Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Najgorza decyzja w waszym życiu?

Polecane posty

Dlaczego tak uważasz? Bo nie zdałeś? Ja i tak jestem pod wrażeniem że walczyłeś i się nie poddałeś. Niezłomność jest zaletą. Wadą jest użalania i ciągle rozpamiętywanie porażek.

Gość oirorior
pójscie na historie na UAM

Nie wiem czy nie zdałem. W sobote mam ustną i tego się boje najbardziej. Na przyszły rok zostanie mi angielski i matma

Gość lolek..,.
liceum zamiast technikum ;/

Gość tanatos2012
niepotrzebna zmiana szkoły w gimnazjum, to pociągnęło za sobą resztę

Gość jbjbjhbhjuhuj
oiro fajne sa studia na istotii na uam, chetnie bym to powtorzyla egzamin u mrozewicza, brrr ale jako hobby, zaocznie, w starszym wieku

Ja żałuje że nie poszedłem do liceum i że w liceum nie podjąłem decyzji o nie przystąpieniu do matury.

Hiszpanin. Ty tracisz czas i energie na ŻALOWANIE. Życie zasuwa do przodu. W przyszłości jest nadzieja, zmiany, coś nowego. Przeszłość umarła. Nie strzelaj sobie w stopę codziennie przeżywając porażki. To niehigieniczne (w sensie stanu psychiki).

Gość co?,
"Ja żałuje że nie poszedłem do liceum i że w liceum nie podjąłem decyzji o nie przystąpieniu do matury" :o

Gość kluha
a ja zalowalam -za sie urodzilam w biednej polskiej rodzinie- na co nie mam wplywu -ze nie wyjechalam od razu po liceum zagranice na studia, praca i tam zycie zalowalam- ale potem zrozumialam zed wszystko dzieje sie po cos i moim przypadku tak mialo byc- nawet gdybym podjela inne kroki

No bo w sumie jest czego żałować. W sobote idę na mature ustną i zobacze czy chociaż to zdam. Jak tego egzaminu nie zdam to już wątpie czy przystapić w czerwcu do egzaminu zawodowego. Po prostu ja muszę w sobie wyrobić dwie rzeczy szybkość i zwinność do fizycznej roboty.

Wiesz dlaczego taka zdziwiona jesteś. To już tłumacze w technikum jest egzamin zawodowy, natomiast w liceum nie ma tego egzaminu, jest sama matury i wtedy mógłbym z tej matury zrezygnować i nie zdawać. A tak to co ja chciałem mieć, mature, tytuł technika.... fantazja mnie zbyt daleko poniosła.

Gość oirorior
Mrozewicza to ja przeszłam za pierwszym razem, i to jeszcze w ciązy byłam, 3 tygodnie przed terminem porodu... :p Zdawałam w parze z taka kolezanką co była niedowidząca, miała oczopląs. Gosc jak nas zobaczył jak weszłysmy do gabinetu, to nogi mu się ugieły nieco... :p

Gość słoneczko :))
oirorior dobre hehe

Gość ja mam i mature i technika
:)

Gość aldekoja
hiszpanin, teraz w polsce pracy nie znajdziesz bez dobrego wyksztalcenia wiec anglia czy inne zagraniczne kraje witaja... :P

Gość Oj tam oj tam .
A ja że straciłam kiedyś czas na jednego chłopaka i to że zostawiłam technikum dla zawodowki

Z tym znalezieniem pracy nie powiedziałbym... moze powinienem isc do zawodówki. Ale teraz? co ja mogę robić. Chciałem isc do szkoły policealnej farmacji a później na studia fizjoterapie ale nie wiem czy są zaoczne studia.

ale i tak się tą maturą, tym technikiem i studiami, gdy je skończę będę mógł chyba podetrzeć, bo z taką zj.baną psychą to chyba do żadnej pracy nie przyjmują :)

no chyba, że jakimś cudem znajdę się u psychologa lub psychoterapeuty lub psychiatry, bo w obecnym stanie psychicznym nie widzę swojego dorosłego, samodzielnego życia :)

Ja w swoim życiu też nie. Dzisiaj w PUP powiedzieli mi że jest praca na 1/4 etatu za ponad 300 złotych brutto miesięcznie. Wyobrażacie to sobie?

Gość 1/4 twojego czasu hiszpanin
to niby ile jest warta?

Gość izabella izabellinii
Najgorsza to nie pamietam, ale jedna z lepszych to moja nowa toyota yaris, jest cudowna.

Po prostu to są psie pieniądze. Chyba wezme tą oferte. I będę z choojem ze swoim starym na złomy jeździł.

Gość 1/4 twojego czasu hiszpanin
psie pieniądze za psią pracę