciała znowu blond. Zrobiła takie cuś że położyła na włosy farbę o 2 tony ciemniejszą od koloru naturalnych wlosów i powiem ci ze jak odrastały jej naturalne to nie było widać różnicy

Gość dsfssrgrg
BYŁAM U FRYZJERKI NA DEKOLORYZACJI Z CZARNYCH... miałam zachcianke w stylu BLOND... fryzjerka połozyłą mi ciemny blond i mam aktualnie taki kolor podobny do tego na tym zdjeciu http://imageshack.us/photo/my-images/299/7889 8710.jpg/ Żle sie czuje tragicznie, moje włosy sa wypłowiałe suche i sie nie błyszczą... Miałam to robione 2 tygodnie temu.... Czy mogę zafarbowac to na jasny brąz?? albo na brąz??? bo w tym wygladam jak smierc strasznie