Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiadz Jaroslaw

szatan Was opetal!

Polecane posty

Gość ksiadz Jaroslaw

Drodzy parafianie! Obserwuje Was juz dluzszy czas I oczom nie wierze, ze tyle zla, tyle przemocy tyle satanistycznych tematow! Gdzie dobro, czemu w tym przypadku zwyciezylo zlo? Daliscie sie opetac diablom, pozwoliliscie, aby on Wami rzadzil, aby On za Was decydowal! Za mojej mlodosci to bylo nie do pomyslenia, aby mlodzi ludzie przed slubem wspolzyli ze soba, aby w malzenstwach byly zdrady. Skad tyle cudzolostwa w Was? Dlaczego tak latwo dajecie sie nabrac? Skad te rozwody? Skad te nieczyste mysli? Bede sie za Was modlil, mam nadzieje, ze swiety Piotr przy rekrutacji bedzie bral pod uwage to, ze dzialacie w afekcie, ze za Waszymi zlymi czynami nie stoicie Wy sami, tylko szatan.

Gość ksiadz Jaroslaw
Zalozylem ten temat z nadzieja, ze bedziecie chcieli tu, w tym miejscu zalowac za swoje grzechy. Bog bedzie wiedzial kto wypowiada dane slowa I jesli szczerze zalujecie swoich czynow, bedzie Wam przebaczone. To taka anonimowa spowiedz, bez klamstw.

Gość trzyma dystans..
Ojciec Tadeusz mym pasterzem!! ;*

Gość ksiadz Jaroslaw
A jednak nie macie odwagi wyznac swoich grzechow. Oj bedzie koniec swiata, oj bedzie. Ludzie ziemia sie rozstapi jesli nie zmienicie swojego zachowania!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja jestem ladacznicą, mam kilku kochanków.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mam 33 lata i miałam ponad 50-ciu partnerów.

Gość fwefgwgftwq
a wiesz ksieciu moze gdzie jest najwiecej pedofilow ?

Gość _Malutka_
A za moich czasów nie było księży pedofilów , nie wozili się nowymi autami i nie włóczyli po dyskotekach. To dopiero jest grzech.

Gość _Malutka_
fwefgwgftwq Dobrze postawione pytanie :-) Gdzie ci księża z powołania? Nie ma, umarli...

Gość ksiadz Jaroslaw
Dystans Tadeusz to zywe wcielenie szatana, nie ufaj mu, on chce Cie okrasc nie tylko z pieniedzy, ale I z duszy. Diabel to jego rodzina. Wez pismo w reke, kleknij przed swietym obrazem I obiecaj, ze nie bedziesz wierzyl zlym istotom.

Gość ksiadz Jaroslaw
Panie odpusc im te grzechy. wracajac do celibatu ksiezy, celibat to nie jest wstrzemiezliwosc od sexu, celibat to zakaz wstepowania w malzenstwa. Ksiadz to tylko czlowiek, to tylko zawod. Sex to ludzka natura I kazdy ma do tego prawo.

Gość ksiadz Jaroslaw
I nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Jeden ksiadz rozbija malzenstwa, inny pociesza zrozpaczona dusze, czyni dla niej dobro dajac jej siebie, wspierajac ja nie tylko slowem, ale I cialem.

Gość ksiadz Jaroslaw
Ja jestem ksiedzem z powolania, od dziecka szedlem sciezka Boza. Sluzylem do mszy, jezdzilem na oazy, spiewalem w scholi, robilem zbiorki dla dzieci bozysz, z kieszonkowego od rodzicow zabieralem biedniejsze dzieci na wycieczki, kupowalem im to czego nie mieli. Ksiadz to dobro.

Ojcze nasz zaczynam się modlić , bo wg ciebie coś mnie opętało.

Gość BronisławSponsor
Dlaczego współżycie przed ślubem to grzech?

Gość ksiadz Jaroslaw
Glixie ktos wyrzadzil Ci krzywde, teraz winisz za to caly swiat. Ale Bog jest przy Tobie caly czas I dopoki bedzie w stanie do puty bedzie zwalczal szata. A Ty daj Panu szanse wstapic w Twoje serce.

Gość ksiadz Jaroslaw
Glixie ktos wyrzadzil Ci krzywde, teraz winisz za to caly swiat. Ale Bog jest przy Tobie caly czas I dopoki bedzie w stanie do puty bedzie zwalczal szata. A Ty daj Panu szanse wstapic w Twoje serce.

Gość ksiadz Jaroslaw
Dlatego, ze Wasze cialo do poki nie tkniete, do poki jest tajemnica jest cialem bozym. Wy nie szanujac siebie nie szanujecie Boga. Mowiac przed Bogiem malzenska przysiege zdejmujecie z siebie pas pancerny I udostepniacie wejsciowki dla tego jedynego, a nie dla calej parafii.

Gość Evvvelinaaa
Niech mi ksiądz wytłumaczy dlaczego zezwalacie na rozwalanie Kościoła Katolickiego przez liberałów i masonów? Lucyferyczny plan zniszczenia Kościoła na zachodzie został już zrealizowany w ok. 80%, w Polsce blisko w 50%. Dlaczego w Polskich kościołach księża zezwalają na przyjmowanie Komunii Świętej w sposób niegodny, czyli na stojąco? Dlaczego w Polsce prześladuje się gorliwych księży, takich jak ks. Natanek?

Gość Kafateryjna Pupencja
Moi drodzy To kolejny projekt Pokutnicy Jani.I bardzo dobrze bo trzeba nawracac ludzi !

Gość ksiadz Jaroslaw
Przyjmowanie komunii jest na stojaco, bo teraz ludziom sie zle kojarzy jak parafianie klecza przed ksiezmi. Ksiadz Natanek jest nawiedzony przez szatana, I lucyfer zawladnal narodem.

Gość ksiadz Jaroslaw
Dlaczego nie chcecie sie nawrocic? Co sie wydarzylo w Waszym zyciu, ze odwrocikiscie sie w strone zla. Chetnie wyslucham, moze uda mi sie sprowadzic Was na dobra droge.

Gość asdasdasdasdasdasdasd
Co ksiądz myśli na temat objawień Maryjnych w Irlandii? Matka Boża powiedziała, że Benedykt XVI będzie ostatnim prawdziwym papieżem, a kolejny papież zostanie wybrany przez środowiska masońskie. To są już czasy ostateczne, prawdziwy sprawdzian wiary. W Apokalipsie św. Jana napisane jest, że smok ognisty strąci ogonem jedną trzecią gwiazd. Według wielu interpretacji, tymi strąconymi gwiazdami będą kapłani, którzy odejdą od Kościoła Katolickiego. Czyż to nie jest przerażająca wizja? Te czasy już nadeszły, a szatan dwoi się i troi, świadom tego, że już mu naprawdę niewiele czasu zostało. :-(

Gość Evvvelinaaa
"Ksiadz Natanek jest nawiedzony przez szatana" I oto mamy dowód prowokacji. :-)

Gość ksiadz Jaroslaw
Papiezem bedzie teraz nigeryjczyk, w tej chwili ma on 5 lat. Owszem coraz mniej bedzie ksiezy, niedlugo swiatem zawladna ludzie pokroju kafeteryjnego itp.

Gość efua17
A ja Księdza wspieram,ma ksiądz racje,i wszyscy kiedyś staniemy przed Bogiem, każdy zda sprawe z tego co zrobił i komu zawierzył.

Gość ania22lk
Co ksiądz myśli na temat tego, iż Polska jest kolonią Watykanu i musi z racji tego płacić na rzecz tego obcego państwa, czarnej mafii? Co ksiądz sądzi o tym, że rola kościoła sprowadza się do urabiania umysłów coraz to wiekszych rzesz wyznawcow fioletowych bydląt? wyznawcy katolicyzmu srednio umieją samodzielnie myslec!

Gość *+?;
Czy w międzyczasie może ksiądz wyspowiadac parę osób i udzielić rozgrzeszenia ?

Gość ksiadz Jaroslaw
Wypowiem sie tylko na temat umiejetnosci samodzielnego myslenia- to prawda, ze wyznawcy katolicyzmu maja problemy z mysleniem, rzeklbym, ze oni wcale nie mysla. Znam tylko mafie wolominska I wyszkowska, kiedy ogladalem fil MAFIA- polecam. O watykanskiej nie slyszalem, to pewnie jakies oszolomy polujace na kase papieza benedykta IV