Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEEEJJ

PROBLEMY Z WŁOSAMI??? PISZ POMOGĘ

Polecane posty

Gość czrnulciaa11
Mam ceramiczą remington. I nie prostuje bardzo mocno tylko tak z wierzchu. Mam jedawb i odżywkę ekspresową z gliss kura z jedwabiem

Moje włosy zaraz po umyciu dzielą się na grube pasma i wyglądają, jak przetłuszczone :O Rozczeszę je i są ładne, ale wyjdę na dwór i już się dzielą :O Odstawiłam na 3 miesiące wszelkie silikony, ale nie pomogło...

Gość Odpowiedz mi prosze_
To tak: Suszę zimnym lub średnim strumieniem w zależności od czau. O żadnej jonizacji nie slyszalam. Suszę od dolu wlosy. Zdarza mi się prostować wlosy, ale niezbyt często. Powiedzmy raz na dwa tygodnie. Czasem raz na tydzień, ale to rzadko.

Gość HEEEJJ
BERBEC WIESZ CO JEŚLI CHCESZ MIEĆ UNIESIONE WŁOSY TO JEST PARE TRIKÓW NA TO I SPRAWDZONE SĄ ALE MUSISZ UŻYWAĆ SUSZARKI I EWENTUALNIE JEŚLI JUŻ NIE MASZ NA TO CZASU TO WŁOSY OD CZUBKA GŁOWY NA OCZY TAPIR PRZY SKÓRZE GŁOWY I TAK Z KAŻDĄ WARSTWĄ I WŁOSY DO TYŁU PÓŹNIEJ WYSTARCZY UŁOŻYĆ , A JEŚLI CHODZI O PRZETŁUSZCZANIE TO TWOJE WŁOSY EWIDENTNIE SĄ CZYMŚ PRZECIĄZANE NIE UŻYWASZ ODPOWIEDNICH PREPARATÓW

Gość Odpowiedz mi prosze_
A i nie zawsze susze wlosy. Często same mi schną:) Myje mniej więcej co drugi, czasem co trzeci dzień.

a ja mam taki problem ciekawe czy mi pozmozesz:) moje wlosy rosna tylko do tego samego momentu i ani cm dalej scinalam wiele razy i zawsze konczy sie na tej samej dlugosci uzywalam wielu odzywek i szamponow na porost ale nic nie pomogly.

Gość HEEEJJ
czrnulciaa11 ZMIENIAJ ODŻYWKI I SZAMPONY NIE MOZNA STOSOWAĆ TEGO SAMEGO CIĄGLE ALE JEŚLI JUŻ TO DO PŁUKANIA WODA Z WYCIŚNIĘTĄ POŁÓWKĄ CYTRYNY WŁOSY BĘDĄ SIĘ BŁYSZCZAŁY

Gość HEEEJJ
Pancerna Kołdora A CZEGO UŻYWAŁAŚ DO WŁOŚÓW??

Gość ja mam takie zdjecia o jakich
HEEEJJ Niebiesko zielona..! POPROSTU NIE POLECAM CI JEJ JEST ZŁA NIE TYLKO JA SIĘ NA NIEJ PRZEKONAŁAM ALKE JEŚLI SIĘ INACZEJ SPRAWDZI W TWOJEJ WERSJI TO JAK NAJBARDZIEJ JĄ STOSUJ O kurwa rada jak chuj :D nie polecam bo po prostu nie polecam :D 🖐️ Znawczyni z Ciebie od siedmiu boleści 🖐️ produkty syossa mają w sobie składniki silnie wysuszające włosy, więc jak masz suche to tym bardziej nie używaj z tego właśnie powodu a nie bo ktoś po prostu nie poleca :D :D :D

Gość HEEEJJ
Odpowiedz mi prosze_ JONIZACJA TO TAKIE CUŚ CO SPRAWIA ZE WŁOSY NIE PUSZĄ SIĘ A CO DO NADANIA OBJĘTOŚCI TO WARSTWOWE OBCIĘCIE WŁOSÓW CZYŁI TAKIE CIENIOWANIE Z OKOŁO 3 WARSTWY BO IM DŁUŻSZE WŁOSY TYM CIĘŻSZE A WSPOMNIAŁAŚ ŻE MASZ GRUBE WŁOSY DLATEGO SKRUĆ JE Z DŁUGOŚCI

W czasie, kiedy odstawiłam silikony używałam tylko całkowicie naturalnego szamponu. Teraz myję zwykłym szamponem i nakładam odżywki, które dokładnie spłukuję. Nie stosuję żadnych pianek do włosów i innych.

HEEEJJ BERBEC WIESZ CO JEŚLI CHCESZ MIEĆ UNIESIONE WŁOSY TO JEST PARE TRIKÓW NA TO I SPRAWDZONE SĄ ALE MUSISZ UŻYWAĆ SUSZARKI Hahahahha skąd Ty te rady dajesz :D dziewczyny nie słuchajcie jej :D Chcesz mieć uniesione włosy? Rozczesuj dopiero po wyschnięciu z głową pochyloną w dół od tyłu głowy ku czubkowi, jak dobrze rozczeszesz i się podniesiesz to resztę wymodeluj już tylko rękoma

Gość juniss93
macie jakis cudowny srodek na porost wlosow bo moj mąz ma ich bardzo malo...

Gość HEEEJJ
ja mam takie zdjecia o jakich DOBRA DZIEWCZYNO JAK MÓWI NIE POLECAM TO NIE POLECAM A JAK CHCESZ CHODZIĆ Z SZOPĄ NA GLOWIE TO TWOJA SPRAWA

Gość a ja Wam wszystkim
POLECAM olej rycynowy! Wsmarowuje się w cebulki na noc lub na kilka godz a potem myje się szamponem. Włosy lepiej rosną, nie wypadają , dobrze się rozczesują i układają. Stosować na początku co kilka dni a później raz na tydz wystarczy. Na suche włosy polecam oliwe z oliwek lekko podgrzaną z dodatkiem soku z cytryny, nacieramy nią włosy i zawijamy ręcznik na głowę, po ok godzinie dokładnie myjemy włosy, efekt już po pierwszym razie!

Gość HEEEJJ
ja mam takie zdjecia o jakich IDZ DZIECKO PŁÓŻ SIĘ SPAĆ BO BREDZISZ

Gość juniss93
k

Gość HEEEJJ
a ja Wam wszystkim HEJ A ILE ON KOSZTUJE TEGO JESZCZE NIE STOSOWAŁAM

Gość HEEEJJ
Nerwica to ja NAPISZ JESZCZE RAZ BO ZGUBIŁAM SIĘ

Gość to ja tez chce porady
mam grube i sianowate wlosy a mala buzie jak umyje to wygladam jak pudel ni to proste ni krecone szopa pusza sie jak jest wilgoc wygladam jakby piorun we mnie walna chodze w zwiazanych uzywam nivea do suchych i dlugich + ta odrzywke i potem wcieram w mokre wlosy troche jedwabiu i na drugi dzien prostuje prostownica ceramiczna

no tak oczywiscie bo zeby zdrowo zadbac o wlosy to nalezy je niszczyc :D niech susza zeby podniesc a za miesiac pisza o nastepne rady - jak uratowac wlosy spalone suszarka :D no dobra jeszcze mnie ciekawi co genialnego napiszesz na porost włosów, no dawaj rozbaw mnie tak dobrze jak wczesniej :D

Gość HEEEJJ
ja mam takie zdjecia o jakich KOBIETO NIE ŻYJEMY W SREDNIWIECZU A SUSZARKA TO NIE WIELKIE ZŁO OD CZASU DO CZASU MASZ JAKIEGOŚ PROBLEMA JESZCZE??

ja jej nie napisalam ze ma uzywac te produkty z syossa tylko rozbawila mnie Twoja odpowiedz na temat tego dlaczego ma ich nie uzywac - BO NIE POLECAM :D No kurwa rada za 100punktów :D Znawczynią jesteś co chce radzić a nie wiesz czemu pewnych produktów się nie poleca? to ze Tobie cos nie dziala to nie swieto lasu, czytaj sklad i bedziesz wiedziala czemu a wtedy bedziesz wiedziala komu radzic a komu odradzac bo bedziesz wiedziala czemu a nie BO NIE :D :D :D

Gość HEEEJJ
to ja tez chce porady O JA KOBIETO WEŹCIE WYWALCIE TE PROSTOWNICE JA TEGO NIE STOSUJE TO NISZCZY WŁOSY JAK CHOLERA JESLI JUŻ TO SUSZ SUSZARKĄ Z ZIMNYM NAWIEWEM OD GURY ABY ZAMKNĄĆ ŁUSKI WŁOSÓW I NADAĆ IM GŁADKĄ POWIERZCHNIĘ

No sorry ale jak ktos chce podniesc wlosy to raczej nie raz w miesiacu prawda? a poza tym wiesz ile dziewczyn nie umie uzywac suszarki? Codruga przytyka ja nieumiejetnie prawie ze do wlosow na na maxa goracym strumieniu. Kazda dobra fryzjerka ktora sie zna odradzi suszarke na takie cos, suszarka to wymog przy modelacjach a nie przy DBANIU o wlosy, na dbanie są inne sposoby ale jak sie nie znasz i jedyne sposoby jakie znasz są od wypalonych dziuń to Twoja sprawa ale nie doradzaj tego komus kto o wlosy chce DBAĆ