Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HEEEJJ

PROBLEMY Z WŁOSAMI??? PISZ POMOGĘ

Polecane posty

Gość HEEEJJ

PISZCIE CO MACIE NA TYCH GŁOWACH JA POSTARAM SIĘ POMÓC

Gość czrnulciaa11
Ja mam pytanie mam czarne farbowane włosy używam szamponów na większa objętośc bo sa troche cienkie. Z natury mam falowane wlosy. chce zeby błyszczaly ale mam matowe co robic?

Gość dramat dziewczyno
ja mam obecnie jeżyka w łaty na głowie, większość białych, część ciemny blond, w ciągu 2 lat wypadły mi wszystkie , brwi , rzęsy i picze też, teraz odrastają, ale tak jak pisałam, w łaty;/

Gość zielono mi 2
Ja mam grube tzw krecone, ale suche i nic nie pomaga na nie tylko prostownica. Szukam takiej odżywki, ktora by prawie sama wyprostowala i nawilzyla te wlosy. Co proponujesz?

Gość HEEEJJ
czrnulciaa11 WIESZ CO JA POLECAM OGÓLNIE NATURALNE ODŻYWKI I PREPARATY DO WŁOSÓW. JEŚLI CHODZI CI O TO BY NADAĆ WŁOSOM ŚWIEŻOŚC I POŁYSK TO POLECAM CI PO SPŁUKANIU WŁOSÓW WODĄ ABYŚ JE KOLEJNY RAZ SPŁUKAŁA WODĄ Z WYCIŚNIĘTĄ POŁÓWKĄ CYTRYNY, NAPRAWDĘ DZIAŁA POLECAM

Gość HEEEJJ
zielono mi 2 DO KRĘCONYCH WŁOSÓW TO POLECAM cI ODŻYWKĘ Z nIveA PROSTUJĄCĄ WŁOSY A JEŚLI CHODZI O PRZESUSZENIE TO JA NP UŻYWAŁAM TAKIEGO SPECYFIKU JEDNEGO Z APTEKI ALE KURDE NAZWE ZAPOMNIAŁAM POSZUKAM W NECI TO cI NAPISZE JEST GENIALNY DO SUCHYCH WŁOSÓW KOSZTUJĘ OK 20 ZŁ I JEST REWELACYJNY

Gość HEEEJJ
Niebiesko zielona..! JA PRZEZ DWA TYG UŻYWAŁAM WYWARU Z POKRZYWY NA PRZETŁUSZCZANIE A DŁUGIE MASZ WŁOSY I CO NA NIE STOSUJESZ JAKI SZAMPON I ODŻYWKI??

Gość czrnulciaa11
Ciekawy sposób spróbuje z tą cytryną:) a jeżeli chodzi o jakies nabłyszczacze albo mgielki nabłyszczajace?

Gość zielono mi 2
Fajnie dziekuje, czekam zatem. O tej odzywce niwea do prostowania slyszlam juz dobre opinie. Dziekuje! Ale czekam na ten specyfik do nawilzania. Nawilzone wloski, to polowa sukcesu.

Gość HEEEJJ
zielono mi 2 JA CI OGÓLNIE POWIEM ŻE MAM OBSESJE NA PUNKCIE MOICH WŁOSÓW MUSZĄ BYĆ ZADBANE I NAWILŻONE A TA ODŻYWKA TO WAX W APTECE DOSTAĆ MOŻNA

Gość HEEEJJ
czrnulciaa11 TU ZALEŻY JAK TWOJE WŁOSY NA TO REAGUJĄ BO SPRYSKASZ I BĘDZIESZ MIAŁA ZA CHWILĘ PRZETŁUSZCZONE ALE JEŚLI JUŻ TO POLECAM JEDWAB ,A CO DO CYTRYNKI TO JESZCZE ONA RTOZJAŚNI CI WŁOSY A JEŚLI CHCESZ PRZYCIEMNIĆ TO WYWAR Z POKRZYW I EWENTUALNIE SZAMPON POKRZYWOWY I TAK WGL DZIEWCZYNY POLECAM WAM Z CAŁEGO SERCA NATURALNE METODY DBANIA O WŁOSY. MOGĄ BYĆ TROSZKĘ ŻMUDNE ALE EFEKT JEST BEZ PORÓWNANIA Z TYMI DROGIMI KOSMETYKAMI CO MAJĄ W SOBIE SAMĄ CHEMIĘ

Gość PiaLove
Witam, ja mam problem taki, że mam rzadkie włosy, w okresie dojrzewania zaczęły mi wypadać i tak zostało. Były gęste jak pamiętam a teraz jest ich strasznie mało i na dodatek cienkie się zrobiły. Nie wiem co robić, marze o gęstych włosach, stosuję odżywki i inne preparaty do włosów, są zdrowe tylko, że rzadkie co zrobić aby odżyły? Podciąć je? Mam je do ramion, nigdy nie miałam krótszej fryzury... od jakiegoś czasu zastanawiam się nad krótką fryzurą... czy mi to pomoże?? co mam zrobić ??

Gość czrnulciaa11
Używam jedwabiu ale nie błyszczą;/ używam szamponu z rzepą fajna objętośc po nim ale wlosy tez bez połysku ;/ a marzą mi się błyszczące włosy jak u Iwony Pawlovic ;)

Gość zielono mi 2
Acha dzieki kiedys uzywalam, ale nie pamietam jaki byl efekt. A jeszcze mam pytanie, co ile myc wlosy takie jak moje no powiedzmy krecone?

ja znowu mam strasznie cienkie wlosy i nawet po myciu wygladaja na przetluszczone. Co zrobic zeby byly bardziej geste i nieprzetluszczone?

Gość HEEEJJ
PiaLove jA DO WYPADAJĄCYCH WŁOSÓW UŻYWAŁAM Z GARNIERA TAKIEGO PŁYNU NERIL HAAR REAKTIV . bYŁ TAKI OKRES ŻE WYPADAŁY MI KĘPAMI TAKŻE TEN PŁYN SPRAWDZIŁ SIĘ REWELACYJNIE, WADĄ JEST TO ŻE GO TRZEBA WSMAROWYWAĆ W SKÓRĘ GŁOWY NO I NIE PRZYJEMNIE PACHNIE EFEKT NASTĘPUJE PO 8-12 TYG ALE JEŚLI CHCE MIEĆ SIĘ PIĘKNE WŁOSY TO NIESTETY TRZEBA POCIERPIEĆ

Gość HEEEJJ
czrnulciaa11 A JAK SUSZYSZ WŁOSY?

Gość HEEEJJ
zielono mi 2 MYJ TLE RAZY ILE TYLKO BĘDĄ WYMAGAŁY CO 2 DNI A NAWET I CODZIENNIE

Gość HEEEJJ
berbec A JAKICH UŻYWASZ SZAMPONÓW I ODŻYWEK LUB JAK JE STYLIZUJESZ??

Gość PiaLove
Hmmm.. dzięki... może przełamię się i spróbuję...

Gość Odpowiedz mi prosze_
Z nieba mi spadlaś. Mój problem to wiecznie klapnięte wlosy. Są grube ale nie koniecznie gęste. Mam je gdzies do lopatek. Mój problem jest taki, że jak się nie zetnę, to caly czas wyglądam praktycznie tak samo. Grzywka mi się nie uklada- robią mi się grabki, a poo jednej stronie zawsze mam taki "puszek". Ogólnie moje wlosy to coś w stylu Ainston. Może poradzilabyś mi jakąś fajną niebanalną fryzurę na takie wlosy? Poza tym co można robić, żeby wydawaly się gęstsze? I jakieś sposoby na nadanie slonecznych refleksów? (jestem blondynką ciemną)

Gość HEEEJJ
Niebiesko zielona..! WIESZ CO NIE POLECAM CI ODŻYWKI Z SYOSS JEŚLI JUŻ TO ODŻYWKA Z NIWEA

Gość czrnulciaa11
Rzadko suszę wlosy ale częsciej prostuje

Gość HEEEJJ
Odpowiedz mi prosze_ MMM JEŚLI CHODZI O TWOJEI WŁOSY TO MUSISZ MI PARE KWESTI POWIOEDZIEĆ NA TEMAT CO STOSUJESZ JAK JE SUSZYSZ CHODZI MI TU O TO CZY SUSZYSZ SUSZARĄ JAKĄ ( Z STRUMIENIEM ZIMNEGO POWIETRZA Z FUNKCJĄ JONIZACJI) KIERUNEK SUSZENIA WŁOSÓW I CZY PROSTUJESZ. dUŻO PYTAŃ ALE TO MI POMOŻE OKREŚLIĆ TROCHĘ TO W JAKIEJ KONDYCJI SA TWOJE WŁOSY

Gość HEEEJJ
czrnulciaa11 A PROSTOWNICE Z JAKĄ POWŁOKĄ MASZ I MI POWIEDZ JESZCZE CZY UŻYWASZ JAKIEJŚ OCHRONNEJ MASKI NA WŁOSY PTRZED PROSTOWANIEM??

cały czas uzywam shaumy z odzywka wlosow nie stylizuje bo wogole nie mam czasu i nie umiem wlosy mam 10 cm za ramiona sa koloru taki mysi ciemny blad pianek nie uzywam bo mam na nie uczulenie

Gość HEEEJJ
Niebiesko zielona..! POPROSTU NIE POLECAM CI JEJ JEST ZŁA NIE TYLKO JA SIĘ NA NIEJ PRZEKONAŁAM ALKE JEŚLI SIĘ INACZEJ SPRAWDZI W TWOJEJ WERSJI TO JAK NAJBARDZIEJ JĄ STOSUJ