Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEEEJJ

PROBLEMY Z WŁOSAMI??? PISZ POMOGĘ

Polecane posty

Gość adibi
ale problem w tym ze 2 tony ciemniejsze to juz brazy, a brazy wpadaja w taki miedziany raczje brazowy odcien. a moje wlosy naturalnie sa szare, a na lato szare z piaskiem ;) kto poradzi czy wystarczy ciemny blond? a moze ktos wie ktora farba jest jakos wyjatkowo mocna i dobrze kryjaca?

Gość HEEEJJ
*liliann płucz włosy w wodzie z wyciśnietą połówką cytryny. ogólnie to jeszcze polecam abyś na koniec płukała końce w zimnej wodzie bo zamykają się łuski włosó i wygładzają powierzchnię . Przy suszeniu jeśli to robisz to powietrze kierj od czubka głowy w dół. a tu juz nabłyszczacze w spreyu jeśli stosujesz i wolisz takie metody Kadus Slom Glow Attraction, lub Wella Shimmer Spray

Gość *liliann
@ HEEEJJ Cytryna i zimna woda nic nie dają. Próbowałam przed długi czas. Nabłyszczacz mam, ale jedna naturalny połysk byłby lepszy. Włosów nie suszę. Może taką mam strukturę włosa? Trzeba się z tym pogodzić.

Gość HEEEJJ
dsfssrgrg przechodzenie z koloru ciemnego na jasny to zły pomyśł to zależy od odcienia twojej twarzy oczu dlatego nie rób tak więcej

Gość HEEEJJ
*liliann Najlepsze rezultaty daje płukanie włosków wodą z octem (na szklankę wody łyżeczka octu). Polecam też dodawanie do szamponu olejku rycynowego (pare kropelek), działa bardzo dobrze na włosy, nie tylko nabłyszcza

Gość *liliann
Dzięki :) Może te sposoby coś dadzą. 🌻

Gość HEEEJJ
Nmzc

Gość burman69
a może zagęszczanie włosów> spróbuj, bo warto! ja mam zagęszczone i wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz zajrzyj na internet Beauty for You, tam mają wszystko opisane jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość :)

Gość burman69
a może zagęszczanie włosów> spróbuj, bo warto! ja mam zagęszczone i wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz zajrzyj na internet Beauty for You, tam mają wszystko opisane jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość :)

Gość goÃ�Â�Ã�Â�